O lekárskom centre "Vision"

Drahí priatelia!

V dňoch 6. až 8. mája od 10.00 do 15.00 h môžete telefonicky (4822) 33-12-55 položiť otázky hlavnému lekárovi Zhukovej, Irine Petrovna.

Naše zdravotné stredisko dočasne nefunguje.

V prípade všetkých naliehavých problémov môžete kontaktovať pohotovosť mestskej nemocnice č. 7, budova 2, 1. poschodie. Telefón (4822) 55-52-09.

Telefónna horúca linka Roszdravnadzor Tverská oblasť (4822) 35-85-88.

Pacienti, ktorí sú monitorovaní v našom lekárskom stredisku, sa môžu v prípade naliehavých otázok skontaktovať s hlavnou lekárkou Žukovou v Irine Petrovna telefonicky na čísle 8-903-694-35-59 od 13:00 do 14:00..

Medical Center "Vision", vytvorené na základe regionálnej siete lekární a salónov "Tver Optics", funguje od novembra 2014. Centrum je špecializovanou klinikou, kde môžete získať celú škálu oftalmologickej starostlivosti.

Naše zdravotné stredisko zamestnáva iba vysokokvalifikovaných oftalmológov a oftalmológov s praxou 10 a viac rokov, ako aj profesionálny zdravotnícky personál..

Naše zdravotné stredisko sa zúčastňuje programu povinného zdravotného poistenia.

Prijímame pacientov na konzultácie a preventívne prehliadky očného lekára podľa povinnej lekárskej poistky.

Príjem sa uskutoční po telefonickom volaní (4822) 33-12-55, (4822) 33-12-44. Musíte mať pri sebe pas, povinnú zdravotnú poistku a SNILY.

K vašim službám

  • Úplná diagnostika
  • Laboratórne testy
  • Výber okuliarov a šošoviek
  • Laserové ošetrenie
  • Ambulantné operácie
  • Denná nemocnica

Čakáme na teba!

Človek sa učí svet rôznymi spôsobmi, ale maximum informácií vstupuje do nášho vedomia prostredníctvom videnia.

V posledných rokoch všetci trávime obrovské množstvo času sledovaním televízie a počítačov, neustále sledovaním obrazoviek miniaplikácií a namáhaním očí sa mnohokrát zvyšuje..

Preto sa musí venovať osobitná pozornosť zdraviu očí..

Zamerajte sa na očnú očnú kliniku

AdresaTver, st. Vinogradova, 1
telefón+7 (4822) 74-13-65
sitewww.vzglyad-tver.ru
nadpisyLekárska klinika
Rating2,6 5 recenzií

Pohľad, oftalmologická klinika na recenzie Vinogradova

Opravili ste laserik? Od druhej triedy mal okuliare a dokonca mal iný zrak, mínus sedem, tri a pol. Teraz slobodní, tak nezvyčajní, ale takí krásni. Ďakujem ti veľmi pekne.

Viac ako raz som o tejto klinike počul zlé recenzie a dnes som o tom opäť presvedčený. Správca je neslušný a neslušný, je veľmi nepríjemné s ním komunikovať!

Dcéra urobila operáciu, všetko je v poriadku, milý personál a ochotní ľudia.

Nikomu nehovorím, personál má veľmi nízku kvalifikáciu, napríklad som veľmi trpel a stratil čas a stratil som zrak kvôli svojej hlúposti / lenivosti a neprofesionalizmu. Prišiel som na platenú konzultáciu o liečbe keratokonu v smere od kliniky, myslel som si, že by mi odporučili, kde mám urobiť zosieťovanie, skontrolujú štádiá atď. D. Chaplygin V, B, (sedí na výber šošoviek) zavesil rezance na tvrdé šošovky a potom že údajne niekedy zastavia priebeh keratokonu, povedzme, že budeme prisahať rok a uvidíme, hoci som sa opýtal: „Môžem hneď dať zosieťovacie alebo stromálne krúžky?“ + na výtlačkoch jej vyšetrenia bolo jasné, že už došlo k významnému stupňu vývoja choroby ( ako mi Antonova M. D., hlavná očná lekárka v Tveri a regióne, vysvetlila neskôr na inej klinike o výtlačkoch svojho výskumu), Chaplygina ju presvedčivo odradila tým, že si nasadila hlúpe šošovky. Všeobecne som tieto šošovky nosil (za 10 000!) Celý rok som sa s ňou stretol, choroba postupovala v oboch očiach za rok, jej videnie sa zhoršilo, poslala svoje pentaaky na Morozovu (štúdia hrúbky rohovky na špeciálnom vybavení), iba grafy boli vytlačené na pentacam „Neurobil som žiadny záver, nepovedal som žiadne odporúčania, aj keď som sa opýtal (zdvorilo ma zatvorili, nechceli hovoriť), odmietli ma poslať späť do Chaplygin, nepozná nič a nedokáže prečítať rovnaké výtlačky vyšetrenia, zbláznil sa a vrátil sa na Morozovu, už povedala, že je potrebné robiť operácie a šošovky vôbec nepomáhajú keratokonu (to znamená, že „špecialisti“ zo susedných kancelárií im hovoria úplne opačne). Výsledkom bolo, že mi chýbala čas a moja vízia sa neodvolateľne zhoršila v dôsledku skutočnosti, že len nasávala nepotrebné šošovky na 10 000 a nedostala žiadne kompetentné rady, musela som urobiť krížové prepojenie hneď, ako som si na začiatku myslela, a nespoliehať sa na ne. “ kvalifikovaní odborníci. ““ Nakreslite svoje vlastné závery, neopakujte moje chyby, maximum, ktoré môže byť, je vyzdvihnúť šošovky ako v konvenčnej optike, pre niečo vážnejšie je lepšie nekonzultovať.

Dnes, 21. apríla 2017 boli na tejto klinike, nevidel som taký nechutný postoj k ľuďom. Domnievam sa, že by títo špecialisti mali byť z nemocníc vylúčení. Ani nás neprijali. Doktor povedal -: Už odchádzam. Aj keď do konca práce hodinu. A my sme prišli z regiónu. Všeobecne to nikomu neodporúčam!

Medical Center "Vision": diagnostika a liečba očných chorôb v samotnom centre mesta Tver

Človek sa učí svet rôznymi spôsobmi, ale maximum informácií vstupuje do nášho vedomia prostredníctvom videnia. V posledných rokoch všetci trávime obrovské množstvo času sledovaním televízie a počítačov, neustále sledovaním obrazoviek miniaplikácií a namáhaním očí sa mnohokrát zvyšuje. Preto sa musí venovať osobitná pozornosť zdraviu očí..

Medical Center "Vision" bolo otvorené na adrese: Tver, Smolensky Lane, 7, v novembri 2014. Toto je špecializovaná klinika, kde môžete získať celú škálu oftalmologickej starostlivosti:

· Kompletná diagnostika očných chorôb;

· Ambulantné operácie pri katarakte, glaukóme, očných viečkach (ateróm, papilloma, halazión, pterygium, inverzia, reverzia), na korekciu strabizmu u dospelých;

· Laserové ošetrenie očných chorôb;

· Výber okuliarov a kontaktných šošoviek.

Lekárske stredisko zamestnáva iba vysokokvalifikovaných oftalmológov a oftalmológov s pracovnou praxou 10 a viac rokov, ako aj profesionálne zdravotné sestry.

Diagnostické oddelenie lekárskeho strediska „Vision“ je vybavené najnovším diagnostickým zariadením, ktoré vám umožňuje rýchlo a presne vyšetriť pacientov s akoukoľvek patológiou oka. Pri vyšetrení sa zisťuje zraková ostrosť, meria sa vnútroočný tlak, skúmajú sa zorné polia, predný segment oka a fundus, vykonáva sa optometrická tomografia (OCT) - relatívne nová diagnostická metóda v oftalmológii..

Napriek tomu, že glaukóm a katarakta, ktoré vedú k oslepnutiu, sú choroby, ktoré vo väčšine prípadov postihujú starších ľudí, je lepšie sledovať zrak od mladého veku. Je potrebné venovať pozornosť tým, ktorých rodičia trpia glaukómom: včasná liečba môže stabilizovať patologický proces a zastaviť smrť zrakového nervu. Okrem toho je potrebné vyšetrenie v očnej laserovej skrini pre tých, ktorí sa sťažujú na odlesky, blikajú v zornom poli, blikajú „muchy“ pred očami, krátkozrakí a ďalekozrakí, ako aj pacienti s diabetes mellitus. Vyšetrenie fundusu by sa malo robiť pre všetky tehotné ženy alebo ženy plánujúce tehotenstvo. Včasné vyšetrenie pomôže vyhnúť sa mnohým problémom s očami..

V očnej laserovej ambulancii lekárskeho strediska sa vykonávajú ambulantné operácie ako glaukóm, diabetická retinopatia, periférna dystrofia sietnice, sekundárny katarakta a mnoho ďalších. Operácie očným laserom sú menej traumatické, nemajú vedľajšie účinky a komplikácie a majú krátku regeneračnú dobu..

Chirurgické oddelenie vykonáva ambulantné operácie pri katarakte, glaukóme, očných viečkach (ateróm, papilloma, halazion, pterygium, inverzia, reverzia), na korekciu strabizmu u dospelých.

Pred operáciou môže pacient absolvovať všetky potrebné laboratórne testy na našej klinike. Na odber vzoriek sa používajú najnovšie technológie.

Najčastejšou príčinou chirurgického zákroku je šedý zákal a od otvorenia lekárskeho strediska „Vision“ tieto operácie už vykonávajú odborníci už vyše dvesto.

V operačnej jednotke bolo nainštalované inovatívne zariadenie, ktoré sa v Tveri a Tverskej oblasti vôbec nelíši - fakoemulgačný systém WhitestarSignature. Inštalácia umožňuje vykonávať operácie na odstránenie objektívu čo najbezpečnejšie, predtým nedostupné pri katarálnej chirurgii. Lekárske stredisko vykonáva operácie Sergei Anatolyevič Marnykh, očný chirurg najvyššej kategórie, člen Ruskej spoločnosti katarálnych a refrakčných chirurgov (Moskva) a Maria Borisovna Mukhai, oftalmolog najvyššej kategórie, kandidát lekárskych vied.

Pri liečbe katarakty sa zakalená šošovka oka pacienta nahrádza vysokokvalitnými vnútroočnými šošovkami vyrobenými vo Veľkej Británii, USA a ďalších, ktoré sa osvedčili v klinickej praxi. Sú vyrobené zo špeciálnych polymérov, majú lepšie optické vlastnosti v porovnaní s domácimi vzorkami a poskytujú jasnejší obraz. Okrem toho je implantácia tejto umelej šošovky možná pomocou minimálneho rezu 2,2 mm.

- Klinika má dennú nemocnicu, kde sa liečia chronické očné choroby, ktoré nevyžadujú chirurgickú liečbu (komplikované krátkozrakosť vysokého stupňa, vekom podmienená degenerácia sietnice a iné očné choroby), “hovorí Boris Dmitrievich Chervyakov, hlavný lekár očného lekára najvyššej kategórie, - Priemerný priebeh liečby je navrhnutý na sedemdňové obdobie, vrátane intravenóznej infúzie, intramuskulárnej injekcie, lokálnych injekcií (parabulbar a subkonjunktiválne) injekcií terapeutických liekov a iných terapeutických postupov..

Pacienti sú prijatí na základe dohody. Pacienti, ktorí prišli na vyšetrenie z diaľky, napríklad z iných miest regiónu Tver, sa môžu v ten istý deň podrobiť predoperačnej prehliadke. Samotná operácia očí je krátkodobá a pacient dostane pomoc v jeden deň bez hospitalizácie.

Lieky predpísané oftalmológom si môžete kúpiť v lekárni lekárskeho strediska Vision a na optickom oddelení vám odborník pomôže vybrať okuliare..

Medical Center "Vision" sa nachádza na adrese: Tver, Smolensky per., 7.

Tel.: (4822) 33-12-55, 33-12-44.

Licencia na lekársku činnosť č. LO-69-01-001495 z 5. novembra 2014. Doba platnosti: neobmedzená

Pracujeme pre vás bez obeda od pondelka do piatka od 8:00 do 20:00, v sobotu - od 9:00 do 16:00. Nedeľa je deň voľna.

Ak si chcete vziať so sebou, musíte mať pas, lekárske potvrdenie a ambulantnú kartu (ak sú k dispozícii).

O MOŽNÝCH KONTRAINDIKÁCIÁCH konzultujte so svojím špecialistom

Metóda korekcie laserového videnia LASIK / LASIK - prehľad

Neboj sa! To vôbec neubližuje!

Jediné, čo ma mrzí, je, že som predtým nemal operáciu. Mám 27 rokov. Celú moju mladosť som strávil v okuliaroch, šošovkách, hoci bolo možné urobiť opravu hneď po škole. Ale veľmi som sa bál. Neveril som, že to bola bezbolestná operácia.

Pred niekoľkými rokmi urobilo veľké množstvo mojich priateľov korekciu a pevne som sa rozhodol, že akonáhle moje dieťa vyrastie a nemusí sa nosiť v náručí, podstúpim operáciu. Taký okamih prišiel.

Konzultácia.

1500 r.

Klinika "Vzglyad" Tver.

Prišiel som na konzultáciu. Nebola to moja prvá konzultácia, asi pred 5 rokmi som to musel prekonať, takže na mňa boli spomienky na jeden nepríjemný postup. Preto som na túto konzultáciu išiel opatrne. Hneď ako som prekročil prah kliniky, nohy sa triasli, šiel som na recepciu - cítil som závraty a ochorel som. Povedali mi, aby som si sadol a počkal, keď zavolajú. Bol to rozhodujúci deň, na chodbe boli ľudia, ktorí čakali na svoju nápravu, aby napravili. Videl som ich ísť na operačnú sálu, začul som cvakanie, bzučanie. To ma ešte zhoršilo.

Zavolali mi. Začali skúmať. Nič zvláštneho, ako zvyčajne pozeráte očami všetkých zariadení. Nie strašidelné, nie bolestivé. Ale posledná prehliadka ma vyľakala. Do oka sa vložila šošovka (podobne ako zväčšovacie sklo). Mám veľmi silný reflex na zavretie očí, je pre mňa ťažké vykopať si oči a lekár nemohol vložiť tento lup hneď. Moje oko ju práve vytlačilo. Nejako sme mali túto kontrolu. Po tomto preskúmaní som už viac nechcel, aby som čo najskôr šiel domov a zabudol na operáciu. Cítil som sa zle, hlava sa točila, dali mi amoniak. Omdlel. Zobudil sa sediaci v chodbe na podlahe. Prinesli na gauč, ľahli si a priniesli čokoládovú tyčinku s kávou. Vďaka personálu veľmi starostlivo.

Potom sa vrátila k lekárovi, povedala, že operáciu je možné vykonať, očakávaný výsledok je 0,9 - 1,0. Pred operáciou a po nej dali poznámku, ktorá popisuje, čo treba robiť.

Keď som prišiel domov, začal som sa pýtať priateľov na operáciu, či to bolí, ako všetko ide. Bol som presvedčený, že všetko bude v poriadku.

Zavolal som kliniku, menoval som deň operácie.

Týždeň pred operáciou som daroval krv zo žily na HIV a niektoré ďalšie (1700 s.).

Deň pred operáciou som ochorel. Zavolal som kliniku, povedali, musíte prísť úplne zdravý. Musel som to odložiť o týždeň. Celý týždeň som sa intenzívne liečil, ale chlad neodišiel, musel som ho odložiť o týždeň.

28.03. Deň operácie.

42 000 r.

Prišiel som na kliniku so svojimi rodičmi. Prevádzkovalo sa 5 osôb. Chirurg je milá a priateľská žena, okamžite som ju mala rada. Zhromaždila testy a odišla. Uvoľnil som sa, vstúpil som do telefónu. Potom vstúpi zdravotná sestra. Vyhlasujem, že som prvý. Mám paniku, neočakával som, že bude prvý. Vzal som si slnko. okuliare (1500 s.), Panteleimonova ikona v nohaviciach pod bundu a odišiel.

Na chodbe si prezliekli šaty, kvapkali kvapky a povedali mi, aby som počkal. Myslel som, že na mňa odkvapkali, ale nie. Za pár minút 10 sa vrátil a vzal ma na operačnú sálu. Povedal som chirurgovi, že som omdlel. Nehovorila nič moc. Ľahnite si na operačný stôl. Začal som sa triasť. Pomazali tvár niečím, vložili film, nechali 1 oko. Chirurg kvapkal kvapky, pravdepodobne mrznúce, ale moje oko jej to neumožnilo. Povedala, že nemá stlačiť jej oči, hovorím, že to nefunguje, je to reflex. V tej chvíli som chcel opustiť operačnú sálu. Potom vložili expandér. Toto je pre mňa bzučanie, teraz sa oko určite nezatvorí. Necítil som žiadne nepohodlie (možno preto, že moje oči sú veľké). Kvapká, kvapká do očí. Potom položili vec, ktorá odreže klapku. Hovoria, že je to ako hlupák, ale nič som necítil. Začala pracovať, odrezala klapku. V tejto chvíli som sa pokúsil nezatvoriť oči, ale stále sa niekoľkokrát šklbil, ale to mi nezabránilo urobiť rez. Neubližovalo mi to. Necítil som žiadne nepohodlie. Lekár sa opýtal, ako sa cítim, povedal, že je to najnepríjemnejšia vec, ktorú môžete cítiť počas operácie. Potom začal laser pracovať. Tiež žiadne pocity okrem zápachu. Vôňa je ako zubár. Potom chirurg vyrovná chlopňu, vyhladí ju špachtľou a kvapká, kvapká. All! Zdá sa, že táto operácia netrvá dlhšie ako 1 - 2 minúty. To isté sa stane s druhým okom. Potom odstránia filmy z tváre, sestra pomáha vstávať. po operácii je všetko okamžite viditeľné, položte si tmavé okuliare, posaďte sa na pohovku, zavrite oči a počkajte, kým sa ostatné neprevádzkujú.

Potom sú všetci vzatí do kancelárie, ich oči sa pozerajú na jedno zariadenie a prepustia sa. Po týždni druhá dávka.

Hodinu po operácii začnú tiecť slzy. Okamžite ma upchajú nos a začne mi bolieť hlava. Do večera sú oči iba nepríjemné, ale je to všetko veľmi tolerovateľné. Spal som v slnečných okuliaroch. Ráno zmizne všetko nepohodlie. Očná guľa je už biela, nie červená, ako to bolo po operácii.

Nemal som ani fotofóbiu. Zbytočne kúpili iba tmavo tmavé okuliare.

Akú víziu sme dosiahli??

A čo je najdôležitejšie, čo to bolo! -5 v oboch očiach.

S dvoma očami vidím všetky riadky. S ľavým okom vidím všetky riadky. Vpravo nevidím spodné tri riadky. Nedávno som bol v nevýhode. povedal, že v priebehu času môže byť pravé oko stále opravené na 100%.

Celkom.

Najhoršie, čo som zažil, bolo pri konzultácii. Niekto hovorí o operácii, ktorá bola nepríjemná. To nemôžem ani povedať. Bol som vysoký! Nič som necítil.

Vykonajte opravy a žite celý život.

Klinika modernej oftalmológie

„Klinika modernej oftalmológie“ je tím odborníkov, ktorí svoju prácu milujú. Spája ich jeden cieľ: „Pomôžte ľuďom vidieť svet vo všetkých jeho farbách!“
Zobraziť celú...

Najnovšie vybavenie kliniky vám umožňuje efektívne a bezpečne vykonávať komplexné lekárske a diagnostické postupy.

Ak vás zaujímajú tieto otázky:
- očné ošetrenie
- obnovenie videnia
- ošetrenie zraku
- korekcia videnia
- korekcia laserového videnia
- Operácia očí
- výber kontaktných šošoviek

potom k nám určite prídete! Dohodnite si telefonicky: 74-13-65 alebo 74-17-10

Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok

__________________________ STOCK __________________________

CENA ZA ÚRAZ
OK - šošovky + výber + 2 riešenia = 15 200
Namiesto toho 17 400
Zobraziť celú...

Poponáhľajte si vyzdvihnutie OK - šošovky na ul. Vinogradova d.1.
Podrobnosti telefonicky 74-13-65 alebo 74-17-10
Obmedzená ponuka

Kontraindikácie sú možné. Poraďte sa s lekárom

  • Komunitné príspevky
  • Vyhľadávanie

Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok
Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok
Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok
Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok
Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok
Klinika modernej oftalmológie pripnutý príspevok

Poznáte nebezpečenstvo zlých slnečných okuliarov?

Leto sa blíži, je čas premýšľať o ochrane očí!

Rozdiel medzi dobrými a zlými okuliarmi je v tom, že okuliare sa nedopúšťajú ultrafialovým žiarením.
Zobraziť celú...

Nasadením slnečných okuliarov „vypneme“ prirodzený ochranný mechanizmus: keď sa pozrieme na jasné svetlo, neskĺzame, žiaci sa nezužujú, nepozeráme sa preč.
Tu by mala fungovať umelá bariéra dobrých okuliarov - ak tomu tak nie je, dostaneme celú dávku ultrafialového žiarenia.

Nosenie okuliarov nízkej kvality je škodlivejšie ako ich vôbec nenosiť.

Ďalším dôležitým bodom je farba skla..
Najlepšie farby šošoviek sú sivá, tmavo zelená alebo hnedá. Modré a modré šošovky nechránia oči pred slnečným žiarením, žlté a oranžové filtre vzrušujú nervovú sústavu a zvyšujú vnútroočný tlak, takže oftalmológovia ich za slnečného počasia neodporúčajú nosiť dlho.

Ďalším kritériom pre dobré okuliare je absencia škrabancov: najmenšia prasklina na šošovke bude neustále zameriavať vaše oči na seba a kazí váš zrak..

Lekárske okuliare, slnečné okuliare, okuliarové šošovky, vynikajúca kvalita, s vynikajúcimi službami!

Tverové laserové centrum
liek

Laserové centrum na Radishcheve

lekárska kozmetika a

odstránenie nádoru

Laserové centrum vo Volokolamke

Zákaznícke recenzie Tver centra pre laserovú medicínu

Vždy môžete zanechať spätnú väzbu o našom lekárskom centre..

Pravidelne chodím do kozmetológie, ktorá sa nachádza na internete. Nič, samozrejme, nadprirodzené, bežné lekárske centrum, ale cena, samozrejme, nie je niečo! Len také veci nemáme.!

Od roku 2008 s mojou rodinou využívame služby odborníkov z Tverského centra laserovej medicíny. Zaoberali sa rôznymi problémami (oftalmológia, ultrazvuk rôznych orgánov, ultrazvuková dopplerografia krvných ciev), na ktoré dostali lekársku a diagnostickú pomoc. Centrum neustále rozširuje ponuku poskytovaných služieb, čo je veľmi príjemné. Mám v pláne kontaktovať centrum pre kozmetické služby. Sme spokojní s úrovňou profesionality zdravotníckeho personálu, ústretovosťou personálu centra a cenami ponúkaných služieb..
Prajeme vám pokračujúcu prosperitu.

Odstránil som krtek zozadu, nebol príliš bolestivý a rýchlo sa uzdravil.

Veľa som o vás počul. Chcem vás kontaktovať kvôli úprave hmotnosti. Po narodení som začal byť veľmi tučný.

V súčasnosti prechádzate liečbou v centre, som veľmi spokojný!

Chcel by som z brady odstrániť konvexný tmavý krtek. Čítal som na internete o laserové odstránenie, existuje veľa recenzií, že existujú hlboké jamy, veľké jazvy. Aká je pravdepodobnosť, že sa tak nestane? Všetko záleží na veľkosti krtek? Naozaj to chcem odstrániť, ale bol by som rád, keby to nezostalo. A povedz mi, ako dlho bude trvať, kým sa uzdraví?

Anastázia nebude mať stopy, ak sa niečo stane, môže sa brúsiť frakčným laserom. Ak máte záujem o nuansy, napíšte na e-mailovú adresu uvedenú na webe, dostanete odpoveď.

Ahoj! Rád by som odstránil maternicové myómy laserom. Môžem túto operáciu vykonať vo vašom centre??

Nie, takéto operácie sa vykonávajú iba v nemocnici.

Obzvlášť chcem povedať o tomto stredisku, našiel som ho na internete, pomerne pohodlný prístup k nemu, aj keď tam nie sú takí veľkí, ale veľmi pohostinní lekári, chcem vyjadriť osobitnú vďaku Oksane Raevskej za jej nie tak ľahkú prácu. ona vždy pomôže, povie všetko podrobne. Chcel by som byť povzbudený pre dobrú a ďalšiu prácu, všetci v chate v budúcnosti..

Naozaj chcem poďakovať Tverskému centru pre laserové lieky. Toto stredisko mi veľmi pomohlo. Mal som zarastený necht. Myslel som, že to bude veľmi dlhé a bolestivé, a tak som sa veľmi mýlil, bolo to veľmi rýchle a úplne bezbolestné. ĎAKUJEM TI!

Dobrý deň, na stránkach som nenašiel, koľko stojí vylepšenie pier Botox.?

A nemohol nájsť. Botox paralyzuje svaly tváre, bráni tvorbe vrások a nemá nič spoločné so zvýšením obsahu..

Odstránil som niekoľko materských znamienok vo vašom centre. Ako mi vysvetlil lekár, na rôznych častiach tela môžu zostať rôzne stopy tela - väčšinou sa vyskytli biele škvrny, ale na tvári sa nenašli žiadne stopy. Výsledok bol väčšinou spokojný, čo je najdôležitejšie kôry, ktoré sa získajú po odstránení papilómov atď. Nedotýkajte sa a v žiadnom prípade neodtrhnite, aj keď už takmer spadli a všetko bude v poriadku.

O centre som sa dozvedel asi pred 3 rokmi, odvtedy mu dôverujem. Všetci lekári sú vysoko kvalifikovaní a veľmi pozorný, postupy sú najmodernejšie, ceny sú rozumné. Som spokojný a nebudem si vymieňať toto centrum za žiadne iné.

Raevskaya Oksana - obrovský rešpekt a rešpekt! Zázrak je lekár! Pozorný, citlivý. Povie všetko, poradí, čo je v tejto situácii najvhodnejšie. Oksana, vďaka.

O vašom centre som počul veľa dobrých vecí. Chcel som sa dohodnúť na stretnutí, ale nemôžem prejsť celý deň - telefón je stále zaneprázdnený. Prečo by som sa mal prihlásiť z iného mesta.

Olga, preháňate sa, verte mi, môžete sa cez to dostať a nemusíte sa nikam venovať konkrétne záznamu. Skúste znova zavolať.

ODSTRÁNIL VASKULÁRNE Hviezdy na tvári v centre, tvár po skončení postupu obnoveného po piatich dňoch, výsledok je uspokojený. I VYROBILI POSTUP FOTO REJUVENÁCIE PO TÝŽDNE, POTRAVINY NA DRUHÝ POSTUP. VEĽMI KARIÉROVÝ KLINICKÝ PERSONÁL, POTREBUJEM POVINNE PORADENSTVO MÁ RODINY. ĎAKUJEM MNOHO ĎAKUJEM.

Chcem vyskúšať fotoepiláciu, ale samozrejme neverím v také zázraky, myslím si, že podľa testov to stojí za to. Dúfam, že toto je pravda, ako je popísané na stránke!

Službu tohto centra využívam 2 roky. Veľmi spokojný! Robím fotoepiláciu. Vynikajúcim špecialistom je Irina Olegovna. V blízkej budúcnosti by som rád využil službu odstraňovania krtkov (mám niekoľko červených krtkov, neviem, ako sa ich zbaviť, vyzerá to veľmi neesteticky). Nezabudnite sa obrátiť na Centrum laserovej medicíny.

Dobrý deň, povedzte mi prosím! v decembri si na tvári odobrala papillomu, ale po odstránení zostala malá jazva, po ktorej som bol vyleštený (na konci januára). Otázka: Kedy bude možné ísť do solária? poďakovať

Ksenia, už sme mnohokrát napísali, že môžete klásť otázky e-mailom, a tu je táto sekcia len pre spätnú väzbu a nie je možné, aby ste osobne odpovedali..

Romanovského Andreja Vladimiroviča podrobujem liečbe kŕčových žíl. Úžasný doktor, citlivý, pozorný. Veľmi spokojný, ďakujem, že takýchto lekárov bude viac!

Vynikajúca klinika, podrobujem sa liečbe v Oksane Valentinovna Raevskaya!

apeloval na odstránenie vaskulárnych prejavov na tvári. urobil dobré odporúčania. Prídem v októbri.

Chodím k flebologovi Romanovskému Andreim Vladimirovičovi veľmi dlho, som veľmi rád, že k nemu prišiel doktor, ako hovoria „od Boha“. Som mu za všetko vďačný. Klinika je naozaj dobrá a špecialisti sú v pohode.

Neľutujem celý deň na ceste. stojí to za to. 2-krát lacnejšie s kozmetológiou.

Na stránkach nemôžem nájsť pracovný plán??

Ahoj! Prvýkrát som v zime urobil termálne zdvíhanie vo vašom centre, výsledok sa mi veľmi páčil, tvár sa mi výrazne zúžila, vrásky sú preč, musím pokračovať, bohužiaľ som zabudol, v akom období by som sa mal opakovať? Chcel by som tiež robiť ultrazvukové skenovanie tváre, je to možné v lete? Ak vám to nevadí, odpovedzte, prosím, ďakujem.!

Čítal som vaše recenzie a nenašiel som jediný, ktorý by som napísal o ultrazvukovej liposukcii (kavitácii). Je skutočne účinná. Ako to chápem, ultrazvuk a LPG prístroje sa robia spolu. Pokiaľ viem, oblek sa nosí na LPG.? Koľko procedúr potrebujete? Kto urobil tento postup, napíšte do recenzií. Vopred ďakujem.

Dobrý deň! Na vašom webe som spočítal informácie o odstránení tetovania. Zaujíma ma, v akom stave bude koža po takomto odstránení zostať. Vopred ďakujem!

Ahoj!! Odstránil som krtka na tvári z tvojho centra, všetko šlo s ranou, ďakujem veľmi pekne!

Našiel som, čo som hľadal.
vďaka autorovi S pozdravom, spawnet.

Ahoj! Chcem odstrániť zlyhané tetovanie obočia (Možno to urobiť pomocou lasera? Bude to potom viditeľné?

Dobrý deň, rád by som urobil laserové resurfacing mojej tváre po dobu 37 rokov! Odstráňte vrásky, dotiahnite obrys tváre. Koľko to bude stáť a koľko relácií? Vďaka vopred!

Ďakujeme vám za rýchlu pomoc..

Prosím, povedzte mi, či môžete odstrániť vrásky na obočie. Máte Botox vztyčené alebo niečo iné očistené?

A vstreknú Botox a vyčistia ho iným spôsobom. Volajte na tel. 32-41-94 alebo napísať e-mail, nemusíte klásť otázky v časti Recenzie

Odstránil som papilómy v tomto centre, bol som veľmi spokojný s výsledkom. Tiež som tu urobil tetovanie očných viečok, všetko sa mi tiež veľmi páčilo. Veľmi dobrí špecialisti. Ďakujem mnohokrát!

Po operácii mám na ramene dlhú jazvu. Môže byť jazva odstránená vo vašom centre? A po uplynutí času po operácii môžete vykonať laserové resurfacing alebo odstránenie jaziev?

Ahoj! Vyskytuje sa na koži vo vašom centre odstránenie (ošetrenie) strií? Ak áno, aké sú náklady?

Ahoj, mám taký problém s tetovaním, moje obočie je zničené, jedno obočie s dvoma copami, takže musím odstrániť tento jeden chvost, BUDEM ODSTRÁNENÝ laserom v tomto centre?!

bradavice na chrbte, na ktorú sa lekár dohodne.

Ahoj, mám taký problém s tetovaním, moje obočie je zničené, jedno obočie s dvoma copami, takže musím odstrániť tento jeden chvost, BUDEM ODSTRÁNENÝ laserom v tomto centre?!

Eugene, Rzhev
Po operácii mám na ramene dlhú jazvu. Môže byť jazva odstránená vo vašom centre? A po uplynutí času po operácii môžete vykonať laserové resurfacing alebo odstránenie jaziev?
irina

Eugene, Rzhev
Po operácii mám na ramene dlhú jazvu. Môže byť jazva odstránená vo vašom centre? A po uplynutí času po operácii môžete vykonať laserové resurfacing alebo odstránenie jaziev?
irina

na internete
Ahoj! Vyskytuje sa na koži vo vašom centre odstránenie (ošetrenie) strií? Ak áno, aké sú náklady?
Nádej
Ahoj, mám taký problém s tetovaním, moje obočie je zničené, jedno obočie s dvoma copami, takže musím odstrániť tento jeden chvost, BUDEM ODSTRÁNENÝ laserom v tomto centre?!
marina

Ahoj, chcel by som na predlaktí odstrániť veľký krtek, ale som alergický. Je to možné?

Áno, je to možné. Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte na e-mail a nie na recenzie.

Musel som sa spojiť s tvojím centom, bol som spokojný so všetkým, až na tie ženy, ktoré sú na recepcii, boorskí ľudia sú skutoční a vždy sú ľudia nespokojní. Ale to je tvár kliniky, ako prijať klienta.

Podľa mojich rozsiahlych skúseností s odstraňovaním rôznych druhov krtkov, ktoré boli odstránené hlavne v iných strediskách, poviem: Ukázalo sa, že sa úplne odstráni bez stopy, dobre, možno v 30% prípadov. To je len fakt. Niekedy potrebujete ďalšiu opravu. Koža je individuálna záležitosť. Jednu vec môžem povedať s istotou, Kupriyanov pre mňa dokonale vyčistil všetko iné, na rozdiel od ostatných majstrov, s ktorými som sa stretol - neodreže mu rameno, ale robí to opatrne a postupne, výsledok bez následkov a škvŕn.

Ďakujem vám, samozrejme, ale Kupriyanov neodstraňuje krtek, ale podieľa sa na diagnostike krvných ciev v hlave a krku. Zrejme ste mysleli iného lekára.

Prosím, povedzte mi, či je možné vidieť výsledky tetovacej práce vašich pánov?

čítať recenzie. treba to skúsiť!

Povedzte mi, prosím, chcem odstrániť ateróm z tváre. Problém je v tom, že som z iného mesta, máte hotel na svojej klinike alebo po operácii to nebude potrebné. Ďakujem.

Chcel som prísť na kliniku, ale súdiac podľa hrubých odpovedí správy, túžba prísť úplne zmizla. Ak sú všetky zlé komentáre napísané osobne poštou, ostatní ľudia nebudú poznať odpovede na svoje otázky. Je potrebné hovoriť nielen dobre, ale aj zle.

Liečila akútnu renitídu. Všetko je na najvyššej úrovni, dobrý prístup klientov k lekárom.!

Povedzte mi, niekde môžete vidieť fotografiu tetovania obočia

Je dobré, keď v meste existuje také úžasné centrum laserovej medicíny. Samozrejme, otázka ceny pre niekoho je prijateľná pre niekoho, kto nie je veľmi. Ale keď nastane problém, potom niet cesty. Chodím do kancelárie ORL na laser - všetko je v poriadku, ale počas tohto postupu je veľmi nepríjemné sedieť na stoličke, chcel by som útechu. A aj tak strašidelné. A ja by som rád špeciálne okuliare pre oči, ktoré by mali byť počas týchto postupov.

Je liečba intervertebrálnej kýly vo vašom centre účinná alebo nie? Existujú ľudia, ktorým by ste mohli pomôcť? Alebo čerpá peniaze, ako v mnohých centrách Ruska??

Bol tam iba gynekológ Maleina, skutočne lekár z Boha, ktorý všetko vysvetlil prístupným spôsobom az toho, čo a prečo a predpíše, ako by malo byť !! Som spokojný! Samozrejme nemáme platy!

Bohužiaľ, máme nielen Maleinu, ale vôbec ani jedného gynekológa - v tejto oblasti sa nezaoberáme. Zrejme si teda niečo prepadol.

Personál kliniky, ak sa pýtate na e-mail, požiadajte o zodpovedanie týchto otázok. Uplynulo už niekoľko mesiacov a nečakal som na výsledky informácií, ktoré ma zaujímajú!

Šiel som do kancelárie ORL pre laser, postupy nie sú veľmi príjemné, dokonca by som povedal, že bolestivé. A laser mi nanešťastie nepomohol. Áno, a nebolo to lacné. (((((((

Ahoj! Pred rokom podstúpila operáciu augmentácie prsníka. Časť pod hrudníkom. Na miestach vypuklých zostali pozoruhodné jazvy. Môžete urobiť laserové resurfacing? poďakovať.

Ch. doktor Tverského strediska pre laserovú medicínu!
od pacienta Wozniak O.I.,
žijúci v 170026, Tver,
Gorky St. 23, apt. 9.

V predvečer dňa zdravotníckeho pracovníka by som sa chcel pri tejto príležitosti úprimne poďakovať vám a vášmu tímu.
Od roku 2010 ma pozoruje fleboológ Sadov S.V. Na jeho odporúčanie beriem laserové terapeutické ošetrenie dvakrát ročne. Všetci zamestnanci vášho centra sú pozorní k pacientom, zdvorilí a dobre poznajú svoju prácu.
Prajem vám a všetkým zamestnancom vašej rodiny pohodlie, stabilitu a ďalší úspech v ich náročnej práci.
S pozdravom Wozniak O.I..
16. 6. 2013 g

Dobrý deň, chcem si urobiť tetovanie na obočie. Chcel by som vidieť vašu prácu.

Nežijem v Rusku, ale na mojej tvári prišli k lekárovi 4 móly, pozrel sa a povedal, že ich môžete odstrániť pomocou lasera, ale trikrát.. urobil raz a po 15 dňoch žiadne zmeny. Lekár povedal, že pomocou svojho lasera potrebujú ďalšie 2 krát. Stáva sa to vôbec? Aj keď sú okrúhle a malé

Neviem, aké metódy sa používajú vo vašej krajine, ale v našom centre sú všetky nádory odstránené naraz a skutočná operácia netrvá dlhšie ako 5 minút.

Dobrý deň, chcem robiť čistenie alebo leštenie tváre. Povedz mi, že by som mal ísť najskôr na konzultáciu? možno spočiatku rekamenduyut alebo kansultuyut? alebo musíte okamžite zaznamenať?

Telefonicky 32-41-94 odpovie na všetky vaše otázky.

Chcem sa opýtať na tetovanie obočia. Mám zlý! Chcel by som zmeniť formu!

Povedzte mi, že liečite centrálnu retinálnu dystrofiu s vekom.

Prvýkrát som navštívil centrum, urobil ultrazvukové umývanie tváre. Bol som spokojný s postupom a lekárom I. Ivashchenkom, ďakujem veľmi pekne!

Dobrý deň. Prosím, povedzte mi, či sa vo vašom centre vykonáva postup plnenia nasolacrimálneho sulku.?

Ahoj, počula som o tvojom centre veľa dobrých vecí. Nedávno som prišla do Tveru a chcem ti na tvári odstrániť krtek. Faktom je, že keď som išla na ženskú konzultáciu, neprijali ma a povedali, že potrebuješ politiku, občianstvo. je potrebné vziať dokumenty?

Nie, nič nie je potrebné.

Špongie som vyrobil pred 4 mesiacmi. Doktor pekne a rýchlo urobil všetko. Ale efekt bol sklamaním a namiesto kocky ma urobili 0,8.

DOBRÉ RÁNO. Chcel by som vedieť, kedy je krtko alebo bradavice odstránené. ODOSLA SA NA SKÚŠKU. vopred ďakujem.

Krtek áno, bradavice - nie.

Ahoj!
Prosím, povedzte mi, či je možné odstrániť znamienko na nohe?

Prosím vás, aby ste urobili nejaké úpravy navigácie na webe. Nie som odborníkom v oblasti medicíny a kozmetológie. Mám v pláne navštíviť Centrum laserovej medicíny, prečítať si recenzie, nájsť v recenziách jeden z postupov, ktoré ma zaujímajú, nájsť popis tohto postupu, ale cena tohto postupu nie je uvedená. Alebo je pomenovaná inak. ale rád by som prišiel do centra s pripravenou peňaženkou))) Ďakujem!

Vážená administratíva! Je zvláštne, že v časti „Formát prehľadu“ vám neumožňuje odpovedať individuálne, a byť neslušný voči každému jednotlivo a žiariť čo najviac sarkazmom. Prajem vám tiež veľké porozumenie zákazníkom! Je v poriadku, že odpoviete na otázku potenciálneho klienta! Koniec koncov, máte dosť času na to, aby ste boli neslušní a vredoví)))

Môžem počas dojčenia odstrániť akné laserom ?

Pri dojčení je lepšie nerobiť vôbec nič. Laser nijako neovplyvní, ale počas dojčenia musí byť dodržaný princíp NIE. Dokončite kŕmenie - ste vítaní.

Diagnóza s diabetickou retinopatiou. Ako sa dostanete k svojej schôdzke, koľko je ošetrenie

Tel 32-41-94. A choďte na to a zistite náklady, atď., Atď..

Oksana Raevskaya a Irina Vokler - ďakujem. Vždy priateľský, profesionálny.

Pred dvoma týždňami som od dr. Lebedeva odstránil krku na nose z malého bezfarebného draka, požiadal som ho, aby odstránil iba ten najvyšší vrchol, aby tam nebola žiadna fosília. Už som bol dvakrát veľmi opatrne odstránený. Výsledkom je, že po páde kôry mám v nose otvor v priemere jeden centimeter. A krtek vykrváca. Ošklivá práca. Naozaj som si otvoril nos, aby som od neho vzal viac peňazí? Vzali si 700 rubľov za materské znamienko s priemerom 2 mm. A jazva zostala v priemere 1 centimeter. Hanbi sa. Teraz som ďaleko. Pracujem vo Švajčiarsku, ale hneď ako sa vrátim, zaplatte mi prosím postupy na obnovenie vzhľadu mojej tváre. Urobte, čo chcete, ale túto prácu napravte. Nechápem, prečo bolo potrebné spáliť pokožku pod krtek o 10 milimetrov nižšie?

Lebedev - doktor najvyššej kategórie, kandidát lekárskych vied, maxilofaciálny chirurg - onkológ; Teraz je ťažké posúdiť, ale očividne mal ako onkológ dôvody na hlbšie odstránenie. Po odstránení sa fossa vyrovná v každom prípade, bola testovaná roky a tisíce pacientov. Každopádne prídeme, uvidíme.

Keď som bol siedmy mesiac tehotný, bol som vyrezaný. Po šití sa hanbím za hanbu zahanbiť manžela. Môžem to urobiť laserom menej viditeľným? Ak áno, potom cena?

Môcť. Cena bude závisieť od množstva práce - požadovaného počtu procedúr, oblasti jaziev atď..

Poviem, že chcem vidieť lekárskeho lekára NATALYA-DOCTORA, RÁDKO SA MÁ PRIEZVISKO ZURABOVA ALEBO PODOBNÉ, OTÁZKA TERAZ alebo POHYB DO NOVÉHO CENTRA, ZAUJÍMAME SOBOTA. LEKÁR DOKUMENTOV DOBRE.

Jej priezvisko Zarubina sa prihlásiť, zavolať na tel. 32-41-94

Robíte korekciu obočia??

Chcel by som sa opýtať, či je možné odstrániť konvexné krtek vo vašom centre a koľko to bude stáť?

Môcť; približne 600 - 700 rubľov, v závislosti od veľkosti a umiestnenia krtek.

Bol som na konzultácii s chirurgom, preto som nedostal konzultáciu, bol som odhodlaný podstúpiť postup s vami a teraz sa nechcem dôverovať zmätku ((myslím, že sa môžem pokúsiť poradiť s iným lekárom, skúsenejším! Možno mi môžete poradiť) najlepší chirurg na vašej klinike?

Predtým, ako radím inému chirurgovi, chcem pochopiť, ktorý z nich ste už mali, v ktorom centre a čo presne vám nevyhovovalo. Napíšte na mail a my všetko vyriešime.

Povedzte mi, koľko rokov môžete odstrániť móly?

Ak krtek nezasahuje a nie je zranený, je lepšie sa ho nedotknúť, kým nezačne puberta dieťaťa..

Prosím, povedzte mi o postupe pri odstraňovaní zarasteného nechtu! Bol som mučený takmer celý rok, nezmizol a obávam sa operácie, pretože úplne vytiahli nechty.

Pri lokálnej anestézii sa vyrezaný okraj nechtovej platne vyreže laserom a potom sa vytvorí nechtové lôžko, aby sa zabránilo opätovnému zarastaniu. Nikto nevyťahuje nechty.

Dobrý deň, mám záujem o odstránenie novotvarov. Odstránenie nastane po konzultácii alebo po chvíli?

Ak nechcete minúť peniaze navyše a čas, môžete sa okamžite zaregistrovať na odstránenie. Ako viete, lekár vás ešte pred zákrokom vyšetrí. Takže za náklady na odstránenie dostanete konzultáciu aj samotný postup odstránenia.

Dobrý deň, bol som zaregistrovaný u chirurga, ale zaujíma ma, či môže neoplazmu okamžite odstrániť v jeden deň, alebo či sa musím zaregistrovať inokedy.?

Mám kŕčové žily. Urobili ste diagnózu vo svojom centre. Dúfal som, že bude predpísaná laserová koagulácia alebo flebosleróza, ale lekár trval na chirurgickom odstránení žíl. Nemyslím si, že je to jediná možnosť, má lekár pravdu?

Lekári na klinike sú gramotní. Výsledky sú proti mnohým rôznym problémom a výsledky sú vždy šťastné. Ale v registri sa vždy stretnete s nespokojnou ženou!

pred štyrmi dňami, odstráňte wen pod očami. objavil sa opuch a nezmenšoval sa. čo robiť

Zavolajte na číslo 32-41-94, zistite, kedy vás vezme lekár, ktorý vás operoval, a počas jeho vymenovania sa zúčastnite konzultácie - zadarmo a bez čakania v rade.

po odstránení sa objavili opuchy. Trvalo to 4 dni. edém nezmizne.

Dobrý deň, povedzte mi, je možné po stretnutí odstrániť stričky na bruchu, ak áno, ako? A aké ceny máte za tento postup?

Je možné, ale ako a na koľko, len lekár môže povedať po vyšetrení.

Dobrý deň, je možné odstrániť pehy na chrbte vo vašom centre?.

Nie, áno a potom: v lete od slnka sa objavia znova.

Dobrý deň, povedzte mi, či je možné odstrániť vekové škvrny na tvári vo vašom centre a koľko to bude stáť.

Môcť. Je ťažké povedať cenu bez toho, aby sme ťa videli - jedno miesto, desať alebo sto, ich veľkosť?

Dobrý deň, som tehotná v deviatom mesiaci a objavila som sa na mojich viečkach malé papilómy, môžem ich odstrániť?

Počas tehotenstva je nežiaduce vykonávať všetky postupy, ktoré v skutočnosti nesúvisia s tehotenstvom a pôrodom. Papilómy nie sú nebezpečné, nie sú zhubné, preto je lepšie tento problém vyriešiť po pôrode. A samozrejme môžete odstrániť.

Dobrý deň, urobil som permanentný make-up s Annou Sobolevou (v prípade B. Radishcheva som chcel zanechať recenziu, ale teraz som videl, že nie je na zozname vašich zamestnancov, ako je to?

Funguje to nedávno, ešte nemal čas vykonať zmeny na webe. A ak sa vám to páčilo, zanechajte recenziu.

Dobrý deň, môžete skontrolovať stav pokožky tváre, zistiť, čo to je a aké postupy sú potrebné.

Procedúry sú predpísané kvalifikovaným dermatológom-kozmetológom po dohode s pacientom, a to nielen na základe stavu pokožky, ale aj na základe množstva ďalších faktorov: vek, hormonálna hladina, ročné obdobie atď., Atď..

Dieťa má 13 rokov, na ramene je veľa bradavíc do veľkosti 5 mm. Aj na línii pozdĺž obrysu pier sú bradavice do 1 mm. Pokúsili sa znížiť, ale nefunguje to. Je možné ich v tomto veku redukovať laserom na vašej klinike, je pred zákrokom konzultácia s lekárom? Je možné celý postup úplne dokončiť za jeden deň?

Môcť. Ak pošlete list s otázkami, odpovieme vám e-mailom podrobnejšie.

Dobré popoludnie, chcem vedieť, či odstránite aterómy z hlavy. Po tehotenstve sa objavili tri aterómy, jedna z nich rastie pomaly, ale isto. A kto musí byť najskôr vyšetrený?

Odstraňujeme. Ak potrebujete viac podrobností, napíšte na e-mail, určite dostanete odpoveď.

Dobrý deň, rád by som vedel, či je možné jazvu po odstránení slepého čreva odstrániť alebo nejako skryť? A koľko to bude stáť?

Môcť. Náklady budú závisieť od veľkosti jazvy. Ceny sú na mieste.

Povedzte mi prosím, či majú Sadov a Romanovsky certifikáty fleboológov alebo kardiovaskulárnych chirurgov? Kde si študoval? V Klinovi mi povedali, že by sa mala vykonať plavba. S kým by som mal konzultovať? Počuli sme o vašom centre, mnohí reagujú pozitívne.

V zozname lekárskych špecializácií takáto špecializácia neexistuje - flebologička. Oficiálne existujú iba kardiovaskulárni chirurgovia. Naši lekári majú preto osvedčenia špecializovaného kardiovaskulárneho chirurga.

Prečo nevytlačil môj komentár?

Veľmi pekný zdravotnícky personál! Príjemne spokojný s cenami a prácou lekárov. Teraz len pre vás!

Keď som prvýkrát zavolal na schôdzku v Radishchevovom centre, na otázku, či je možné dohodnúť si osobitný postup, ženský hlas neodpovedal jednoznačne, čo neviem, zavolajte Volokolamka. Nehovorila zreteľne, pretože žuť a skočila do telefónu hlasnejšie, ako povedala..
V centre na Volokolmsky sh. odpovedali láskavo a vysvetlili všetko. poďakovať.

Dobrý deň, chcem odstrániť konvexný krtek z tváre, koľko dní budem musieť byť na klinike? (Mám záujem, pretože je tam malé dieťa)

Operácia sa vykonáva ambulantne a trvá 10 - 15 minút..

ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Robím pre vás fotoepiláciu: nie je to príliš bolestivé, bez popálenín, je to lacné, rýchle a má efekt. poďakovať!

Dobrý deň, rád by som vedel, koľko relácií odstránite zarastený necht. A čo je na to potrebné?

Na 10-15 minút na to potrebujete asi 1 000 rubľov a možno všetko.

Dobrý deň, rád by som od vás vedel, že je možné opraviť nosnú priehradku. Ak áno, koľko to stojí? A čo je na to potrebné.

Ak to chcete urobiť, musíte navštíviť lekára ORL a dohodnúť si stretnutie. A všetko ostatné - či je možné opraviť, a náklady - možno povedať až po kontrole.

Momentálne sa podrobujem liečbe, som veľmi šťastný! Tak pozorný prístup. Ďakujem vám všetkým, najmä tým, ktorí vykonávajú laserové zákroky..

ahoj, absolvoval som 7 laserových zákrokov na klinike * vzhľad *, odlupoval sa uhlík, výsledok - moja tvár sa zhoršila (chcela som sa zbaviť pigmentácie. Môžem s tebou niečo urobiť? môžem úplne odstrániť škvrny)?

Vymenovanie metód slepej liečby je nevďačná úloha. Prihláste sa na konzultáciu s naším lekárom dermatológom-kozmetológom a ona už všetko určite povie.

Požiadal som o Tverovo centrum pre laserovú medicínu, aby som odstránil lipómy (u ľudí - wen) na spodnom viečku. Oftalmológ, laserový chirurg, laserový chirurg, Dvoryaninov Maxim Vladimirovič, sa týmto problémom bezbolestne a presne zaoberal. V dôsledku chirurgických účinkov defektov, ktoré nepozorujem. ĎAKUJEME za kvalitnú prácu!)

Dobré popoludnie, chcem urobiť fotoepiláciu, je to navždy alebo nejaký čas? A ako sa to všetko stane?

Ahoj, povedzte mi, prosím, či sú odstránené móly skontrolované na rakovinové bunky.?

Áno, náklady na histologické vyšetrenie sú 1150 rubľov.

Ahoj, môj syn má 6 rokov, diagnostikujú sa chronické adenoidy. Povedali, že to určite vyžaduje chirurgický zákrok. Liečia sa adenoidy laserovou terapiou? (Na operáciu sa naozaj nechcem ponáhľať)

Liečia, ale pre každý konkrétny prípad musíte poznať názor lekára ORL.

ahoj, mám pod očami od 16 rokov modrú ranu, teraz mám 29 rokov, mám z toho strašidelné, je možné, že si na svojej klinike odstránite laserovou korekciou, inak by som sa jej musel nejakým spôsobom zbaviť

Môžete ju odstrániť alebo nie, dermatológ-kozmetológ povedie po vyšetrení; ťažko povedať v neprítomnosti.

dobrý deň,
dieťa má 1 mesiac, na uchu je nepravidelné zavesenie (malé 8 mm), koľko bude stáť odstránenie a v akom veku je lepšie ho odstrániť?

Nepracujeme s deťmi, najmä s kojencami; Musíte sa obrátiť na špecializované pediatrické centrum.

Chcem odstrániť 3 móly z tváre niekde do 5 mm, môžem ich odstrániť naraz? Koľko to bude stáť? a koľko rokov ich môžem odstrániť? Mám 16 rokov

Môcť; približne 750 rubľov. pre každého

Dobrý deň! Nedávno som bol v tvojom centre na Radishcheve, odstránil som krtka. Bola som veľmi potešená, veľmi kompetentný lekár, priateľské dievča na recepcii. Spravidla útulné centrum, veľmi pokojné a nie sú tam žiadne dlhé línie. Teraz len pre vás!

Chcem odstrániť žilu z nohy, povedz mi, môžeš to urobiť? a koľko je približne a aký je priebeh liečby?

Je možné odstrániť krtek a umiestniť tetovanie na jeho miesto??

Odstránenie krtek nie je problém, ale je lepšie, aby sa tetovanie na jeho mieste, aspoň v nasledujúcich rokoch, urobiť..

V tom roku som si s Vladimírom robil tetovanie medzi očami, bol som šťastný ooooooooo)) Urobil som to opatrne, všetko sa rýchlo zahojilo)))) dodnes je všetko v poriadku))) vďaka moc

Keď injikujete Milgam, Alflutop a Don, môžete odstrániť krtka na nohe.

Môcť. Krtek na nohe, t. papillomu, je možné ho odstrániť bez anestézie, zákrok trvá niekoľko sekúnd.

Nádoba praskla na nose - nepríjemná červená hviezda sa vytvorila na samom špičke nosa. Rok a pol ma trápili a dnes som prišiel do centra a išiel rovno na konzultácie s kozmetológom, na 5 sekúnd som bol bez stopy a bezbolestne odstránený. Som šťastný. Za tento zázrak len 800 rubľov. Ďakujem.

Dobrý deň, chcem zredukovať make-up parlamentného obočia. Povedzte mi, či jazva pretrváva?

Laserom samozrejme nebudú žiadne jazvy, ale mikro jazvy z tetovacích ihiel dokážu veľmi dobre. Ale môžu sa tiež následne leštiť frakčným laserom.

Dobrý deň, nehovorte mi, či pracujete na dovolenke od 4. januára 2015 do 12. januára 2015! Chcel by som odstrániť móly !! Vopred ďakujem!!

Pracujeme od 3. januára, s výnimkou 7..

Na jar som bol na konzultácii s lekárom. Povedali, že by mali vyhľadať pomoc koncom jesene alebo zimy. Nakoniec prišiel deň, keď som mal príležitosť a správny čas v roku
Rozhodol som sa prejsť do sekcie recenzií. Po prečítaní recenzií administratívy sa postoj k centru výrazne zmenil negatívnym smerom. Chápem, že kvalita práce lekárov sa nezhorší, ale moja túžba kontaktovať vaše centrum je teraz na pochybách.!
Chcel by som vidieť odchádzajúcich, priateľských pracovníkov.

Ahoj! Jo, páčilo sa mi tiež, ako poskytujú služby v tomto zdravotníckom zariadení. Ceny aj kvalita služieb skutočne korelujú. Liečitelia sú slušní a čo je najdôležitejšie, vysoko kvalifikovaní; všetko je jasne interpretované. V novembri som navštívil zdravotné stredisko a bol som veľmi potešený.

Ahoj! Jo, páčilo sa mi tiež, ako poskytujú služby v tomto zdravotníckom zariadení. Ceny aj kvalita služieb skutočne korelujú. Liečitelia sú slušní a čo je najdôležitejšie, vysoko kvalifikovaní; všetko je jasne interpretované. V novembri som navštívil zdravotné stredisko a bol som veľmi potešený.

Ahoj !! Môžeš odstrániť krtky z tváre v strede? Zostanú jazvy?

Môcť; nezostane. Aj keď sú nejaké stopy, môžete vždy leštiť pomocou frakčného lasera..

Ahoj. Dermatológ ma diagnostikoval s osteofolliculitis. Je možné to na klinike odstrániť akýmkoľvek spôsobom? A aký bude výsledok.

Ahoj. Tvár môžete z tváre odstrániť raz a navždy?

Môcť. V lekárňach sa taký liek predáva. Dohodnite si stretnutie s dermatológom - kozmetológom a ona vám všetko vysvetlí.

Ahoj, bedrová laserová terapia ?

400 rubľov relácie.

Ahoj !! Chcem mať laserovú operáciu, aby som sa zbavil chrápania, robíš také operácie a koľko stojí tento postup?.

Bohužiaľ, momentálne to nerobíme; nahradili sme odborníka ORL - lekára a tento postup ešte nevykonala.

do ktorého centra je lepšie ísť, v rádiu alebo za pull-pull?

Ktorý z nich je pre vás pohodlnejší a ten, kde je lekár, ktorého potrebujete.

koľko je krtko odstránenie?

Od 600 rubľov sú všetky ceny na stránke.

Ak potrebujete napísať poďakovanie, píšem s potešením! Veľmi pekne vám ďakujem od recepcie po dievčatá v recepcii a skriniach (v oboch smenách). Veľmi pozorný a slušný. Prajeme si vedenie kliniky: dobre, prosím, veľa ľudí vás kontaktuje, dobre urobte aspoň slušnú sálu! Aké sú tieto 6 stoličky z kina Vostok? No, nezachráni to, napriek tomu sa vrátiš, ľudia tiež musia prezliecť, vymeniť si topánky a myslieť na teplú predsieň, inak si sadni, čakajú a prevracajú si svoj vonkajší odev do šatníka a keď otvoríš dvere, keď vstúpiš, cítiš sa ako ulica! Aký liek! A ďakujem Galine Georgievna za jej profesionalitu a ľudskú pozornosť! Veľa šťastia a úspechov na klinike! Neurážaj sa! Prišiel som a stále prichádzam! 4771

Ahoj, koľko to stojí za zväčšenie pier??

Ahoj! Mal som papillomu na spodnom viečku, nie je nebezpečné ho odstrániť? Kým koža má jazvové vlastnosti, ak píšem správne, t.j. po každej rane alebo odstránení krtka vzniknú jazvy po.

Odstránenie nie je nebezpečné, je ďalšou vecou, ​​že ak je vaša pokožka náchylná na keloidné jazvy, konečná voľba - či už ju chcete odstrániť alebo nie - zostáva na vás. Ďalšia vec je, že neoplazmy na očných viečkach sú odstránené laserom chirurgom oftalmológa pod mikroskopom a jazva po odstránení papilómu je minimálna..

Chcem sa zbaviť akné Čo hovoríš na túto tému

Povedzme, že túto iniciatívu podporujeme a schvaľujeme. A všetko ostatné povie lekárovi dermatológovi-kozmetológovi na konzultáciu po vyšetrení.

Aké milé je zdvorilo sa s vami zdvorilo rozprávať a počuť! Vďaka Oksane z centra Radishchev mi poradila, prešla do mojich problémov a dohodla si stretnutie. A moja nálada pokazená neúspešnými rokovaniami s centrom vo Volokolamsku sa zlepšila. Dúfam, že prídem a všetko bude v poriadku!

Dobrý deň, koľko stojí odstránenie krčnej erózie??

Nanešťastie sa nezaoberáme gynekológom.

Dobré popoludnie, koncom februára 2015, som odstránil krtka pod ženským okom, bola tam stopa a časť krtka, a dnes 20. marca som odstránil ďalšiu malú tvár na tvári, muž má veľkú ranu v rane a bolí to. Teraz si myslím, že je zbytočný, pretože Na internete som čítal, že je nebezpečné, prečo najskôr nerobíte analýzu rakovinových buniek? Stále by ma zaujímalo, prečo, ak to nie je nebezpečné, veľa populárnych umelcov neodstráni krtek z ich tváre.?

Zaobchádzal so chorou nohou a prešiel ultrazvukom. Spokojný. Odporúčam to všetkým, najmä skontrolovať hlavu! Úžasné. Všetky plavidlá sú viditeľné. Teraz chápem, prečo to bolí 20 rokov!

Vážení nespokojní s administratívou! Recenzie sú publikované tu: príjemné a nie veľmi, ale recenzie, nekonečné otázky o tom, ako zaobchádzať a koľko to stojí. Všetko má svoje miesto a čas. A nejde o zlý prístup k zákazníkom, ale o dodržiavanie poriadku.

Správa centra nemá nič spoločné s písomným preskúmaním. Mimochodom, je to tak.

Ďakujem Marina Dvoryashin za profesionalitu! Odvolala som sa na odstránenie mólov a papilomónov. Všetko sa rýchlo uzdravilo a nepamätám si, kde som ho odstránil. Veľká vďaka!

Dobrý deň, môžem odstrániť polylomy z detských viečok a v kútiku oka pre dieťa 1 rok 10 mesiacov.

Nie, operácia je veľmi tenká, vykonáva sa pod mikroskopom a také malé dieťa jednoducho nebude sedieť.

Dobrý deň! Môžem odstrániť krtek v strede na spodnom viečku (nachádza sa bližšie k slznému kanálu) 5-6 mm? a aké budú následky pre fungovanie oka?

Môžete, a to bez akýchkoľvek následkov.

ultrazvuková liposukcia - 1700 celého tela?

Na webovej stránke v časti o ultrazvukovej liposukcii sa uvádza: „Spracovateľská plocha v čase je 25x25 štvorcových Cm (približne jeden list papiera vo formáte A4)“ Vo všeobecnosti však existujú rôzne subjekty.

Povedzte mi, že na odstránenie tetovania musíte urobiť nejaké testy? alebo po kontrole pokračujte v demontáži?

Nie sú potrebné žiadne analýzy. Táto metóda je úplne bezkontaktná - laserový blesk ničí pigment v pokožke. Nevyžaduje sa ani príprava na postup, ani starostlivosť.

Ahoj, mám na nohách suchý mazol s tyčinkou. Môže ho lazar odstrániť? Nezistil som ceny za tento postup, chcel by som vedieť. A aké testy by sa mali vykonať pred týmto postupom?

V časti „Ceny za lekárske služby“ sa nachádza riadok „odstránenie sušených kukurice - 800 rubľov“. Nevyžadujú sa žiadne analýzy.

Ďakujem za rýchlu a úplnú odpoveď, je príjemné sa vysporiadať!

Ahoj. Dokážete odstrániť móly, jeden z tváre, jeden z ramena? Aké testy by sa mali vykonať? Koľko to stojí?

Môcť; analýzy nie sú potrebné, stojí to 600 rubľov. na krtek.

Povedzte mi, uverejňujete aj zlé recenzie? Alebo iba pozitívne ?

Ahoj ! ! Povedzte mi, koľko laserového odstraňovania strie na mojich žalúdočných nákladoch.?

Ako môžete dokonca zavolať približnú cenu bez toho, aby ste nakoniec videli povahu strií, ich hĺbku, plochu. Na celý žalúdok, po stranách alebo niečo iné? Prihláste sa na konzultáciu, lekár sa na všetko pozrie a povie, koľko a aké postupy budú potrebné.

Ahoj. Povedzte mi, či máte korekciu laserového videnia, a ak áno, za akú cenu?

Nie, nerobíme korekciu videnia.

Povedzte mi, čo je cena za odstránenie strií na bruchu po pôrode? Som trochu v rozpakoch, aby som pochopil, ako vypočítať 1ks 450rub., Toto je dĺžka jedného úseku delená centimetrom alebo tento centimeter môže zachytiť dve značky stretch, ak sú umiestnené blízko seba.?

Bude optimálne prísť na úvodnú konzultáciu, lekár sa pozrie, vyhodnotí hĺbku strie, približne požadovaný počet procedúr a oznámi cenu. A potom sa rozhodnete.

Povedzte mi, koľko fotoepilačných procedúr na horných perách je potrebných na úplné zbavenie vlasov? ako často sa konajú?

Z 5 - 6 procedúr s intervalom 3 týždňov medzi jednotlivými. Viac sa dočítate na našej webovej stránke v časti „Fotoepilácia“.

Povedz mi, mám pupienok v oblasti konečníka nepríjemných veľkostí. Máte špecializovaného muža, ktorý sa venuje tomuto problému, inak som v rozpakoch, keď idem za ženou. A je možné laserové odstránenie vykonať v tak citlivej oblasti? Nechcem švy. Odpovedzte, prosím. poďakovať.

Je to možné a pri nahrávaní je aj chirurg, ktorý venuje pozornosť správcom, ktorých sa chcete prihlásiť.

V sekcii oftalmológie som čítal informácie o Druze, bolo to desivé! Mám 38 rokov a môj ošetrujúci lekár rozhodol, že ich už mám. Ako sa ich zbaviť, koľko relácií je potrebných a koľko to stojí? Bolestivo? Aké testy sú potrebné? Potrebujete ďalšie výskumné metódy alebo sa môžete okamžite liečiť? Bývam v Lipetsku a takéto liečenie nemáme. Môžem sa v deň konzultácie ihneď liečiť? Oči budú zapečatené?

Môžete liečiť jedným postupom; analýzy nie sú potrebné, všetky potrebné štúdie vykoná lekár na mieste. V jeden deň urobíme všetko a vy odídete z domu, nezatvoríme naše oči, uvidíte. Ťažko povedať, o nákladoch bude záležať na objeme manipulácií, ktoré určí lekár až po vyšetrení..

Povedzte mi - máte metódu nadmerného laserového ožarovania krvi a aké sú účinky. Nechcem robiť intravenózne. Komu dohodnúť schôdzku?

Áno, ale zvyčajne sa používa v kombinácii s inými terapeutickými lasermi. Výsledky nadradeného a intravenózneho laserového ožiarenia sú neporovnateľné, že iba intravenózne ožiarenie bez použitia iných laserových techník je strata času a peňazí, na rozdiel od VLOK, nezávislého a pomerne účinného postupu. Akému lekárovi - správcovi poradia pri telefonickom nahrávaní - záleží na tom, čo presne chcete liečiť.

A druhá otázka - nechal som si nechať na nohe nechty. Môžem jazdiť na odstránenie sám? Potrebujete analýzy? Môžete ho odstrániť v deň ošetrenia alebo to bude najskôr konzultácia?

Môžete, nie sú potrebné žiadne analýzy, môžete ich odstrániť v deň ošetrenia bez konzultácie. Jediná vec, na ceste späť, je uskladnenie pohodlnej obuvi, dokonca si môžete aj papuče.

dobrá klinika. rýchlo urobil všetko

Odstránené červené bodky z roztrhávacích plavidiel. Kompetentný a zdvorilý lekár, skvelý personál. Rýchlo a bezbolestne! Ďakujem mnohokrát!

Je teraz možné vykonať fotoepiláciu hornej pery? Myslím letné obdobie

Vzhľadom na predpoveď počasia do konca leta je to už celkom možné.

Môžem v lete odstrániť krtek?

Rozhodli sme sa využiť služby oftalmológa na nahliadnutie do očí a kontúry očí a požiadali sme o recept na okuliare a šošovky, zaplatili 1 000 rubľov, šli k očnému optikovi a povedali, že nie je možné vybrať šošovky pomocou tohto receptu, zabudli niečo špecifikovať, je potrebné znova napísať recept. je prekvapujúce, prečo tam odborníci berú peniaze, ak po nich je potrebné všetko znova zopakovať.

Prečo pri vstupe nie sú žiadne „napínacie“ návleky na obuv? Nie je možné sa ohnúť s boľavými nohami. Počas čakania na ošetrenie sa neponúka žiadna káva.

Nie je to tak dávno, čo som využil služby kliniky a bol som veľmi potešený, personál bol kvalifikovaný a veľmi pozorný, pri kontakte som dostal odbornú pomoc (a veľmi priateľský prístup). V budúcnosti určite využijem služby kliniky a doporučím ich priateľom a známym..

Ďakujem za prácu!
Je možné odstrániť krtek na krku, ak je pod ním krčná tepna?

Ahoj, môj manžel má na tele veľa poranení. Môžeš mať účinnú liečbu?

Samozrejme. Môžete odstrániť ľubovoľné množstvo naraz. Stojí to od 400 rubľov, keď je veľa odstránených naraz, lekár poskytne zľavu.

Prosím, povedzte mi, či môžete tetovanie odstrániť pomocou lasera, či sú tam jazvy a koľko procedúr je potrebných?

Môžete ho odstrániť, nie sú žiadne jazvy, ale na pokožke bez pigmentu sa môžu objaviť stopy tetovacích ihiel. Ak k tomu dôjde, je možné laserovým resurfacingom odstrániť stopy ihličiek. Potrebný počet postupov sa nedá predpovedať vopred, všetko závisí od zloženia pigmentu, jeho hĺbky atď., Ale v každom prípade nie je tento postup jediný.

Ahoj! Prosím, povedzte mi, či môžete odstrániť mandle laserom?

Nie, neodstraňujeme mandle, máme špeciálny laserový zákrok - lacunotómiu, pri ktorej sa riešia problémy s chronickou tonzilitídou a mandle zostávajú.

Nemôžem nájsť tieto informácie - máte pred odstránením krtkovú dermatoskopiu? A môžem po odstránení voliteľne zaplatiť za biopsiu? Alebo sa vykonáva iba podľa údajov?

Dermatoskopia sa vykonáva, ak chcete, pri zázname môžete určiť, že chirurg je onkológom. Histologické vyšetrenie zaisteného materiálu je samozrejme možné na požiadanie.

Ahoj! Prosím, povedzte mi, môžete odstrániť mandle? Ak áno, aká je cena služby?

Neodstraňujeme mandle; máme špeciálnu laserovú liečebnú techniku, pri ktorej je tonzilitída úplne vyliečená konzerváciou mandlí. Cena 4 000 rub.

Na podrážke sa manipuluje so suchými mozoľmi. Odstránené postupne, pohodlne. Výsledok je veľmi potešený. Ďakujem všetkým zamestnancom. Odporúčam všetkým, aby sa obrátili na toto laserové centrum.

odstránili novotvar, po chvíli sa všetko objavilo znova. to všetko naznačuje neschopnosť lekára. a ak vezmete do úvahy, že postup nie je lacný, ale iba odborníci musia tento postup absolvovať znova, v mojom prípade je to asi 20 000. a nepočúvajte recenzie ako: Používam služby tohto centra. všetko je super. lacná. - píše to špeciálne vyškolená osoba...

Nech tomu neveríš. Odstránenie novotvarov na koži v našom centre stojí od 400 do 1 000 rubľov a nikto sa z tejto sumy, ako píšete, nikdy neodstránil. Ak lekár do konca neodstránil všetko, vykoná druhý postup bezplatne. Váš komentár s najväčšou pravdepodobnosťou nie je pravdivý.

Otázka pre kozmetológa: Koľko jednotiek Botox je potrebných na úpravu vrások v oblasti očí (vrana chodidiel) a záhybov obočia? Mám 30 rokov, koža je tenká. Vrásky nie sú len nočnou morou, ale sú viditeľné najmä s úsmevom. Chcem vedieť, koľko bude tento postup stáť? A na ako dlho to bude prvýkrát?

Viete, v neprítomnosti, bez toho, aby sme vás videli, je ťažké povedať konkrétne. Prihláste sa na konzultáciu s dermatológom-kozmetológom N. Zarubinou, bude sa na vás pozerať a rozhodne povedať, že ak všetko dopadne, môžete to hneď urobiť

Chcel by som vám objasniť, či ste mali na tvári pacientov s folikulárnou keratózou? (tváre, brada) Chcem sa prihlásiť na laserové resurfacing tváre, pretože bežní dermatológovia pokrčia plecami a tvrdia, že keratózu nemožno žiadnym spôsobom liečiť

Nechajte sa na vás pozrieť dermatológ-kozmetológ a povedzte, čo sa dá urobiť.

Položil som otázku - Koľko jednotiek Botox je potrebných na úpravu vrások v oblasti očí (vrana chodidiel) a záhybov obočia? Mám 30 rokov, koža je tenká. Vrásky nie sú len nočnou morou, ale sú viditeľné najmä s úsmevom. Chcem vedieť, koľko bude tento postup stáť? A na ako dlho to bude prvýkrát?
Takže - musím ísť aspoň z priemeru z oblasti Moskvy, aby som vedel, koľko peňazí vyplynie. A potom ani netuším, koľko jednotiek môže byť potrebných, nikdy som neurobil Botox - 10, 30, 100?

Chcem vyjadriť vďaku špecialistovi ORL vášho centra, sestričke Evgeny Zolilovnej Mirzoyevovej a Nine Alekseyevnej Zakharovej. Začiatkom novembra začala chrápať, dokonca nahlas trápila príbuzných z ďalšej miestnosti. Lekár varoval, že podľa mojej anatómie chrápanie nemožno úplne vyliečiť, ale zvuk sa dá znížiť. A teraz všetci susedia pokojne spia. Moja radosť nemá žiadne hranice, som veľký zbabelec, bojím sa bolesti a neistoty. Lekár a zdravotná sestra sa snažili tak tvrdo, hovorilo sa toľko láskavých, podporných a upokojujúcich slov. A Nina Alekseevna dokonca jemne hladila hlavu, keď mi lekár pracoval na krku. Ďakujem mnohokrát.

Dobrý deň, odstránenie pih celkom je o tom, koľko to bude stáť. )))

Pehy sa čistia a odstraňujú dvoma metódami: fotografickými postupmi alebo chemickými šupkami. Náklady na jeden postup je 900 rubľov. a 1500r. resp. Ale nevďačné zamestnanie - každý rok sa objavia znova.

Išiel som k chirurgovi a šiel som k kozmetológom na procedúry. Všetci odborníci mali radi, pozorný, kompetentný.
Máte veľmi informatívny web, všetko je jasné a jasné. Ďakujem za takúto organizáciu. Skúsim vaše nové kozmetické procedúry a kúpim krém na nový rok. Naozaj dúfam, že lekár vám poradí niečo konkrétne. Ešte raz ďakujem.

Ahoj! 4 roky som mal tesnenie na nose. Stlačil som pupienok, ale to sa nevyriešilo. Navštívil som dermatológa, ktorý mi odporučil, aby som vás kontaktoval.?

Možno, ale iba lekár povie po vyšetrení s istotou. prísť.

povedz mi aké očné tam

Ahoj! Chcel by som urobiť laserové resurfacing tváre odstrániť jazvy po akné, koľko to bude stáť?

Stránka má ceny, celá osoba - 8 200 rubľov za postup.

Ahoj! Je na vašej klinike možné urobiť laserovú vazotómiu dolných nosných priechodov??

Bohužiaľ nie.

Máte odstránené adenoidy pre deti (vo veku 7 rokov), ak áno, koľko času to stojí. Ďakujem vopred

Nie, neodstraňujte. Vykonávame konzervatívnu liečbu terapeutickými lasermi, čo má dobrý účinok.

Dobrý deň, koľko to bude stáť odstránenie dvoch suchých kurčiat so stonkou?

Ak podľa cenníka na stránke stojí odstránenie jednej suchej kukurice 800 rublov, odstránenie dvoch bude stáť 1600 rubľov, resp..

Už dlho ma trápia oči. Pol roka liečil oči na rôznych klinikách. Diagnóza vírusovej keratitídy. Odporúčali sem prísť spáliť laserom. Lekár sa pozrel, povedal, hoci to nie je môj profil - pomôžem. V mojom prípade, ak budete kastrovat, bude tŕň. Pozerali sa na to, čo sa ku mne správali, povedali - kecy a napísali zirgana! Na piaty deň liečby bolo všetko v poriadku! Nie príliš lenivý, išiel k svojim predchádzajúcim lekárom, nepočuli také meno! Som v šoku! A na moju otázku „odkiaľ táto infekcia pochádza,“ povedal lekár - je to len to, že vírusy sa stanú zlými, zhlukovanie ľudí je dobrým predpokladom na rozmnožovanie a vývoj, najmä na pozadí zlej imunity ľudí a pokusu blokovať vírusy neúčinnými drogami, v dôsledku čoho sa ešte viac rozzúria. ! A ako komplikácia poškodzujú naše oči. Ďakujem Maximovi Vladimirovičovi!

Dobrý deň, mám dlhodobé horenie 3 stupňov na paži. Je možné ju odstrániť laserovým resurfacingom, sú mierne vypuklé jazvy. Aká bolestivá je táto procedúra? Koľko krokov sa urobí? Veľkosť v jednej z najvýznamnejších oblastí je približne dve zápalky. Je možné úplne zmazať alebo budú ešte nejaké stopy? Odpovedz prosím. Vopred ďakujem!

Všetko od bolesti po množstvo procedúr je čisto individuálne. Prihláste sa k lekárovi, pozrie sa na povahu jaziev, tendenciu vytvárať keloidy, je možné laserové resurfacing vôbec urobiť? ak je to možné, môže sa pokúsiť v malej oblasti vidieť, ako bude tento proces pokračovať.

Ďakujem, že ste tam a za svoju prácu! Mám odpojenie sietnice. Zaobral jedno oko v Moskve stálo 47 tr Laser robili 1,5 hodiny. Veľmi bolestivé. S priateľmi sa zaobchádzalo vo vašom centre a boli veľmi radi. Odporúčané. Chcem na prvom mieste povedať, že cenovka ma príjemne prekvapila (TR 7!) Na druhom mieste je doktor kvalifikovaný, mám problém s tým, že so mnou prinesiem veľa mučenia a všetko šlo ľahko a jednoducho. 35 minút spolu s rozšírením žiaka. Dokonca išiel späť za volant. Ešte raz - ďakujem veľmi pekne!

Chceme poďakovať očnému lekárovi Maximovi Vladimirovičovi Dvoryaninovovi! Je to lekár z Boha, odborník vo svojom odbore, jeden z najlepších lekárov vo svojom odbore v Tveri. Neviem ani, kto je lepší v laserovej retinálnej koagulácii v Tveri? Vždy bude pozorne počúvať, predpisovať kompetentnú liečbu a čo je najdôležitejšie, vysvetlí, čo je čo. Prvýkrát sme sa zaoberali dystrofiou sietnice už v roku 2008. Za posledných 8 rokov nás pozoroval iba Maxim Vladimirovič a nikdy sme neľutovali!
Maxim Vladimirovich - toto je naša rodina "doktor Aibolit"!
Zdravie pre vás a vašu rodinu, trpezlivosť, profesionálny rast!
Rodina Slepnevov a Tokarevovcov, Tver.

Dobrý deň, rovnaká rana na tvári bola chránená u dieťaťa vo veku 8 mesiacov, teraz má 10 rokov a jazva je veľmi nápadná, je možné ju od vás odstrániť, najlepšie pomocou lasera.

Laserové resurfacing jaziev je trochu bolestivý postup, a nie je známe, ako to dokáže vydržať 10-ročné dieťa. A je ťažké hovoriť o možnosti úplného odstránenia jazvy bez toho, aby ste ju videli. Môžete sa dohodnúť na konzultácii, ukázať dieťaťu a rozhodnúť sa s lekárom, čo sa dá urobiť a ako.

Povedzte mi, že môžete očistiť viečka broskyňovým olejom, aby ste stimulovali rast mihalníc do očí, nebude to horšie?

Oči nebudú horšie, pokiaľ samozrejme na tento olej nevznikne žiadna alergia. Pravda, s najväčšou pravdepodobnosťou dobrá.

Koľko stojí liečba chrápania?

Na webovej stránke v časti „Ceny za lekárske služby“ sa na konci nachádza samostatná položka „laserové ošetrenie chrápania“..

Je možné vo vašom centre pigmentovať? Presnejšie lakte: Počul som, že je to možné pomocou lasera.

Dobrý deň, povedzte mi, je možné vo vašom centre odstrániť papilomu z pyskov? Za koľko relácií? Čítal som, že to môže vyvolať rakovinu, je to pravda?

Môže byť vymazaný za pár minút. Papilómy nie sú zhubné.

Ahoj, odstraňujete lipómy.?

Dobrý deň, povedzte mi, môžem odstrániť jazvy pod očami pomocou lasera, psa trochu v detstve a koľko to bude stáť

Lekár to môže povedať až po vyšetrení..

Povedzte mi, že môžete odstrániť lipómy zo semenníkov?

Je možné podstúpiť laserové ošetrenie sínusitídy a aká je približná cena?

Možno. A ako presne sa má liečiť a koľko to bude stáť, môže náš ORL lekár povedať po vyšetrení.

Dobrý deň, prosím, povedzte mi vo svojom centre, že odstránia pehy na tvári a za koľko postupov? Aké sú náklady, ďakujem vopred!

Ide o pomerne neefektívny postup, pokiaľ ide o čas a peniaze. Aj keď začnete na jar, potom v lete, keď sa takéto postupy neodporúčajú, zvyčajne nemajú čas. Okrem toho sa budúci rok musí všetko začať znova.

Dobrý deň, koľko to stojí čistenie tváre?

Prvý riadok cenníka kozmetických služieb - 800 rubľov.

dobrý deň!
V cenníku sa nenašli ceny odstránenia jaziev. Prosím, povedzte mi, či sa takáto služba vykonáva vo vašom centre?

Áno. V cenovom riadku, riadok "jazvy resurfacing" - 450 rubľov. bežiaci centimeter.

Chcel by som z vlasti odstrániť vlasť, koľko bude tento postup stáť?

Máte vo svojom centre ELVK a vedie ho Dr. Romanovsky?

Romanovsky vykonáva iba skleroterapiu žíl.

Dobrý deň! Je možné urobiť fotorejuvenáciu v auguste?

Ak používate krémy na opaľovanie, môžete začať od septembra.

Dobré popoludnie. Koľko bude stáť odstránenie vrások nad perami? nie je hlboká

Náklady na takéto výkony môže určiť iba lekár po vyšetrení; určite neuvidíte bez toho, aby ste videli pacienta.

Ďakujem lekárke Raevskaya Oksana Valentinovna za jej citlivý prístup k pacientom, vždy je zdvorilá, taktná, ďakujem veľmi pekne za pochopenie a starostlivosť!

Dobré popoludnie, keďže mi nedali knihu sťažností, kvôli jej neprítomnosti tu píšem v recenziách.

31. augusta 2016 som zavolal do registra a objasnil, či sa lieči hnisavý jačmeň, a niekoľkokrát som objasnil, že mám veľmi bolestivý skutočný jačmeň. Ubezpečil ma, že sa liečia a dohodnú si schôdzku.

01.01.2016 12.20 prišla na recepciu, kde mi lekár vysvetlil, že sa nezúčastňujú abscesov.

Strávil som čas prepustený z chirurga na inej klinike kvôli nekompetentnosti vašich zamestnancov.

Žiadam vás, aby ste objasnili, prečo som zaplatil 400 rubľov. Ak ma váš zamestnanec napísal na konzultáciu iba omylom? prečo mi nedali truchlivú knihu?

Knihy sťažností, najmä v zdravotníckych zariadeniach, boli zrušené už mnoho rokov. Pravidlá poskytovania platených lekárskych služieb zdravotníckymi organizáciami (schválené nariadením vlády Ruskej federácie zo 4. októbra 2012 N 1006) neobsahujú povinnosť dodávateľa mať knihu sťažností a návrhov. So všetkými nárokmi môžete kontaktovať vedenie organizácie. Vo vašom prípade lekár vysvetlil, že v tomto konkrétnom prípade nemôže robiť ambulantne nič. Ospravedlňujem sa za nedorozumenie.

Dobrý deň, čítal som, že majú na vašej klinike zarastenú nechtovú operáciu a operujú nechty a koľko to bude stáť. A robia deti (dcéry 17 rokov).

Dobrý deň, povedzte mi, či je možné odstrániť jazvu na nose z vašej kliniky.?

Dobrý deň, môžete získať injekcie Botoxu??

Môžete, stojí to 300 rubľov. pre jednotku.

Dobrý deň, zamýšľané pranie mandlí. Je možné sa prihlásiť na tento postup?

Dobrý deň! Povedzte mi, je možné pomocou lasera (5 až 7 milimetrov) odstrániť malú jazvu na bruchu a koľko to bude stáť? Je to dôsledok neúspešného piercingu v salóne. A bude možné urobiť nové piercing na rovnakom mieste? (Táto jazva je už zarastená. Ďakujem vopred!

Teoreticky možné. V praxi je potrebné, aby lekár pozrel a povedal, čo a ako. To isté platí pre ceny, ale v každom prípade s takými rozmermi to bude stáť pomerne lacno..

Ahoj! 43 rokov - ovčie kiahne začali ((obávam sa, že sa nemôžem vyhnúť jazvám a jamám. Je možné odstrániť tieto následky na vašej klinike? Na aký postup sa môžem prihlásiť?) Vopred za odpoveď.

Môžete ho odstrániť, tento postup sa nazýva laserové resurfacing (frakčná termolýza). Nespúšťajte však pred motor; dúfame, že všetko bude fungovať bez našej pomoci.

Povedzme, že máte mandle a adenoidy odstránené pre 4-ročné dieťa v lokálnej anestézii

Nie, poskytujeme konzervatívne ošetrenie mandlí.

Ahoj. Na klinike môžete pomocou lasera odstrániť vekové škvrny na tvári?

Závisí to od toho, aké miesta. Je potrebné, aby lekár pozrel a povedal, čo sa dá urobiť.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, koľko stojí liposukcia? A na aký telefón môžem zavolať

V časti „Ceny kozmetických služieb“ - „Kozmetika“ sa nachádza riadok „Ultrazvuková liposukcia (kavitácia) 1700 rubľov“. Telefón 35-39-60.

kĺby sa začali bolieť, čo som práve neurobil, nepomôže.. váš lekár odporúčal lekárovi IZOTOV IA.. MÔŽE POMÔCŤ V MOM CHOROBE?

Dúfajme, že je to možné. Prihláste sa na konzultáciu s ním a diskutujte o všetkom.

Ahoj. Mám problém s nosom. Obtiažne dýchanie. Vykonali sme operáciu na ohnutie nosnej priehradky. Po roku začal nos opäť zle dýchať Povedz mi, robíš nejaké postupy alebo operácie na upchatie nosa??

Náš ORL lekár vás musí vidieť. A potom - čo povie.

Som veľmi vďačný Oksane Valentinovna Raevskaja, išiel som za ňu za vyleštenie jazvy, urobil som všetko tak opatrne a tiež som poradil, kam mám ísť za účelom ďalšej korekcie. Veľmi pekná pozornosť a záujem o výsledok. Ďakujem Ti veľmi pekne za pomoc..

kozmetika! písať: čas jedného klienta na čas druhého, čas procedúr sa nerešpektuje, peeling do 7 minút so všetkými procedúrami na 1 500 rubľov. Dve ženy sedeli vo fronte a boli rozhorčené kvôli nedostatku služieb..

Chcem sa poďakovať Laure Mirzoyevovej Evgenia Zalimovni a nádhernej sestre, ktorá s ňou pracuje. V novembri tohto roku vykonali laserovú operáciu na odstránenie chrápania. Profesionálny, priateľský, pozorný. Títo ľudia mi veľmi pomohli. Evgenia Zalimovna radila nielen pri jej návšteve, ale v pooperačnom období bola v kontakte telefonicky, e-mailom. V prípade najmenších pochybností by ste sa s ňou mohli kedykoľvek spojiť a prediskutovať všetky nuansy. Týchto špecialistov a kliniku odporučím svojim priateľom a známym a požiadam vedenie kliniky, aby povzbudilo lekára a zdravotnú sestru. S pozdravom a želaním všetkých prianí.

Niekoľko rokov chodím do Oksana Valentinovna Raevskaya. Veľmi kompetentný pozorný priateľský špecialista. Vždy pozitívny. Zdravie a úspech pre vás, Oksana Valentinovna.

Ahoj! jeho syn má 20 rokov, problémy s tvárou sú veľké akné alebo akné alebo ateróm, armáda urobila transfúziu, predpísané masti nepomohli! môžete sa podrobiť vyšetreniu a vyliečiť ho! ceny a konzultácie a telefonovanie najlepšieho lekára, prosím!

Prihláste sa na konzultáciu s dermatológom-kozmetológom Zarubinou, bude to stáť 400 rubľov a potom to, čo povie.

Dobré popoludnie, ďakujem Evgénii Zalimovskej Mirzoyevovej za vysokú profesionalitu, pozorný prístup a teplo, ktoré lekár dáva svojim pacientom..

Dobrý večer, povedzte mi, prosím, môžem odstrániť lipómy z hlavy na vašej klinike na Volokalamke? Odporučiť lepšieho lekára. Ďakujem vopred.

Môžeš. Naši lekári sú všetci dobrí; len pre prípad, že sa prihlásite do Oksana Valentinovna Raevskaya, žena vždy lepšie pochopí ženu.

Dobré ráno ! Mám 51 rokov a prirodzene existujú vrásky, najmä po chudnutí, objavili sa nasolabiálne záhyby, je možné ich odstrániť a koľko a koľko stojí tento postup.

Môžete odstrániť; Niekoľko postupov, najjednoduchší - kontúrový plast. Kyselina hyalurónová sa vstrekuje do nasolabiálnych cukroviniek a plní ich. Procedúra je jednorazová, výsledok je okamžite viditeľný, efekt trvá do jedného roka. Náklady závisia od objemu lieku (resp. Hĺbky a dĺžky záhybov), lekár po vyšetrení zavolá určitú sumu..

Išiel som do centra 01/20/2017 o 14:35. Za recepciou stála dáma na dobu neurčitú s bledou tvárou a rovnakými farebnými vlasmi. Začala so mnou hovoriť s vetou: Vlastne, máme len po dohode! Ďalej, nevenujúc pozornosť svojmu zmätenému vzhľadu, povedala, že by som mal vyplniť zmluvu a počkať. Čo som urobil. Po 10 minútach čakania a mojej otázke ma pani informovala, že termín lekára sa začína od 15:00.
Apelujem na vedenie centra. Vzhľadom na to, že vykonávate svoje činnosti v oblasti platených služieb, žiadam vás, aby ste svojich zamestnancov naučili zdvorilo a profesionálne komunikovať s návštevníkmi. S hrubosťou sme už konfrontovaní s bezplatnými službami.

Dobrý deň, odstránil som tvoj krtko laserom a oni ma šili, lekár povedal, že to bolo pre lepšie uzdravenie. Chcel som vedieť, ako stehy ovplyvňujú hojenie.?

Ak je krtko veľké, potom po jeho odstránení zostáva hlboká fosília; pre estetické účely a pre rýchlejšie hojenie sa môžu použiť stehy - keď sú okraje rany v kontakte, hojenie je rýchlejšie, čo je prirodzené.

Dobrý deň, povedzte mi, prosím, urobil som neúspešné tetovanie obočia, pokúsil som sa odstrániť, či je možné odstrániť pomocou lasera a koľko postupov je možné??

Môžete ho odstrániť. Počet procedúr bude závisieť od použitého pigmentu a hĺbky; po prvom stretnutí bude možné povedať konkrétnejšie. Postup sa uskutočňuje v centre mesta Radishcheva, 45.

Dobrý deň, vlasy mi na hrudi rastú veľmi dlho. Čistím ich krémom. Je možné, aby si obľúbili foto epiláciu? A bude to drahé. Alebo sa môžete poradiť s niekým s lekárom. poďakovať

Môžete sa zbaviť vlasov pomocou fotoepilácie a laserového odstránenia vlasov. Fotoepilácia je lacnejšia, ale vyžaduje viac relácií ako laser. Mimochodom, do konca februára máme špeciálnu ponuku na laserové odstránenie chĺpkov.

Ahoj! Medzi prstami mi vyrastala bradavica. Bolesť a nepríjemnosti sú strašné. Na webe som čítal, že z tváre ste odstránili iba bradavice. Možno som niečo nerozumel? Vysvetli, prosím. A ak áno, potom by som sa mal s lekárom dohodnúť. vopred ďakujem

Odstránime bradavice z ktorejkoľvek časti tela. S lekárom sa môžete dohodnúť v ktoromkoľvek z našich centier; urobíme všetko.

Dobrý deň! Chcel by som odstrániť zdeformovaný necht vytvorený v dôsledku plesňového ochorenia. je to možné urobiť na vašej klinike, na ktorú sa musím dohodnúť s odborníkom?.

Možno. Okamžite sa môžete zaregistrovať na odstránenie akémukoľvek chirurgovi.

Ahoj! Je možné vo vašom centre odstrániť lymfadenitídu pomocou lasera??

Bohužiaľ nie.

Dobrý deň, po prechodnom veku mám na tvári veľa jaziev, môžem ich odstrániť a ako postupovať pri jazvách na tvári?

Ak máte na mysli jazvy po akné, zvyčajne odporúčame laserové resurfacing (frakčná termolýza). A je lepšie dohodnúť si stretnutie s dermatológom - kozmetológom na konzultáciu a potom čo poradí.

Povedzte mi, že upevňujete tvar nosa výplňou?

Ahoj! Odpovedzte, v akom ročnom období je lepšie odstrániť v dekolte vypuklý veľký krtek? Vopred ďakujem.

Ak si neplánujete letnú dovolenku na juhu, je to podľa nášho počasia možné kedykoľvek. A tak, aby nedošlo k výskytu hyperpigmentácie v mieste odstránenia - odstrániť od septembra do mája, v lete je lepšie zdržať sa hlasovania.

Dobrý deň! Moja dcéra (5 rokov) má pigmentované miesto, zaberá 1/4 tváre. Je možné odstrániť škvrnu na klinike? poďakovať.

To je všetko, čo musíte sledovať. Dohodnite si stretnutie s dermatológom - kozmetológom na konzultáciu a potom všetko bude závisieť od toho, čo hovorí.

Na chrbte sa objavila hrčka, teraz sa zväčšila a bolí ako bábika. Sú odstránené a v akej anestézii.

Ak wen, potom odstrániť bez problémov, v miestnej anestézii.

Mám modriny pod očami, malé. Musím byť odstránený z iného mesta a ja nie som 18., ale musím ho odstrániť.. ako byť?

Zaregistrujte sa telefonicky, poďte, odstráňte.

Od narodenia mám pigmentované škvrny. Je mi 14 a už sú na zadnej strane žalúdka, krku, ramena, môžu byť odstránené? a koľko to bude stáť. aspoň okolo

Len lekár po vyšetrení môže povedať, aké sú škvrny, či sa dajú odstrániť a aké sú približné náklady. Prihláste sa na konzultáciu s dermatológom-kozmetológom a už môžete hovoriť konkrétnejšie.

Moja dcéra má dva roky. Vyzerá to, že necht sa rozrástol. Odstrániš zarastený necht pre deti?

Nie, neodstraňujeme to také malé.

Dobré popoludnie, povedzte mi, prosím, koľko stojí odstránenie pavučinových žíl na tvári? A kto robí taký postup?

Stojí to 400 rubľov. na cm, robí doktora Raevskaja.

Povedzte mi, prosím, je možné identifikovať a odstrániť - milión na vnútornej strane oka (viečko), objavil sa blízko a vo vnútri pred rokom a veľmi narúša blikanie

Bohužiaľ nie.

Ahoj! Povedzte mi, prosím, chcem odstrániť pavučinové žily z tváre. Je to možné v lete?

Ak sa nechystáte ísť na dovolenku do teplých krajín, potom môžete v lete bezpečne odstrániť.

Na tvári mám krtko do veľkosti 5 mm, nechcem ho úplne odstrániť. Je možné na klinike zredukovať krtek laserom a ak dôjde k jazve?

Čiastočné odstránenie krtka povedie k traumatu a zvyšuje riziko malígnej degenerácie. Vyberte si - buď ho nechajte tak, ako je, alebo ho úplne vymažte.

Aké zariadenie vykonáva rádiofrekvencia? Cena je uvedená?

Honkon zariadenie, mono a bipolárne zdvíhanie. Ceny na webe sú platné..

Ahoj. Prosím, povedzte mi, že ste odstránili veľké jazvy po operácii. V detstve došlo k silnému popáleniu a transplantácii kože, zostala veľmi nápadná jazva.

S najväčšou pravdepodobnosťou môžete odstrániť, ale musíte sa pozrieť. Prihláste sa na úvodnú konzultáciu, lekár sa na vás pozrie a určite rozhodne, čo sa dá urobiť, koľko postupov bude potrebných a koľko to bude stáť.

Prišiel som dnes, aby som zaznamenal dieťa, bradavice alebo niečo podobné, čo sa objavilo na mojej ruke, registrátor s arogantným pohľadom sa bojí, že spočiatku by bodli, injekcia je veľmi bolestivá a či to vaše dieťa bude tolerovať! Potom som požiadal o stretnutie aspoň na konzultáciu, tá istá pani registrátorka nás neochotne prihlásila na konzultáciu. Teraz pochybujem, či vôbec ísť!?

Povedzte mi, či je možné po podliatine odstrániť hematómovú pečať pod okom.

Je potrebné, aby lekár povedal, či je možné, alebo nie, bez toho, aby to videl, je ťažké povedať.

Čítal som o vás veľa pozitívnych recenzií. Toto ma robí šťastným. Chcem ti veriť. Nechápem, ale ceny na stránkach za služby, ktoré máte pre rok 2017? Alebo minulý rok?

Všetky ceny na stránke sú aktuálne.

Ahoj!
Chcel by som vedieť, odstránenie veľmi starej jazvy s tuberkulózou je možné na boku nosa ?

Možno. Je však lepšie vyzerať v naturáliách; zaregistrujte sa na úvodnú konzultáciu a lekár povie konkrétnejšie.

Dobrý deň! Povedz mi, ale ty škvrnu neodstrániš laserom. Mal som mikrobladenie viečok a dostal som sa do cievy, teraz vo vonkajšom rohu oka modro-modrá škvrna

Je potrebné sledovať naživo, aby som tak povedal ťažko. Dohodnite si stretnutie s lekárom Rayevskou O.V., bude vyzerať a hovoriť, čo sa dá urobiť.

Ahoj. Je možné urobiť EEG a dopplerografiu mozgových ciev vo vašom centre pre dieťa vo veku 4 rokov?

Všetko záleží na dieťati. Ak dokáže pokojne sedieť v procedúre (sú úplne bezbolestné), urobíme to.

Ahoj! Je možné odstrániť angio dyspláziu na tvári v centre??

Závisí od typu dysplázie; lekár môže konečne povedať po vyšetrení.

Ahoj! Je možné vo vašom centre odstrániť ateróm na líci? Som z oblasti, ako sa dostanete na recepciu7

Môžete ich odstrániť. Zavolajte na čísla uvedené na webových stránkach a zaregistrujte sa na pohodlný deň a čas.

Odstraňujete nechty postihnuté plesňou laserom??

Ak máte na mysli odstránenie celého nechtového štítku, potom áno, odstráňte ho.

Dobrý deň, chcem s vami robiť laser alebo fotoepiláciu. Povedzte mi, musím sa najprv zaregistrovať osobitne na konzultáciu so špecialistom? na ktorý z nich a či sa vypláca?

Ak nemáte kontraindikácie (zoznam nájdete na našich webových stránkach alebo na internete), môžete sa okamžite prihlásiť do postupu.

Ahoj. Môj otec má 53 rokov a je pod tlakom. Počul som, že existuje laserové čistenie krvných ciev, ktoré normalizuje krvný tlak. Povedzte mi, máte tento postup? Ako sa to robí a čo je potrebné?

Máme taký postup, môžete si o ňom prečítať viac na našej webovej stránke v časti „Laserová terapia“ - Laserové čistenie krvi a krvných ciev. Ale v prvej fáze bude pre vášho otca optimálne kontaktovať každého terapeuta, ktorý po vyšetrení predpíše najjednoduchšiu liečbu drogami a všetko sa vráti do normálu.

Liečili zraneného krtka. Skvelé dievčatá na recepcii! Lebedev Sergey Nikolaevič - ďakujem vám veľmi pekne!

Ahoj. Prosím, povedzte mi, ako vo vašom centre určujú, že rast pod kožou je wen alebo iný nádor? Ako dlho trvá vybratie lasera menej ako 1 cm? Musím urobiť nejaké testy?

Lekár určí pri vyšetrení, odstránenie trvá 10-15 minút, nie sú potrebné predbežné testy.

Dobré popoludnie laserom odstráňte cievy na nohách?

Odstraňujeme, ale, bohužiaľ, potrebného špecialistu momentálne chýba.

Ahoj! Pracujú vaši špecialisti s deťmi? Môjmu synovi je 8 rokov, musím si z tváre odstrániť pavučinu.

Spravidla nepracujeme s deťmi tohto veku, ale ak to skutočne potrebujete, odstránime ich samozrejme.

Odstránil som dermotofibromu z ruky viac ako pred rokom. Ale jazva sa začala bolieť, nebolo možné sa jej dotknúť, nejaké vydutie. Svrbenie a trhnutie často. Neviem, čo je spojené. Predtým sa sťahovanie uskutočnilo na bežnej klinike a všetko je v poriadku. A potom niečo nie je v poriadku!

Ahoj! Povedzte mi, konzultácia s kozmetológom je platená?
Ak je to zaplatené, aká je cena?

Zaplatené, stojí 400 rubľov.

Dr. Voronov sa nechoval veľmi dobre. Po odstránení zarasteného nechtu vzal ďalšiu konzultáciu, ktorá spočívala v vymenovaní obliekania raz denne..

Nechutní správcovia služieb! Keď som prišiel, prihlásil som sa na odstránenie tetovania na Radishchev Blv, správca mi povedal, že prístroj bol rozbitý a postup bol zrušený. Moje číslo ich napísali nesprávne, takže ma nikto nevaroval. Moja otázka, ako sa to stalo, a slová, ktoré som utratil peniaze za taxík a môj čas, mi povedali: „To je v poriadku.“ Nechutný postoj zákazníkov.

Odstránené v strede na Radishchev, 45 nevuses na chrbte. Postup bol rýchly a úplne bezbolestný. Rany sa zahojili za týždeň, nezostali žiadne stopy. Centrum je čisté a pohodlné. Spokojný s kvalitou služieb a služieb. Vďaka chirurgovi Ulyanovi Viktorovni a administrátorom Elene a Oksane.

Ďakujem Dvoryaninovovi Maximovi Vladimirovičovi. Liečil mamu glaukómom laserom a už viac nepotreboval chirurgický zákrok. Sme mu za to vďační! Nikonorovova rodina.

Vynikajúci oftalmológ na klinike! Mama ošetrila jedno oko na glaukóm (od roku 2003 bol tlak kompenzovaný!), Teraz druhé oko začalo zlyhávať, urobili laser, čakáme na výsledok. Operoval so svojím otcom pri práci v Regionálnej nemocnici (v roku 2005 a 2008, druhé oko). Vidí dobre. V súčasnosti prebieha laserová liečba diabetickej retinopatie. Boli sme v Moskve na konzultáciu. Hovorí sa, že všetko bolo v pohode! Pokračujte v predpísanej liečbe. Sme mu vďační za jeho profesionalitu a ľudský prístup k ľuďom! Maxim Vladimirovich, klaním sa ti! Prajeme vám veľa úspechov pri pokračovaní v tvrdej práci. Dáva ľuďom pohľad a predstavuje nové technológie!

Ďakujem nádhernému doktorovi Dvoryaninovovi Maximovi Vladimirovičovi. Pozorný a veľmi kompetentný. Dá sa povedať, že pomocou vitreolýzy to šetrí moje oko, môj zrak sa výrazne zlepšil. Dúfam, že pre ďalšie vylepšenia je tento lekár dôveryhodný.

Dobrý deň, mám na líci atrofickú okrúhlu jazvu s priemerom 1 cm, ktorá bola ružová už 6 rokov, povedzte mi, či sa dá nejako odstrániť. ?

Môže sa odstrániť alebo nie, lekár to môže povedať až po vyšetrení. Prihláste sa na úvodnú konzultáciu a všetko sa vyjasní. A bez toho, aby vás videli, žiadny špecialista nič nepovie.

Kapilárna sieťka na nohách. Môžeš pomôcť? Som

Je možné urobiť laserové resurfacing na tvári, ak je kuperóza?

Zbytočne nežiaduce.

Povedzte mi, koľko bude stáť odstránenie krtek (

3 mm.) A skontroluje sa histológia

Odstránenie krtek stojí 600 rubľov, ak ho potrebujete poslať na histologické vyšetrenie, ďalších 1250 rubľov.

Odstraňujete retenčnú cystu dolnej pery? Koľko stojí?

Nie, musíte kontaktovať zubárov

Je možné odstrániť mandle a aká je cena tejto operácie??

Nie, mandle neodstraňujeme.

Dobrý deň. Laserové leštenie mojej tváre som robil v našom centre pred viac ako mesiacom.Všeobecne sa mi páčilo všetko, ale dva body (štvorce) z lasera zostali na chráme. Povedz to dobre? A koľko bude pigment? Na slnku nešlo. Použil sa ochranný krém spf50.

Možno má chrám tenšiu pokožku; neboj sa skoro a zmizne.

Situácia je takáto. Na ramene sa objavil benígny nádor (fibrom). Prvýkrát som bol odstránený mužským chirurgom. Ale fibrom opäť rástol. Druhýkrát, keď som bol chirurg, urobila brúsenie žena. Myslel som si, že teraz je všetko vymazané. Ale nie, znovu sa objavila. Tretí raz ísť a odstrániť znova? Neviem ani, či to dáva zmysel, ak ich nie je možné starostlivo odstrániť koreňom, aby už viac nevznikol. Existujú však dobré body. Na prst bol útvar dobre odstránený a rýchlo sa zahojil, vďaka za to!

ahoj, rád by som to vedel. Mám takú situáciu, mám hrču alebo opuch za uchom, nerozumiem tomu, bolí a obťažuje ma, koľko stojí overenie toho, čo to je a cena za odstránenie.

Konzultácia stojí 400 rubľov, ak ju okamžite odstránite, potom je konzultácia bezplatná. Je ťažké vopred povedať, aké sú náklady na odstránenie, a neviem, čo to je..

Nemôžem sa prihlásiť na VLOK. Netrávte v sobotu, nepracujte v nedeľu, v pondelok po troch. Postup je určený pre niekoľko návštev. Ako sa k nám dostanete z Moskvy? Vy sami pozývate. Pocit, že nejde o obchodnú kliniku, ale o slobodný štát. inštitúcií. Áno, a pri práci v Tveri vás nie je vždy možné chytiť po práci, ste do 19:00.

liečiť Mortonov neuróm v tomto centre? Vďaka.

Nie, odstraňujeme iba nádory na koži.

Dobrý deň, mám zakrivenie nazálneho septa, sedím na sprejoch. Môžete urobiť niečo s kb?

Nestriekajte ho laserom. A čo iného sa dá urobiť, ENT povie po preskúmaní.

dobrý deň !
Zaujímalo by ma, ako môže uuviderm ultra 4 stáť menej ako juviderm ultra 3?
Prídem na kliniku, ale povedia mi, je mi ľúto, je to chyba za cenu 3 000 rubľov?)))))) To je podľa toho, čo je napísané na webe!)

Dobrý deň, povedzte mi, koľko stojí zvýšenie pier?

Cena závisí od požadovaného objemu pier - a podľa toho od objemu plniva - 1 ml, 2 ml. a tak ďalej, ako aj typ podávaného liečiva. Keď vás lekár navštívi, zavolá konkrétnu sumu na konzultáciu a vy mu vyjadríte svoje želania..

Dobrý deň, situácia je takáto, rád by som vedel, čo robíte, laserom krčka maternice?

Bohužiaľ nie.

Povedzte mi, prosím, odstránite hygróm z chodidla?

Bohužiaľ nie.

dobrý deň.
Môžete zistiť, či liečite keratózu?

Áno. Musíte sa dohodnúť s dermatológom - kozmetológom a po vyšetrení vyberie potrebný priebeh liečby..

Ahoj. Prosím, povedzte mi, že mám taký problém. Na mojej hlave, pravdepodobne papilómy. Z kliniky som odišiel skôr. Hlava bola čistá, teraz sa znova objavili a je ich veľa..

To nie je problém. Prihláste sa do ktoréhokoľvek z našich centier a vymažte všetko.

Ahoj !! A liečite sinusitídu bez vpichu, ak ju mám už 15 rokov?

Áno, existujú terapeutické techniky laserového ošetrenia. Náš ORL lekár by sa na vás mal pozrieť a už povie, čo sa dá urobiť.

dobrý deň!
Počuli sme veľa pozitívnych recenzií o vašej klinike. Povedzte mi, máte nejaké postupy na problematickú pleť tváre (akné, peeling, čierne škvrny). A či tieto postupy zopakujete?.

Existujú postupy a nie jeden; ktorý z nich je pre vás ten pravý, dermatológ-kozmetológ povedie po vyšetrení.

Chcel by som sa poďakovať Gulieva Ulyana Viktorovna, chirurgovi laserového centra na Radishcheve, za rýchle a bezbolestné odstránenie novotvarov na tele. Všetko šlo rýchlo, úhľadne a pokojne!) Ďakujem veľmi pekne!)

Na hlave aterómu je možné odobrať o niečo viac ako 1 cm vo vašom centre a na ktorého lekára by ste sa mali dohodnúť? V mieste poranenia budú rásť vlasy.?

Môžete odstrániť; Môžete sa dohodnúť na stretnutí s akýmkoľvek chirurgom, ktorý prijíma v čase, ktorý vám vyhovuje. Nebude žiadna rana ako taká, pod vlasmi bude neviditeľný tenký šev.

Môžem odstrániť bradavice z ramena a koľko to stojí? mám 14 rokov

Je to možné, stojí to 600 rubľov.

Dobrý deň, mandle je možné odstrániť laserom vo vašom centre.?

Nie, mandle neodstraňujeme.

Je kalus od vás odstránený? ak je to tak dlho? bolestne?

Samotný zákrok trvá niekoľko minút, vykonáva sa v lokálnej anestézii..

Poďakovať! osobitné poďakovanie Dr. Dvoryaninov Maxim Vladimirovič. viac takýchto lekárov

A pri prvej konzultácii môže lekár okamžite vykonať laserový resurfacing?

Pravdepodobne nie. Faktom je, že na konzultáciu je vyhradený určitý čas, po ktorom sú zaznamenaní ďalší pacienti. A laserový resurfacing postup zahŕňa minimálne pol hodiny čakania, kým anestetikum aplikované na kožu pôsobí, a asi hodinu samotný postup. Preto je lepšie sa vopred zaregistrovať na brúsenie na základe vášho vlastného pracovného plánu, aby po tomto postupe zostalo najmenej pár dní voľna.

Dobrý deň. Po kožušinách mi na tvári zostali dve jamky. Sú v dňoch voľným okom a kvôli nim sú veľmi zložité. Môžete ich nejako vyleštiť, vyhladiť pokožku.

S najväčšou pravdepodobnosťou môžete, ale samozrejme musíte hľadať. Dohodnite si stretnutie s lekárom Raevskou, povie, čo a ako možno urobiť.

Ahoj! Jedna z kliník podstúpila endoskopické vyšetrenie nosa a odhalila hypertrofiu dolnej nosovej koncha. Môžete okamžite podstúpiť laserovú operáciu hypertrofovanej nosovej sliznice? Koľko to bude stáť a aké sú zľavy? Zaujíma ma práve táto operácia s laserom, inak už obchádza veľa ORL a nie je dobré, všetci hovoria, že potrebujú operáciu, pretože už takmer 20 rokov tento problém trpím. Možno zistíte z vašej tradície a to ešte raz neplatíte za recepcie, ale okamžite za operáciu.

Nie, bohužiaľ nie.

Mám 17 rokov, chcem odstrániť mikrobladenie obočia
Koľko to bude stáť a či je potrebný súhlas rodičov?

Chcel by som sa opýtať) Vykonávate laserové leštenie strií? Konkrétne napríklad v oblasti brucha (dôsledky tehotenstva) Aký je cenový rozsah? Závisí od oblasti kože?)))

Áno, sme. Cena závisí od oblasti strií. Lekár vám oznámi približnú cenu pred zákrokom alebo počas konzultácie.

Ahoj, máš liek na kollost? Sú plné jaziev

Dobrý deň, povedzte mi, u ktorého lekára sa musíte dohodnúť na liečbe hemoragickej ulnar burzitídy?

Spoje vykonáva ortopedický chirurg.

Dobrý deň! Nemáte laserom odstránené nechty postihnuté hubou?

Zavolajte mi späť 8 (904) 332-62-08 Anton.

Ahoj. Mám taký problém, po druhom tehotenstve a pri pôrode sa mi na tvári objavili vekové škvrny. Vo svojom centre ich môžete odstrániť a na koho špecialistu sa obrátiť? Vopred ďakujeme za odpoveď..

Je potrebné, aby sa na vás dermatológ - kozmetológ pozrel (boli vzaté do ktoréhokoľvek z našich centier). Ale v každom prípade, bez ohľadu na postup, ktorý vám lekár ponúka, je lepšie počkať do septembra - v lete väčšina z nich nie je príliš vhodná na tvár.

Dobré popoludnie, máte korekciu laserového videnia? - 3,5

Ďakujeme oftalmológovi Dvoryaninovovi Maximovi Vladimirovičovi! Veľmi pozorný, zodpovedný, skutočný profesionál. Liečená halazión v mieste bydliska v moskovskom regióne po dobu 3 mesiacov nepriniesla pozitívnu dynamiku. Do tohto centra sme prišli iba dvakrát a za 5 týždňov sme nenašli žiadne stopy po halazióne.

Tehotné, počas 35 týždňov sú plantárne bradavice, rastú a objavujú sa nové. Naozaj sa obávam, keď budú odstránené.

Bohužiaľ, počas tehotenstva nie sú žiadne postupy, dokonca také menšie, veľmi indikované. Ak sa skutočne bojíte, môžete odstrániť. A bude optimálne ich po laktácii odstrániť.

Prosím, povedzte mi, aké vybavenie používa dermatológ pri leštení jaziev po akné, co2?

Frakčný CO2 laser.

Vyjadrujem svoju vďačnosť očnému lekárovi Dvoryaninovovi Maximovi Vladimirovičovi. Dobrý odborník, kompetentný a inteligentný profesionál.

Ahoj. Mám taký problém, po nehode som mal veľké jazvy nad viečkom, lekár mal, povedal, že musíte odstrániť jazvy, urobíte to?

V zásade áno, ale musíme sa pozrieť na lokalizáciu, povahu jazvy.

Krtek sa dvakrát odstránil (obidva na tvári). robia super, kontrolujú, dávajú odporúčania, rýchlo, bezbolestne, nemôžu si dovoliť ceny. Cestujeme z Moskvy a budeme sa naďalej vzťahovať iba na toto centrum.

c) Centrum pre laserovú medicínu 2010 - 2014