Večerné recenzie krémov slobody

Večer Freedom Cream 29. apríla 2017

Už dávno som si chcel vyskúšať tento krém a nakoniec som si ho kúpil v lete a použil som ho celú zimu, marec a takmer celú apríl. Myslím, že väčšina ľudí vie, ako vyzerá.

Kovová rúrka, otvor je utesnený, je potrebné prepichnúť nožnicami. Balené v kartónovej krabici. Hmotnosť 41 gramov.

Účinné látky: petržlenový extrakt, vitamíny A a E, prírodný rastlinný olej, včelí vosk, lanolín - hydratujú, vyživujú, redukujú vrásky na tvári, redukujú tmavé kruhy pod očami a majú rozjasňujúci účinok na pokožku.

Krém mierne žltkastý, tečúci, ale mimoriadne mastný, nasýtený olejmi.

Výrobca odporúča aplikovať 2 hodiny pred spaním, prebytočné škvrny utierať obrúskom.

Nechcel som fušovať, nechal som sa úplne absorbovaný.

Na to, aby sme ju mohli použiť, je stále potrebné byť zručný, je neochotne distribuovaný. Potom som si uvedomil, že je ľahšie a ľahšie ho jemne trieť medzi dlaňami a potom ho aplikovať namáčacími pohybmi. Takže to leží ticho a rovnomerne.

Zápach je zvláštny, ale vôbec ma neobťažoval.

Počas vstrebávania nie sú pocity na pokožke veľmi pohodlné, ale krém neuvoľňuje póry, nevyvoláva akné. Dokonale vyživuje, dodáva pokožke zdravý vzhľad, odstraňuje suchosť.

V prípade očných viečok je spôsob aplikácie rovnaký, iba trením na špičkách prstov. Dokonale vyživuje pokožku viečok, vyhladzuje.

Všeobecne sa mi tento nástroj páčil. Vynikajúca možnosť zimnej starostlivosti, pre chladné mimosezóny tiež nie je zlé. Ideálne pre suchú a tenkú pokožku.

[Upravené autorom 30. apríla 2017]

Galina
Moldavská republika hosťa

Večer Freedom Cream 17. novembra 2013

Krém Kpilya podľa recenzií - horor, opuchnuté oči, červené, šupinaté, svrbiace. Pôsobilo to, akoby sa na gzalaz nalial jačmeň. Používa sa iba 4 dni. A za 1,5 týždňa nemôžem nič robiť svojimi očami. A skutočne veľmi hustá, slabo rozmazaná. Pokúsim sa, ako niektorí povedali, o päty.

Večer Freedom Cream 2. októbra 2013

MÔJ OBLÚBENÝ KRÉM (mám suchú a citlivú pokožku). Používam ho už mnoho rokov. Žiadna hrozná vôňa, zvyčajná „sovietska“ vôňa.

Komentáre Pomohlo Vám toto hodnotenie? Áno 30 Nie 0

Večer Freedom Cream 11. mája 2013

Čítal som recenzie a rozhodol sa kúpiť "Večer". Oooooooo tuk, oooooo tesný (aby ste ho rozmazali, musíte vynaložiť veľké úsilie) Rozmazávam ich päty - pre nich najviac!

Večer Freedom Cream 9. novembra 2012

Skvelá vec! Úplne súhlasím s dievčaťom, ktoré napísalo: „večer,“ vstrebal najrýchlejšie, nezanechal mastný lesk a jeho tvár je svieža, s príjemným tieňom. „To je pravda,„ večer “sa mi páčil viac ako„ jantárový “a„ luxusný “. Je pekné, že sa dá použiť na očné viečka aj na tvár. Mám strašnú alergiu, začervenanie a svrbenie na každej riaske a na každom kréme okolo očí, ale tu je všetko v poriadku. Podľa môjho názoru je vôňa neutrálna, tiež sa mi páčila viac ako Okrem toho je „večer“ jediný krém, kde okrem deklarovaných účinkov existuje okrem výživy aj hydratácia a je naznačené, že sa môže použiť na citlivú pokožku. Ďakujem všetkým, ktorí ju odporučili..

Večer Freedom Cream 25.03.2012

Pýtala sa, odpovedala, takže VŠETKY O KRÉMOVOM VEČERE 1. Zloženie (v zátvorkách stupeň bezpečnosti) [100] AQUA - všetko je jasné [100] OLUS - rastlinný olej, používaný na zmäkčenie pokožky [60] LANOLIN - vosk z vlny, živočíšny vosk získané trávením ovčej vlny, môže dráždiť pokožku, spôsobiť alergie, dermatitídu. Môže upchávať póry, ale vo všeobecnosti nie je nič nebezpečné [80] CERA ALBA - vosk získaný z včelích plástov zlepšuje penetračnú schopnosť krémov a pleťových vôd a zabraňuje strate vlhkosti cez pokožku. Má obmedzenia pri používaní, je tiež zvyčajne normálne, ak ale pokožka nedýcha [80] CERESIN - minerálny olej, zvyšuje alebo znižuje viskozitu kozmetiky. Film minerálnych olejov zachytáva toxíny, ktoré sa uvoľňujú cez póry. Okrem toho zabraňuje prenikaniu kyslíka, rozpúšťa prírodný tuk z pokožky a krátko poškodzuje pokožku, pretože pokožka nedýcha. [80] CETEARYL ALCOHOL je vosková alebo syntetická látka získaná z rastlín, ktorá zlepšuje štruktúru kozmetického výrobku. Cetearylalkohol zakrýva pokožku tenkou ochrannou vrstvou, ktorá znižuje transepidermálnu stratu vlhkosti, t. J. Znižuje odparovanie vlhkosti z pokožky. Môže spôsobiť podráždenie pokožky, alergie, dermatitídu, pokožka opäť nedýcha [100] PENTAERYTHRITYL DIOLEATE - neviem, kto vie písať [80] GLYCERYL DIOLEATE - Prírodný emulgátor získaný z rastlinných olejov s vysokou koncentráciou kyseliny olejovej. Široko používaný v kozmetike ako stabilizátor. Má zmäkčujúci a imunostimulačný účinok na pokožku. Obnovuje lipidovú vrstvu pokožky, zlepšuje priepustnosť pokožky pre iné látky obsiahnuté v kozmetickom výrobku Môže dráždiť pokožku, spôsobiť alergie, dermatitídu, ale vo všeobecnosti je všetko v poriadku [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEMENÝ OLEJ - všetko je jasné [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM) ) OLEJ - palmový olej, Nedovoľte, aby sa z povrchu pokožky odparovala vlhkosť. [80] SORBITAN OLEATE - emulgátor (mixér, napr. Tuk a voda) spôsobuje upchatie mazových žliaz [100] GLUCOSE - zvlhčuje pokožku a zvyšuje percento vlhkosti v horných vrstvách pokožky, nič zlý [80] RETINYL PALMITATE - všetko je v poriadku, vitamín A [70] TOCOPHERYL ACETATE - všetko je v poriadku, vitamín E [100] CARUM PETROSELINUM - výťažok z petržlenu [60] PARFUM - všetko je čisté, zvlášť neovplyvňuje pokožku [80] METHYLISOTHIAZOLINONE - konzervačné vedci zistili, že táto zlúčenina poškodzuje ľudské nervové bunky a pri častom používaní, dokonca aj v nízkych koncentráciách, je škodlivá pre ľudské zdravie. Je obzvlášť nebezpečný pre tehotné ženy a deti. Odporúča sa používať iba vo výrobkoch umytých z pokožky. [70] FENOXYETANOL - syntetická zložka. Konzervačné, antiseptické, repelenty proti hmyzu, rozpúšťadlo na acetát celulózy, farbivá, atrament a guma. Škodlivý po požití, vdýchnutí alebo vstrebaní do pokožky. Môže spôsobiť poškodenie reprodukcie. Dráždi oči a pokožku. Je označený znakom „Nebezpečenstvo“ [50] METHYLPARABEN - parabény, nič dobré, ale je všade [50] ZÁVERY PROPYLPARABENU - NAJVÄČŠIE KOMPONENTY PREVÁDZAJÚ AKO ZÁSADA - KOŽA Z KOŽE S VODOU - ZVLHČOVANIE, LÁTOK A DÁVKOVANIE POKOŽKY. Existujú A UŽITOČNÉ LÁTKY - VITAMÍNY, GLUKÓZA, PETRUSHKA, OLEJ. Existujú extrémne škodlivé následky rakoviny, poškodenia endokrinného systému, ale odstránili bronopol, ktorý sa stal oveľa nebezpečnejším. Takže krém bude vhodný pre dospelé deti, nie pre dievčatá kategórie KATEGÓRIE, S EXTRÉMNE SUCHÝMI KOŽAMI, LEPŠIE AKO NIEČO. Neustále NEPOUŽÍVAJTE. AKO SA MASKA POUŽÍVA.

Večer Freedom Cream 21. januára 2012

Som riskantné dievča, často si na sebe vyskúšam to, čo sa veľmi chváli, a to aj napriek podozrivej nízkej cene. Často sa zasmiala a pozerala sa na dôsledky, ale také zlyhania sú len zopár. Tentokrát som čítal o dobrom účinku večerného krému na problémovú pokožku. Kúpil som, aj keď to bola hanba, stereotyp, že to bol makeup starej dámy, fungoval. Jeho vôňa je hnusná, nejakého druhu cirkevného kadidla, ktorú rozmazávajú s mŕtvymi. Ale som tvrdohlavý, všetci ich neustále rozmazávajú. A páčilo sa mi to, naozaj sa mi to páčilo. Po prvé, je to mastné, ale na tvári sa to vôbec nepociťuje, a to dokonca až do okamihu, keď sa prebytočné množstvo prenesie obrúskom. Toto je moje prvýkrát s krémami. Po druhé, neucpáva póry, a to napriek komedogénnemu lanolínu v zázračnej kompozícii. Po tretie, zlepšuje problémovú pokožku, pupienky sa znova neobjavujú a staršie vyschnú a potom, ako to bolo, odlepte sa po umytí a osušení uterákom. Pokožka je vyživovaná ako ovocie, škvrny od akné vymiznú už po 15 minútach od počiatočnej aplikácie (práve z tohto dôvodu som tento zápach aj naďalej rozmazávala). Toto nie je rozprávka alebo reklama. Takže nemusíte byť úplne neveriaci Thomas a myslieť si, že tu dievčatá ležia napriek tomu, že sú spojené so spoločnosťou Freedom (alebo naopak s konkurenčnou spoločnosťou). Samozrejme, sú tu niektoré, všade nie bez nich, ale čestnejšie.

Krém "Večerná" továreň "Sloboda"

V modernom živote môže každá žena vyzerať krásne a dobre upravená. Priemysel ponúka obrovský sortiment výrobkov pre starostlivosť o pleť, je dôležité iba správne určiť typ pleti a správne vyhodnotiť jej stav..

Suchá pokožka tváre môže spôsobiť veľa problémov: výskyt vrások, skoré vädnutie, peeling. Vynikajúcim riešením môže byť použitie krému „Večer“ z továrne „Sloboda“. V priebehu rokov sa osvedčil ako vynikajúci nástroj a vyrovnal sa s mnohými problémami, ktoré sa vyskytujú u žien so suchou pokožkou - výrobca zaručuje kvalitu.

O výrobcovi

Základom továrne Sloboda bola ruská parfuméria a kozmetika, ktorá bola založená v Moskve v roku 1843 a bola nazývaná továrňou Združenia A. Ralle a spol. “ Výrobky si však zaslúžili popularitu nielen v Rusku, ale aj v iných krajinách..

Továreň dostala svoje súčasné meno v roku 1922. Počas svojej dlhoročnej existencie si neustále udržiava vysoký štandard kvality, za ktorý získal titul „Podnik vynikajúcej kvality“ a na ruských a medzinárodných výstavách bol viackrát ocenený medailami a diplomami..

Moderný výrobca pokračuje vo vývoji najlepších tradícií vo výrobe kozmetiky. Jeho hlavnou úlohou je slúžiť na ochranu zdravia a krásy..

Dnes je továreň výkonným kozmetickým priemyslom, ktorý vyrába výrobky na starostlivosť o tvár a telo, vlasy a ústnu dutinu, ako aj veľký sortiment detskej kozmetiky. Výrobky sa vyrábajú na moderných zariadeniach s využitím najmodernejších technológií. Spoločnosť má vlastné výskumné centrum, ktoré vyvíja a realizuje moderné kozmetické výrobky vo výrobe..

  • Spoločnosť spolupracuje s mnohými veľkými výrobcami z Nemecka, Švajčiarska, Francúzska, Indie a ďalších krajín, zadáva objednávky na svoje vybavenie.
  • Všetky výrobky sú vyrobené z prírodných surovín a podrobené prísnemu testovaniu v súlade s medzinárodnými normami kvality..
  • Spoločnosť má niekoľko obchodov.
  • Výrobky továrne Svoboda sú vďaka svojej vynikajúcej kvalite a nízkej cene známe v krajinách blízkeho i vzdialeného sveta.
  • Zvládnutím výroby nových výrobkov spoločnosť nezastavuje vydávanie obľúbených výrobkov, ktoré si zákazníci veľmi vážia.

Jedným z takýchto populárnych produktov je večerný krém.

"Freedom" / Výživný krém pre suchú a citlivú pokožku Krém na oči a tvár Večer s petržlenovým extraktom a vitamínmi A a E
Krémový večer od „Sloboda“ - odporúčam vám používať ho ako masku


Vasilisa Kuzina 26. januára 2016

obal

Krabica je pekná! Páči sa mi tento dizajn.

So záujmom som sa dozvedel, že spoločnosť Freedom, ako sa ukazuje, existuje už viac ako 150 rokov (od roku 1843).!

Toto ma povzbudilo, aby som si na webe Freedom prečítal článok o histórii značky. Bolo celkom zaujímavé zistiť, že „Liberty“ má francúzske korene a dokonca má nejaký vzťah k slávnej vôni „Chanel č. 5“, ktorá prešla od parfumérie továrne partnerstva „A. Ralle and Co “do„ Štátneho závodu na výrobu mydla č. 4 “a„ Štátneho závodu na výrobu mydla a kozmetiky “FREEDOM”.

Samotná trubica ma trochu sklamala. Je to kov!

Ale úplne malý, iba 41 gramov.

Tu je jej veľkosť v porovnaní so štandardnou skúmavkou (75 ml).

A krk je bezpečne zatvorený, aby ste ho mohli začať používať, musíte si urobiť otvor.

Textúra a vôňa

Zloženie je odvážne a silné. Farba - svetlá slonovina.

Je taká hustá a nepriehľadná, že ju možno umiestniť priamo s maskou na pokožku.

Distribúcia po koži na absorpciu je obtiažna. Toto je veľmi veľká mínus k tomuto nástroju. Pri masáži sa pokožka pohybuje, je potrebné krém intenzívne distribuovať. Pre citlivú a tenkú pokožku je to neprípustný luxus - stačí si len takto vytiahnuť pokožku a vyprovokovať vzhľad nových vrások.

Po absorpcii samozrejme zostáva mastný zvyšok. A na dlhú dobu, na hodinu určite. A aróma trvá na pokožke ešte dlhšie - až do rána.

Zápach je tiež nezvyčajný. To je, ako mi povedala moja mama, sovietske krémy takto voňali. Ale pre mňa, ktorý si nepamätá sovietske časy (iba od raného do raného detstva), táto vôňa nebola potešením. Naopak, nepáčilo sa mi to. Voní to ako niektoré staré ženy. Prvé poznámky nie sú nič - škorica je tam cítiť, pekné. Ale vôbec sa mi nepáčil krém na koži. A to nie je obvyklé, mastná stopa a koža sa pohybuje.

Moje osobné pocity

Táto vec je nevyhnutná. Podceňoval som nočný krém. Myslel som, že to bol ďalší postup. Ale asi po 28 rokoch som si uvedomil, že nie je dostatok denných liekov. Po odstránení make-upu a osprchovaní chcem zvlhčiť pokožku.

Ale zatiaľ som neskúšal také silne mastné krémy. Používa sa viac gélových formulácií pre mladú pleť. Skúsil som tento krém. Používa sa niekoľko nocí za sebou. Tu sú moje zistenia:

1. Napriek silnej aróme tretích strán a parabénom v zložení krém nedráždi citlivú pokožku. Nevyskytla sa žiadna kožná reakcia: žiadna sčervenanie, žiadne brnenie.

2. Zloženie je veľmi tučné. Aj keď je úplne absorbovaný, na koži sa cíti ako mastný film. To je pravdepodobne dôvod, prečo výrobca odporúča odstrániť prebytočný krém pred spaním. Problém je však v tom, že tento krém nevyčistí obrúsok! Tento mastný film už pravdepodobne nie je olejom (napriek tomu sa vstrebáva za pár hodín), je to glycerín a podobné zložky. Tvoria film na povrchu pokožky, takže všetky prospešné oleje z krému prenikajú cez pokožku bez odparovania. Vo všeobecnosti, zvláštne pocity, musíte si na ne zvyknúť. Krém funguje úplne iným spôsobom ako ľahké denné formulácie.

3. V zásade si myslím, že vrásky sú narovnané. Je to účinok veľmi dobrej hydratácie kvôli veľkému počtu olejov v prírodných rastlinných olejoch). Ale každý večer nechcem, aby bola pokožka ťažšia. Používam 1-2 krát týždenne, keď je pokožka príliš suchá.

Moja matka náhle povedala, že sa jej tento krém z sovietskej éry páčil. Hovorí, že vo svojej dobe sa kozmetici rovnako starali o pleť: vložili veľmi silnú vrstvu krému a potom ju odstránili obrúskom). To znamená, že sa ukazuje skôr ako maska. Preto som intuitívne a používal len párkrát týždenne. Výživná maska ​​sa predsa len nedá urobiť - koža je ťažšia, unavená, prestane produkovať vlastné prospešné látky).

Všeobecne odporúčam používať tento krém ako masku (1krát týždenne), silne vyživujúcu a vysoko hydratujúcu. Zdá sa mi, že nočný krém je lepšie zvoliť modernejší - ľahký a nie príliš hustý. Ako nočný krém v obvyklom zmysle ho nepoužívam, preto nemôžem dať päť..

Večer slobody očí

Vyplatí sa kúpiť bez ohľadu na to! Nádherný krém na oči a tvár za cent.

Dobrý deň všetkým.

Pred niekoľkými dňami som ukončil svoj obľúbený večerný krém.

Krémy z továrne Liberty som už dlho oboznámil a verím, že ich vlastnosti sú niekedy dokonca lepšie ako luxusné krémy. (Veľmi sa mi páči Lux krém) Tento krém nespôsobuje alergie, je vhodný pre citlivú pokožku. Výborne vyživuje, čo je užitočné najmä v mrazivých zimných dňoch..

Keď som ho našiel v obchode, bol som príjemne prekvapený: dizajn obalu sa mierne zmenil. 48 g hliníkovej skúmavky zostalo))) a krém zostal rovnaký.

Sloboda produkuje tri krémy, ktorých zloženie zostáva mnoho rokov nezmenené. Podľa tradície sa propylénglykol nepridáva. Existuje taká zložka ako cerezín. Je to minerálny olej, ktorý sa pridáva na zlepšenie viskozity. Všeobecne v kréme nie sú žiadne zvlášť „škodlivé“ zložky. Existujú však vitamíny A a E, výťažok z petržlenu, ktorý redukuje tmavé kruhy pod očami.

Zloženie krému je: Aqua, Olus (rastlinný olej), lanolín, cera alba, ceresin, cerearylalkohol, pentaerytrityl dioleat (a) glyceryl dioleate, helianthus annuus (slnečnicový olej), elaeis guineensis (palmový olej), sorbitan oleát, glukóza, retinylpalmitát, tokoferylacetát, retroselénium karumy (petržlen), parfum, metylizotiazolinón, fenoxyetanol, metylparabén, propylparabén.

Spýtal som sa svojho priateľa, kozmetológa, čo si myslela o krémoch „Večer“ a ďalších. Povedala, že čím kratšie zloženie, tým lepšie. Zo všetkých krémov od Freedom odporučila krémový večer.

V každom prípade je krém schopný vyživovať iba vonkajšie vrstvy pokožky. Hlbšie vrstvy pokožky môžu ovplyvniť iba kozmetické procedúry. (šupky, injekcie, laser...)

Pred niekoľkými rokmi som čítal článok, z ktorého som sa naučil skvelý recept na to, ako vytvoriť univerzálny krém na tvár. Krém „Večer“, „Lux“ a „Jantár“ je potrebné zmiešať v rovnakých dieloch, pridať trochu olivového oleja. Aplikujte dve hodiny pred spaním. Prebytočný krém prirodzene odstráňte obrúskou. Urobil som tento krém, veľmi sa mi to páčilo. Môže byť použitý ako maska ​​na tvár..

Krém "Večer" je, samozrejme, veľmi mastný, aplikuje sa tvrdo. Preto na moju dlaň stláčam trochu krému, vtieram ho a potľapkávam ho po pokožke. Takže krém ľahšie leží. Používam iba ako nočný krém. Popoludní s takou mastnou tvárou je lepšie ísť)))

krém je takmer absorbovaný.

Ale ráno je pokožka veľmi jemná. Suchosť zmizne z druhej aplikácie. Zmäkčujú sa aj vrásky okolo očí. Póry sa vôbec upchávajú.

Mimochodom, mám rád vôňu krému. Výrobca píše o chypre kvetinové tóny. Pre mňa to jednoducho voní ako večerný krém.... Pripomína mi to už od detstva.))) Túto matku si kúpili aj naše matky..

Preto odporúčam krém "Večer" z celého srdca. Ak to nefunguje, nie je škoda vyhodiť ho, pretože to stojí najviac 30 rubľov..

Ráno po náročnom VEČENÍ)) + fotografia červených očí

Nie je žiadnym tajomstvom, že jednou z nesporných výhod našej milovanej stránky je príležitosť objavovať každý deň niečo nové, či už ide o filmy, jedlo, oblečenie alebo kozmetiku. Dievčatá z webu niekedy obracajú iba skvelé nápady v oblasti líčenia alebo starostlivosti o pleť. Ale niekedy sa to stáva a naopak - produkt, ktorý podľa recenzií vyvoláva dojem zázraku, je zázračný, ukazuje sa, že je k ničomu, alebo dokonca škodlivý. Našťastie sa to stáva občas, ale stáva sa to niekedy aj so mnou, preto teraz píšem toto upozornenie na preskúmanie.

Na recenziu vlákno o krém "Večer" narazil nejako náhodou. Okamžite prekvapený počtom recenzií, s nadšenými recenziami, za taký lacný a všeobecne jednoducho vyzerajúci krém o_O.

Ja sám som nikdy nepoužil tento typ krémov, ale nemám predsudky ani proti lacnej kozmetike, verím, že niekedy za veľmi málo peňazí možno nájsť aj veľmi hodného kozmetického produktu. Bohužiaľ to tak vôbec nebolo ((

O samotnom kréme - určené na viečka (!) A na tvár, na suchú a citlivú (!) pokožku. Obsahuje 100% prírodné oleje, petržlenový extrakt, vitamíny A a E.

aqwa, olus (rastlinný olej), lanolín, cera alba, ceresín, cetearylalkohol, pentaerytritil dioleat (a), glyceryl dioleate, helianthus annuus (slnečnicový olej), elaeis guineensis (palmový olej), sorbitan oleát, glukóza, retinyl palmitát, tokoferylacetát, carum petroselinum (parseley), parfum, 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol

Krém je biely, veľmi mastný, vôňa sovietskych krémov, napríklad detských. Náklady na 35 rubľov (kúpené v domácnosti, takéto „exkluzívne“ nikde inde neexistovali).

Aby som nebol vyčítaný z dôvodu nesprávneho použitia, okamžite urobím rezerváciu, ktorú som uplatnil v súlade so všetkými pravidlami - dve hodiny pred spaním (aplikácia bezprostredne pred spaním pravdepodobne spôsobí opuch a opuch), zvyšok navlhčil pred spaním obrúskom (neabsorbuje sa dobre).

Pretože som alergický, predtým som si testoval krém na ruke - nevyskytli sa žiadne reakcie. Všeobecne som po prečítaní v noci kvôli zvýšeniu účinku pochvalných recenzií šiel do postele a ráno som namiesto žiariacej tváre po magickom kréme videl v zrkadle dve horiace červené oči a opuchnutú tvár.

Oči boli dôkladne opuchnuté, začervenané a svrbiace, ten istý obrázok bol okolo pier. O dva dni neskôr som sa musel zachrániť hydrokortizónom, našťastie sa začervenanie odstránilo. Predtým som mal podobnú reakciu iba na krémovom géle pre očné viečka Natura Siberika.

Mimochodom, ešte pred tým, na základe rady miestnych obyvateľov, som si kúpil Balet Foundation, ktorý na mňa urobil veľký dojem, až kým som na celej tvári nemal alergiu ((Čo vkladajú do tohto lacného make-upu alebo naopak, niečo Všeobecne už neverím v rozprávky o magických sovietskych krémoch a pravdepodobne už nebudem robiť žiadne experimenty na vlastnej tvári. Dal som tri veci smotany kvôli spravodlivosti - koniec koncov, som alergický, možno to normálni ľudia nemajú V žiadnom prípade neodporúčam experimentovať, pretože je pre kožu lepšie a bezpečnejšie ako hroznový olej, podľa môjho názoru zatiaľ neprišli s ničím..

Na dôkaz toho prikladám fotku „krásy“ ráno, po magickom večere))

Recenzie na večerný krém

Uverejnené 6. októbra 2019. Poslala Alice Cooper
Zarobenie stránky 19 813 Attention Tokens. Recenzovaná hodnota: 87%

Dobrý deň, vážení návštevníci webu!

V lete, na slnku av zime v byte s vykurovaním potrebuje pokožku obzvlášť hydratáciu a výživu. A osobne, najmä v zime, mám problémy s pokožkou tváre, niekedy sa dokonca odlupuje. Asi pred desiatimi rokmi mi priateľ mojej matky pripomenul Evening Cream na tvár a očné viečka. Pred mnohými rokmi odišla z Ruska na trvalý pobyt, ale každoročne prichádza na návštevu a vždy si kúpi naše krémy a vezme ich so sebou, podľa nej sú naše staré krémy omnoho lepšie ako moderné dovážané krémy.

Myslím, že veľa ľudí pozná večerný krém, pretože to videli so svojimi matkami a babičkami, ale zabudli a nepoužívajú ho. Krémový večer továrne Liberty nie je inzerovaný v televízii a nie je to veľa na policiach v obchodoch a zvyčajne leží na spodných policiach a predajcovia ho tiež neodporúčajú na nákup, pretože je pre nich výhodnejšie predávať moderné drahé krémy, zarábajú na nich viac, a tento krém je skutočne lacný.

Krém obsahuje veľa prírodných olejov. Všimol som si, že je veľmi tučný. Tento krém je zameraný na zvlhčenie a výživu pokožky, nielen v horných vrstvách epidermy, ale aj hlboko vo vnútri.!

Podľa pokynov musí byť krém nanesený na tvár dve hodiny pred spaním a musí byť suchá. Krém nanášam v hustej vrstve, odstraňujem vlasy pod okrajom, inak sa vlasy môžu zašpiniť, krém je biely a tvár sa zafarbí na bielo. Po hodine sa krém absorbuje podľa pokynov, krém sa musí odstrániť obrúskom.

Osobne to zvyčajne nerobím, celý krém sa vstrebáva. Chcem tiež poznamenať, že napriek vysokému obsahu tuku v kréme sa môže aplikovať na pokožku viečok, zatiaľ čo oči sa nestlačia..

Krémová farba bielo-krémová.

Konzistencia krému je dosť hustá a mastná, o ktorej som už hovoril. Ja osobne nemôžem povedať, že je príjemné aplikovať ho na pokožku tváre a viečok, pocit, že celú tvár v tuku nemožno presne nazvať príjemnou.

Vôňa tohto prostriedku znechutenia nespôsobuje.

Krém je balený do kovovej trubice so skrutkovacím uzáverom, čo vedie k minimálnemu kontaktu so vzduchom.

Niekedy používam tento krém ako masku na ruky, ale nie je to veľmi pohodlné, stačí len klamať a nič nerobiť, zvyčajne ho nedokážem vydržať dlhšie ako 30 minút.

Tento krém na tvár používam raz týždenne a môžem ho bezpečne odporučiť svojim priateľom a čitateľom stránok.

Aktuálna hodnota stiahnutia: 87% na základe hlasov 12 organizátorov.
Zadajte svoje hodnotenie:

Továreň "Sloboda", krém "Večer": recenzie, zloženie, výhody

Moderná žena chce vždy vyzerať atraktívne. Kozmetický priemysel ponúka obrovské množstvo výrobkov na starostlivosť o pleť, ale na začiatku je potrebné správne určiť jeho typ a stav. Krém "Večerné" (z recenzie "Sloboda") je pozitívny, preto si získal veľa popularity u mnohých žien. Tento článok sa bude zaoberať zložením a výhodami tohto produktu..

O výrobcovi

Základom podniku "Sloboda" bola ruská parfuméria a kozmetika, ktorá bola otvorená v roku 1843 v Moskve a mala názov partnerstva "A. Ralle a spol. “ Už v tých dňoch bol podnik známy ženám nielen v Rusku, ale aj v iných krajinách sveta. Vyznačoval sa výrobkami jedinečnej kvality..

Spoločnosť dostala svoje súčasné meno v roku 1922. Počas celej svojej existencie si továreň udržiavala vysokú kvalitu svojich výrobkov. Má veľa diplomov získaných kozmetikou „Sloboda“ na rôznych ruských a medzinárodných výstavách.

V súčasnosti výrobca neustále zdokonaľuje svoje výrobky, pretože je zameraný na ochranu krásy a zdravia ľudí.

Továreň vyrába rôzne výrobky na starostlivosť o tvár, telo, pokožku, vlasy, ako aj veľké množstvo detskej kozmetiky. Všetky fondy sú veľmi populárne..

Výrobca spolupracuje s veľkými spoločnosťami z mnohých krajín a robí objednávky na jeho vybavenie. Výrobky sú vyrobené z prírodných surovín a sú starostlivo kontrolované podľa medzinárodných štandardov kvality..

Krémy z továrne "Sloboda" sú všeobecne známe v krajinách blízkeho i vzdialeného zahraničia kvôli nízkej cene a vynikajúcej kvalite. Spoločnosť tam nekončí, ale naďalej vyrába ďalšie výrobky, ktoré sú žiadané a populárne..

Všetky kozmetické výrobky vyrobené v továrni majú prirodzené zloženie a majú pozitívne vlastnosti..

Zloženie krému

Kozmetický výrobok obsahuje iba prírodné zložky vo forme éterických olejov, vitamínového komplexu a ďalších látok. Vôňa smotany je dosť diskrétna, ktorú ženy niekedy porovnávajú s babičkou alebo kostolom.

Tým, že sa etabloval ako vynikajúci a účinný liek, dobre sa vyrovnáva so znakmi, ktoré sa často vyskytujú u žien so suchou pokožkou. Nakoniec výrobca zaručuje kvalitu svojho produktu.

Krém "Večer" zahŕňa:

  • Extrakt z petržlenu. Zložka obsahuje prospešné látky a mikroelementy, ktoré majú zjasňujúci a regeneračný účinok. Je schopný regulovať rovnováhu voda-soľ. Extrakt z petržlenu sa často používa v krémoch na zmiernenie opuchov a kruhov pod očami..
  • Vitamín A. Nevyhnutný pre krásu a mladistvú pokožku. Obnovuje jeho prirodzenú farbu a spomaľuje proces starnutia. Pomocou vitamínu sa normalizuje funkčnosť epidermy.
  • Vitamín E. Vyhladzuje hornú vrstvu pokožky, čo pomáha znižovať vrásky a vrásky. Vitamín obsahuje antioxidanty, ktoré zabraňujú negatívnym účinkom voľných radikálov a chránia pokožku.
  • Rastlinné oleje. Podporujte výživu a hydratáciu pokožky. Vďaka svojim špeciálnym zložkám je pokožka naplnená živinami a vitamínmi..
  • Lanolín. Látka pôsobí ako základ krému. Jeho účinok robí pokožku jemnou a pružnou. Lanolín zvyšuje účinnosť zvyšných zložiek a pomáha im preniknúť do hlbších vrstiev pokožky.
  • Včelí vosk. Má silné baktericídne vlastnosti, odstraňuje zápal a omladzuje pokožku tváre. Voskové tóny a zmierňuje opuchy, zlepšuje krvný obeh.

Celkovo jej zloženie dáva hustú textúru a mliečny odtieň. Minimálne zloženie parfumu dodáva krému jemný zápach. Všetky kozmetické výrobky „Freedom“ majú osobitnú vôňu.

Vlastnosti krému

Nástroj má vďaka svojmu zloženiu veľa pozitívnych vlastností. Medzi prospešné vlastnosti krému „Večer“ patria:

  1. Vyživuje a zvlhčuje pokožku tváre a oblasť pod očami.
  2. Nasýti ho užitočnými látkami a vitamínmi.
  3. Rozjasňuje pokožku.
  4. Má mierny účinok..
  5. Aktivuje metabolizmus kože.
  6. Vyhladzuje jemné vrásky a vrásky.
  7. Pozastavuje proces starnutia pokožky.
  8. Odstraňuje opuchy a tmavé kruhy okolo očí.
  9. Zvyšuje tón a pružnosť pokožky.
  10. Má antioxidačné vlastnosti.
  11. Odstraňuje pigmentáciu pokožky.

Krém sa vzťahuje na kozmetiku, ktorá sa stará o suchú a citlivú pokožku. Je určený na večerné použitie..

Princíp činnosti

Recenzia krému "Večer" od "Sloboda" je vždy pozitívna, nástroj sa umiestňuje ako noc, určený pre suchú pokožku, náchylnú k podráždeniu a olupovaniu.

Prírodné oleje vo svojom zložení liečia malé praskliny a sprísňujú stopy akné. Krém sa najlepšie aplikuje 2 hodiny pred spaním. V chladnom období je „večer“ nevyhnutným nástrojom, ktorý chráni pokožku pred poveternostnými vplyvmi a podráždením spôsobeným zimným vetrom. V lete sa neodporúča používať, kvôli možnému výskytu mastného lesku na pokožke.

Ako nanášať krém na tvár? Tento nástroj sa ľahko používa. Ak derma nie je úplne suchá, ale iba v určitých oblastiach, môžete krém používať niekoľkokrát týždenne. Pri zvetrávanej normálnej pokožke tváre sa produkt môže používať jedenkrát za 7 dní.

Krém je vynikajúcou starostlivosťou o suchú pokožku. Jeho dlhodobé používanie je návykové a znižuje účinnosť. Kozmetici navrhujú striedanie krému a ďalších výrobkov určených na starostlivosť po niekoľkých týždňoch používania. V takom prípade bude mať pokožka pozitívny účinok..

Vzhľadom na to, že krém má hustú textúru, by sa mal trieť dlho. V prípade mastnej pleti sa jej použitie neodporúča vždy..

Krém sa efektívne používa na starostlivosť o pokožku okolo očí. Aby ste to dosiahli, aplikujte ju pol hodiny pred spaním na oblasť očistenú od make-upu ľahkými pohybmi prstov. Potom sa zvyšky krému odstránia vložkou. Ak to neurobíte, ráno bude mať pokožka mastný lesk.

Trvanlivosť krému „Večer“ od „Sloboda“ je 12 mesiacov, čo je spôsobené prítomnosťou prírodných zložiek v ňom..

Inštrukcie na používanie

Ako nanášať krém na tvár? Pred použitím musí byť make-up odstránený pomocou špeciálneho nástroja alebo mydla s krémovým základom. Krém nemá špeciálne pokyny, mali by ste sa však riadiť nasledujúcimi pravidlami:

  • Produkt naneste na pokožku tenkou vrstvou 2 hodiny pred spaním.
  • Aby sa krém ľahko rozšíril, musíte ho zahriať vo vodnom kúpeli.
  • Po aplikácii rovnomerne rozložte produkt na pokožku..
  • Jeho vtieranie do dermy pomáha zlepšovať vstrebávanie a zlepšuje metabolické procesy.
  • Po 2 hodinách sa zvyšný krém odstráni z tváre papierom alebo matnou vložkou..

Deň po aplikácii odstráňte zvyšky produktu mydlom a až potom naneste základ na make-up. V opačnom prípade zostane tvár mastná.

Ženy s rôznymi typmi pleti môžu používať tento krém. Ľahko sa nanáša a distribuuje cez pokožku a je tiež ekonomicky spotrebovaná. Z dôvodu svojho zloženia má prípravok zriedka alergické reakcie.

Pokyny na používanie krému „Večer“ od „Sloboda“ vám umožňujú dosiahnuť maximálny účinok. Plná starostlivosť poskytuje nielen správnu výživu pokožky, ale aj jej čistenie a zvlhčenie.

"Večerné svetlo"

Krém má veľa pozitívnych vlastností a má ľahšiu štruktúru. Je založená na večernej kozmetike.

Krém pomáha ženám, ktoré majú suchú a citlivú pokožku. Vytvára omladzujúci účinok. Výrobok sa môže používať ako profylaxia vrások, vrások a na zmiernenie príznakov starnutia pokožky..

Prítomnosť komplexu morského pôvodu v kréme má hydratačný účinok a znižuje stratu vlhkosti. Výsledkom je zlepšená mikroreliéf pokožky.

Komplex vitamínov A a E prispieva k procesu regenerácie buniek a má tiež spevňujúci účinok na pokožku..

Charakteristickým rysom krému „Večerné svetlo“ je prítomnosť mandľového oleja v jeho zložení. Pozitívne pôsobí na zjemnenie a vyživenie pokožky a vyhladzuje jemné vrásky. Olej má dobrý vplyv na fungovanie mazových žliaz a tiež pomáha eliminovať zápal. Perfektne ovplyvňuje hydratovanú pokožku, bráni olupovaniu a suchu..

Kvôli prítomnosti extraktu z petržlenu v kréme pre ženy sa používa na starostlivosť o oblasť okolo očí. Má zjasňujúci účinok a tiež obmedzuje tmavé kruhy a opuchy..

Naneste krém v noci, aplikujte na pokožku ľahkými pohybmi. Ľahko sa vstrebáva bez zanechania mastného lesku..

Pozitívne vlastnosti

Medzi výhody krému „Večer“ patria:

  1. Používa sa na suchú a citlivú pokožku..
  2. Používa sa na starostlivosť o pleť večer.
  3. Krém obsahuje iba prírodné prísady.
  4. Hospodárne použitie a cenovo dostupné.
  5. Starostlivosť o pokožku okolo očí.
  6. Pomáha zbaviť sa rôznych kožných problémov.

Vďaka svojmu zloženiu vám krém umožní zlepšiť štruktúru pokožky tváre, ako aj oblasť okolo očí.

Výhody produktu - jeho hodnota. Krém si môžete kúpiť v každom kozmetickom obchode za prijateľnú cenu. V porovnaní s mnohými analógmi má nízku cenu a vynikajúcu kvalitu.

Nevýhody nástroja

Recenzie na krém "Večer" od "Sloboda" nie sú iba pozitívne, ale aj negatívne. Berú na vedomie toto:

  • vôňa, ktorú nemajú všetky ženy;
  • príliš hrubá a mastná textúra produktu;
  • prítomnosť syntetických zložiek v kompozícii;
  • v niektorých prípadoch spôsobuje alergie;
  • nie je vhodný na letný čas.

Kvôli individuálnej intolerancii sa môžu vyskytnúť alergické reakcie na najnebezpečnejšie zložky krému. Ak pri používaní produktu pociťuje jedna osoba zlepšenie stavu pokožky, u inej sa môže objaviť svrbenie, vyrážka alebo pálenie..

Pred použitím krému je potrebné vykonať test na vnútornom ohybe lakťa. Po chvíli skontrolujte, ako pokožka reagovala na účinok lieku. Ak sa na ňom nenachádza začervenanie, môžete začať používať krém.

Vďaka hrubej textúre je niekedy ťažké distribuovať produkt po pokožke tváre. To vytvára určité nepríjemnosti v procese starostlivosti o neho..

Hodnotenia zákazníkov

Krém „Večer“ z recenzií „Sloboda“ má väčšinou pozitívny charakter. Zákazníkom sa obzvlášť páčila prijateľná cena produktu..

Výsledkom bolo, že sa stali majiteľmi krému, ktorý vyživuje a zvlhčuje pokožku. Pravidelné používanie výrazne znižuje vrásky, rozjasňuje a vyhladzuje dermis..

Aplikáciou krému „Večer“ na očné viečka a tvár pri starostlivosti o oblasť okolo očí dosiahli ženy vyhladenie „vranných nôh“. Uvoľňuje opuchy a tmavé kruhy po použití vymiznú..

Nie všetci zákazníci mali radi vôňu produktu, je to však náznak nedostatku syntetických vôní. Niektorým ženám pripomína vôňu indických tyčiniek..

Ocenili vlastnosti proti starnutiu prírodných zložiek krému..

Dobre odstraňuje vzhľad šupiek a suchej pokožky, čo je obzvlášť potrebné v zime. Majitelia citlivých dermis si všimli, že v dôsledku aplikácie prejdú podráždenia a zápalové procesy.

Ženy si všimli, že si nakoniec vybrali liek, ktorý im vo všetkých ohľadoch vyhovuje. Neustále odporúčajú krém svojim blízkym..

Nie všetky ženy boli potešené skôr hustou textúrou krému, ktorá spôsobuje určité ťažkosti pri jeho aplikácii. Po 2 hodinách používania musia byť zvyšky produktu odstránené vložkou. Ak to neurobíte, tvár zostane mastne lesklá.

Niektoré negatívne recenzie sa objavili, keď pokyny na použitie krému „Večer“ od „Sloboda“ neboli úplne dodržané alebo nezodpovedali koži ženy..

Stanoviská odborníkov

Krém "Večer" na očné viečka a tvár má veľa pozitívnych hodnotení od kozmetológov. Pozitívne hodnotili jeho kvalitu a účinnosť, ale radia ženám vo veku 45 rokov a viac, aby ju používali..

S mastnou a hustou textúrou sa krém dobre vstrebáva iba na suchej alebo náchylnej pokožke. Nie je vhodný pre tukovú tvár.

Ak produkt používate pre mladých ľudí schopných obnoviť pokožku, zanechá mastný lesk a môže upchať póry. A to negatívne ovplyvní jeho výživu..

V prípade starnutia pleti môže krém zaistiť dlhotrvajúcu hydratáciu a zabrániť vzniku jemných vrások. Neúčinnosť výrobku na mladej pokožke je spôsobená tým, že jej bunky absorbujú potrebné množstvo výživných látok a vitamínov. Zvyšok krému jednoducho zostane na pokožke. Najlepšie je aplikovať večer. Dlhá doba používania krému však znižuje účinnosť. Kozmetici odporúčajú po určitom čase použitia striedať s inými druhmi kozmetiky..

Perfektne odporúčaný krém na starostlivosť o tvár v zime, keď pokožka trpí mrazom a vetrom. Kozmetici odporúčajú počas tohto obdobia ho pravidelne používať, aby sa zabránilo odlupovaniu a podráždeniu..

Krém „Večerná“ továreň „Sloboda“ - nástroj, ktorý sa používa na večernú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku. Má vo svojom zložení užitočné látky a vitamíny, dobre nasýti epidermu a aktivuje metabolické procesy. Krém dokonale vyživuje, hydratuje a zlepšuje tón pleti. Produkt má antioxidačné vlastnosti, zlepšuje farbu a bojuje proti pigmentácii spojenej s vekom..

Recenzie na krém na večer a tvár

päťdesiat

4 - 0

tridsať

dvadsať

10

Tento nástroj je jedným z mojich obľúbených, aj keď je veľmi mastný a môžete ho používať iba v noci. Inak vám bude poskytnutý mastný lesk. Ale aj napriek tejto jednej nevýhode je krém len skvelý.

Hydratuje a vyživuje suchú pokožku veľmi dobre, vyhladzuje jemné vrásky. Aplikujem ho denne na čistú a suchú tvár. Toto množstvo je doslova vytlačené z hrachu, čo je viac ako dosť na jednu aplikáciu. Zvyšný krém odstránim suchou handrou. Ráno je pokožka vo vynikajúcom stave..

Stojí to cent, ale v našom malom meste je dosť ťažké ju nájsť. Dostatok jednej skúmavky na šesť mesiacov. Používa ju aj moja matka, ktorá je alergická na takmer všetky krémy, ale tento produkt nemá. Takmer všetky prírodné prísady.

Moja babička nie je príliš zaujatá výrobkami na starostlivosť o pleť. S krémami nedokáže opraviť zmeny súvisiace s vekom, stále je však potrebné zmäkčiť suchú pokožku.

Kúpim si svoju rozpočtovú kozmetiku a je s ňou spokojná. Môj posledný darček pre ňu bol tento krém. Okamžite sa jej páčila, pripomenula si prostriedky výroby Sovdepu.

Vynikajúce zloženie: vitamíny A a E a petržlenový extrakt. Konzistencia lieku je mastná, ale pre ňu je.
Teší sa a ďakujem..

A čo je dobré na kréme, je to, že je vhodný pre tvár aj očné viečka. Taký univerzálny liek. Podľa môjho názoru je to dobré a pohodlné.

Ak na neho niekto upozorní, nebude ľutovať, skontroluje.

Túto smotanu mi odporučila moja matka. To bola táto zima; mráz a vietor nadmerne vysušil moju tvár, a to sa prejavilo predovšetkým na pokožke pod očami. Nechcel som sa ani len pozerať do zrkadla - náhle sa objavili vrásky pod spodnými viečkami a tak sa náhle objavili. Použitie mojich obvyklých krémov nedávalo dlhotrvajúci účinok: hneď ako som kráčal po ulici v silnom mraze, moja pokožka stratila vlhkosť a opäť sa objavili nepríjemné siete..

Tento kozmetický výrobok bol veľmi lacný a aby som bol úprimný, nevyvolával dôveru. Ale moja matka vytrvalo trvala na tom, že som s tým súhlasil a kúpil. Od samého začiatku sa mi naozaj nepáčil zápach tohto produktu - trochu sladkého, staré sovietske krémy takto vonia, spomínam si naň od detstva. Navyše bol príliš tučný a také krémy sa mi nepáčili. Môže sa používať iba v noci, takže má čas absorbovať sa bez stopy. A je to všetko. Žiadne ďalšie nedostatky. Možno tomu neveríte, ale je tomu tak. Po použití tohto krému sa pokožka vyživuje, spevňuje, zvlhčuje. A už viac nereaguje na sneh a mráz. Zloženie výrobku obsahuje extrakt z petržlenu, vitamíny A a E, včelí vosk, lanolín - takmer všetky prírodné zložky. Teraz by som mohol vyzerať dobre a nestarať sa o môj vzhľad. Dokonca aj ráno, keď som sa práve prebudil, sa mi v očiach nenachádzali žiadne obvyklé záhyby a vrásky. Tento produkt z osvedčenej továrne Liberty mi ukázal, že veľmi lacný výrobok môže mať veľmi dobrú kvalitu..

Večer s krémom na tvár - recenzie

Výsledok presahuje očakávania.

Výhody: Znižuje vrásky, zvlhčuje, jemne bieli, nezanáša póry, je cenovo dostupný pre všetkých.

Minusy: Jednoducho nie.

Recenzia: Dobrý deň pre všetkých, večer alebo v noci! Mám 42 rokov a vyskúšal som obrovské množstvo krémov proti starnutiu, bohužiaľ, ktoré sľúbili veľa, ale výsledok je nulový. A opäť, keď som bežal do domu mojej matky, uvidel som na polici krém „VEČER“. Čítal som kompozíciu, začal ma zaujímať. Upozornila na tvár svojej matky a má 69 rokov, jej zamatová tvár bez pigmentácie vyzerá omnoho mladšia ako jej roky. Nasledujúci deň som si kúpil tento krém 48 rubľov. Ako obvykle, umyte, utrite s tonikom a naneste krém na tvár. Cream n... Prečítajte si viac

Recenzie večerných kozmetických krémov

ako nahradiť sušené mlieko.

Je lepšie nedávať vôbec nič, nič sa nezmení, je tam iba jedna lyžica.

existuje nejaká zmes? Áno, len obvyklé

Ako môžem nahradiť niektoré ingrediencie v receptoch.

užitočné informácie sa ukázali byť nižšie v komentároch... vďaka, tiež viem, kde chcem chutné občerstvenie v mojom rodnom meste

pekný zoznam, vďaka

Mimochodom, čerstvý krém - vo francúzštine je kyslá smotana

a z rámu je to viac tvaroh s tekutou kyslou smotanou

Ako môžem nahradiť niektoré ingrediencie v receptoch

Ako nahradiť exotické v receptoch

Alergie ako výmena vajíčka v jedle!

Mannick bez múky - nereálne ľahké! Recepty rôznych figurín bez múky na kefír, kyslá smotana, mlieko v rúre a v pomalom sporáku

Mannick bez múky - nereálne ľahké! Recepty rôznych figurín bez múky na kefír, kyslá smotana, mlieko v rúre a v pomalom sporáku

Ako môžete nahradiť neobvyklé ingrediencie receptu, mascarpone, octu balsamico, alkoholu a dokonca aj vajec.

Candy recepty doma len pomôžu! O výhodách domácich sladkostí a výbere najlepších receptov pre domáce sladkosti

Candy recepty doma len pomôžu! O výhodách domácich sladkostí a výbere najlepších receptov pre domáce sladkosti

Svieža omeleta v peci ako v škôlke: tajomstvá a pravidlá receptu

Cesto na perepechki - staré jedlo Udmurdskej kuchyne, nezvyčajný recept na prasiatko)

zloženie:
pšeničná múka 2-2,5. kuracie vajce 1 ks. maslo 25 - 30 g cukru 1-1,5 lyžičky mlieko 1 stoh. soľ ½ lyžičky.

Na prípravu cesta preosejte do hlbokej misky 2 šálky pšeničnej múky sitom. V prípade potreby môžete pšeničnú múku zmiešať s malým množstvom ražnej múky. Urobte malú depresiu v múke a do nej porazte jedno kuracie vajce. Pridajte do múky asi 25 - 30 g masla. Ak je to potrebné, môžete ho rozpustiť v panvici na sporáku alebo v mikrovlnnej rúre, aby bolo pohodlnejšie miesiť cesto.

Namiesto masla môžete použiť rastlinný olej. Nalejte asi 1 - 1,5 lyžičky do misky na všetky ingrediencie. cukor a nalejte 1 šálka mlieka. Namiesto mlieka môžete použiť vodu. Múka a mlieko môžu potrebovať viac alebo menej v závislosti od kvality.

Posypte všetky ingrediencie približne ½ lyžičky. soľ a potom cesto premiešajte lyžičkou. Ak je to potrebné, preosiať trochu múky. Keď cesto zhustne a je ťažké ho miesiť lyžičkou, posypte malým množstvom múky na pracovnú plochu, vložte naň cesto a dobre ho mieste rukami 7-10 minút..

Mali by ste mať jednotnú, pevnú hrudku. Hotové cesto vložte do misky, prikryte lepiacou fóliou a nechajte ho asi 15 - 20 minút odpočívať, aby bolo cesto pružnejšie a pružnejšie. Keď je cesto vylúhované, môžete z neho vytvoriť koše a naplniť ich náplňou.

Ako náplň môžete podľa vlastného uváženia použiť úplne iné ingrediencie - huby, mleté ​​mäso, slanina, šunka, cibuľa, kuracie vajcia, tvrdý syr, zemiaky, bylinky, kapusta a rôzne koreniny..

Viem tiež, že recept na sladké omelety https://woman365.ru/recipes/pyshnyj-omlet/ Sladký omeleta souffle je výhodnou alternatívou pre raňajky pre deti: určite sa bude jesť s radosťou. Aby sa dieťa nakŕmilo nielen chutným a rýchlym, ale aj zdravým krmivom, môže sa do vajíčok pridávať štvrtina pohára nízkotučného tvarohového syra. Budete potrebovať: vajcia - 3 kusy; cukor - 1 lyžica. l.; maslo - 15 g; zaseknutie alebo zaseknutie - 2 lyžice. l.; práškový cukor - štipka. Varenie krok za krokom Oddeľte veveričky od žĺtok a porazte ich silnú konzistenciu. Žĺtky zmiešajte s cukrom. Opatrne spojte obe masy špachtľou. Nalejte omeletu na panvicu a varte s maslom, prikryte 3-5 minút, kým spodná časť misky nebude opečená. Vložte panvicu späť do predhriatej rúry na 180 ° po dobu 5 minút. Keď vyprší čas, dajte džem na vrch misky a posypte práškovým cukrom. Aby sa omeleta stala hustšou, na vaječnú hmotu sa dá pripojiť 1 lyžica kyslej smotany. Vanilka, sušené ovocie, med, rasca, orechy, kandizované ovocie, ako aj štipka práškového pečiva pre vzdušnosť nie sú v recepte na sladkú omeletu zakázané. Klasickú omeletu so suflé je možné pripraviť v kaiserskom štýle: roztrhajte pokrm z oboch strán (s rozinkami a škoricou) na kúsky a potom ich opečte. Ako vyrobiť najchutnejšiu a najúžasnejšiu omeletu tak, aby nespadla? Neexistuje jediné tajomstvo: ak chcete misku umiestniť vysoko, musíte na jej prípravu dodržať niekoľko pravidiel naraz. Na základe poznatkov skúsených kuchárov môžete variť kastról „ako v detstve“ - s krémovou chuťou vajca a jemnou textúrou, ktorá nezmizne ani po ochladení.

Omeleta so syrom - každému sa určite bude páčiť, recept je veľmi jednoduchý:

vajcia - 3 kusy; tvrdý syr - 50 g; mlieko - ½ šálky; greeny, soľ.

Miešajte vajcia s mliekom, soľou. Vložte nádobu so zmesou omeliet do mikrovlnnej rúry a pečte prikryté vekom pri výkone 200 W na pätnásť minút. Hotovú misku ochutíme syrom (nastrúhaným) a bylinkami.

LUXURY Výživný pleťový krém od JSC FREEDOM

spätná väzba

Pri akejkoľvek príležitosti, ktorú som sa rozhodol kúpiť Lux, atď. Od Liberty, si nepamätám, pravdepodobne čítam recenzie))), najprv som mal veľa rôznych domácich krémov a RBA a Magrav a Nevskaya a Vesna a ďalšie, ale keď som sa zoznámil s výrobkami Of Liberty - všetky moje hľadania presne tých krémov sa pre mňa zastavili, teraz musím hľadať produkty Liberty))))))).

V skutočnosti o kréme:

Táto Suita je dosť tučná, ale podľa môjho názoru je večnejšia a jantárovejšia, ale Gerontol naopak nie je tak tučný. Problém suchosti pokožky je vyriešený okamžite, a to nielen po dobu používania! V teplom období ju prakticky nepoužívam na tvár a pokožka sa neodlupuje a pred aplikáciou prášku sa objavili šupinaté škvrny (najmä v zime), prášok bol drahý a krémový a teraz je prášok Evelyn a krémový Lux a spomínal som si na peeling, keď píšete recenziu - uvidíte ako))) Teraz recept na pohodlný make-up pre suchú pokožku v zime))):

Lux krém naneste na tvár (jantár, večer, Gerontol) bez namáčania! (tón je aplikovaný rovnomernejšie), potom časť s hráškom nadácie Ballet2000, potom si čistím tvár Evelynským práškom alebo odrážajúcimi loptičkami))), a potom tiene, začervenanie, lesk, riasenka, všetko podľa mojej osobnej túžby (mám všetko domáce).