Dermahil: užívateľské recenzie

Som skeptický užívateľ kozmetických výrobkov. Všetky prostriedky aplikované na pokožku tváre a tela po veľmi krátkom čase vstupujú do krvného obehu. Vieš? Wow! O tejto funkcii našej pokožky som sa dozvedel až pred tromi rokmi a odvtedy som starostlivo ošetroval chemikálie pre domácnosť, odchádzajúcu a dekoratívnu kozmetiku. Pri výbere produktu na starostlivosť o tvár som bol konfrontovaný s množstvom rôznych produktov a musel som zvoliť optimálny nástroj na presné riešenie problémov s mojou pokožkou..

Kozmetika Dermahil: recenzie a očakávané výsledky

Výrobca nie je príliš skromný vo svojich sľuboch a otvorene vyhlasuje, že prípravky z Dermahilu majú schopnosť zastaviť čas a hodiny vrátiť späť.!

Po prečítaní tohto sloganu na jednom z fór som sa len zasmial. V zásade je logické, že výsledok by mal byť zrejmý z drahého cyklu procedúr salónu, ale nebolo celkom jasné, čo to skutočne bude a či hra stojí za sviečku..

Takže výrobca sľubuje

    Aktivácia procesov regenerácie pokožky. Aktívna stimulácia syntézy vlastného kolagénu s následným zvýšením ich vlastnej pružnosti pokožky tváre a krku, dekoltu. Dermahilné prípravky stimulujú produkciu vlastného elastínu, kyseliny hyalurónovej a hlavných zložiek medzibunkovej matrice..

Všeobecne platí, že pokožka by mala byť zreteľne čerstvejšia a mladšia..

Mezoterapia dermatilom: prehľad zloženia

Kompozícia obsahuje množstvo aktívnych zložiek:

    aminokyseliny, koktail minerálov a peptidové komplexy rastu.

Tieto zložky sú charakteristické pre mezoterapické koktaily. CC krém, kozmetika pre domácu pokožku a tvár majú samozrejme ďalšie účinnejšie zložky..

Výrobca

Caregen Co je spoločnosť pôsobiaca v Južnej Kórei. Vlastní značku Dermahil, ktorá je známa medzi kozmetológmi a fanúšikmi moderných ošetrení tváre a tela..

Spoločnosť má stovky jedinečných vývojových trendov, špecializuje sa na syntézu rastových faktorov a biomimetických peptidov a dodáva prísady do tovární významných amerických a francúzskych značiek..

Zodpovedný prístup spoločnosti k vývoju každého výrobku je podmanivý, pretože použitie najnovších výsledkov bioinžinierstva a nanotechnológie nám umožňuje dúfať v absolútnu bezpečnosť liekov a vysokú účinnosť.

Dermahil: recenzie kozmetológov

Droga bola vytvorená na vyriešenie širokého spektra problémov:

    Je to nadmerná suchosť pokožky a prvé príznaky starnutia a hyperpigmentácie, nerovnomerný odtieň pokožky, strata elasticity a prítomnosť nadmerného tukového tkaniva a alopécia...

Toto nie je úplný zoznam, ale tu sú hlavné problémy, s ktorými sa podľa výrobcu tento nástroj snaží vyrovnať..

Účinnosť samozrejme závisí od počiatočného stavu pokožky tváre a tela a od veku a individuálnych charakteristík každého pacienta. Používané lokálne na základe problému.

Minimálny prah je 25 rokov, zistil som čítaním o dermálnej drogy.

kontraindikácie

Táto kozmetika má, samozrejme, množstvo kontraindikácií a bezduché vydávanie sa do rúk kozmetológa za to nestojí. Moderovanie vo všetkom je kľúčom k kráse a zdraviu.

    onkologické ochorenia, autoimunitné ochorenia, diabetes mellitus, tuberkulóza, závažné kožné ochorenia - chronické aj v akútnej fáze, závažné chronické problémy akýchkoľvek orgánov

- toto všetko je príležitosť pred návštevou kozmetológa navštíviť špecializovaného špecialistu a terapeuta, ktorý je otupený stavom vášho zdravia.

Komplikácie sú možné aj pri správnej injekcii. Jedná sa o hematómy (inými slovami, modriny), opuch, ktorý trvá dlhšie ako obvykle. V rámci bežného postupu tieto povinné injekčné satelity zmiznú za dva až tri dni..

Dermahil pod očami: recenzie majiteľov tmavých kruhov

Výrobca ponúka niekoľko možností pre injekčné produkty na riešenie kožných problémov okolo očí..

Prvý produkt je Dermaheal Eyebag Solution, ktorý je špeciálne navrhnutý na nechirurgické odstránenie nadbytočného tukového tkaniva pod očami a nad očami..

Druhým produktom je Dark Circle Solution, liek bol vytvorený špeciálne pre komplexný boj proti tmavým kruhom pod očami..

Mal som „šťastie“ vďaka sedavej práci a sedavému životnému štýlu, tenkej pokožke okolo očí a zvyku zabudnutia slnečných okuliarov pri odchode z miestnosti: modré kruhy sú mojimi stálymi spoločníkmi..

Nie, samozrejme, schovávam túto chybu a používam korektory, ale v starostlivosti o seba som sa rozhodol pomôcť svojej koži a ovplyvniť podliatiny pod očami.

Dark Circle Solution je produkt, ktorý sa uvádza každých desať dní. Kurz sa môže skladať z 6 až 10 procedúr, po ktorých môže byť potrebná podporná terapia - raz mesačne bude potrebné znova navštíviť kozmetológa pre injekcie.

Podarilo sa mi to prekonať tromi procedúrami a pokožka sa stala ľahšou a žiarivejšou. Nemôžem povedať, že injekcie sú bezbolestné - injekcie sú určite cítené, ale nejde o bolesť, ale o nepohodlie. Opuch zmizol v priebehu jedného dňa, ale pokožka sa zosvetlila až po druhom zákroku.

Mezoterapia dermatilmi: recenzie

Paralelne s tým som si uvedomil, že nastal čas na vážnejšie ošetrenie tváre: rozhodol som sa pre seba skontrolovať účinok mezoterapie tohto lieku, o ktorej sa predtým rozprávali moji priatelia..

Používa sa dermatil série SR. Tento kozmetológ mi odporučil tento koktail krásy, aby som zlepšil výživu a zvýšil úroveň hydratácie mojej pokožky.

Trvalý účinok sa dosiahne vďaka množstvu aminokyselín a minerálov. Dobrá prevencia starnutia.

Tvár sa stala omnoho čerstvejšou, napriek rušnému pracovnému plánu. Raz za desať dní som strávil hodinu v kozmetickej kancelárii. Malá ihla preniká kožou a zanecháva stopy, kozmetička sa pohybuje dostatočne rýchlo podľa plánovaných línií. Z kozmetičky som vyšiel v bodke. Aby som išiel verejnou dopravou a objavil sa v tejto forme na preplnených miestach, bol som plachý, volal som taxi.

Minimálne nepohodlie - je dôležité dôverovať skúsenému kozmetológovi a relaxovať v maximálnej možnej miere.

Vo všeobecnosti som s postupom spokojný. Neexistuje žiadny wow efekt, ale je to kvôli absencii viditeľných vrások a najmenšie, ako sa mi zdalo, boli úplne vyhladené. Či je zásluha dermahil - čas ukáže.

Recenzie mesoterapie okolo očí

Ahojte všetci =)) Dievčatá, povedzte mi, urobil niekto postup mezoterapie (zatiaľ čo ma zaujímajú oblasti očí). Moja kozmetička mi povedala, že KTORÝKOĽVEK KRÉM NEVYPÍNA z vrások a modrín pod očami. No, prihlásil som sa. Ak už niekto tak urobil, odhláste sa. Existuje nejaký efekt.

Urobil som, vrásky pod očami zostali))))

Ak sa nemýlim, vrásky okolo očí môžu byť odstránené pomocou dysportu, Botoxu a mezoterapia zlepšuje pleť a dodáva svalom tváre tón..

Pokiaľ ide o svalový tonus, pochybujem o injekciách do kože. Gymnastika je veľmi dobrá pre svaly.

Nejako tiež nechápem, ako mezoterapia (1 ml injekcia) ovplyvňuje svaly, ale robí dobrú prácu, keď utiahneme oválny tvár. Volka, myslíš si na Facebooku? Už ste to vyskúšali sami? Ak máte odkaz na dobrú stránku, môžete ma osobne hodiť?

Botox paralyzuje nervové bunky svalov tváre. menej pohybu - menej vrások.

A tuk navyše rozpúšťa jednoducho, to ho ťahá hore))) Aigul, odpovedal v PM.

Volko, ďakujem veľmi pekne!

Volka, nevieš, ako sa mezoterapia líši od biorevitalizácie?

A FIG vie, ani sa nezaujímal

Urobil som to na očiach. Priebeh vitamínových rozpúšťadiel. Kozmetička na ňu aplikovala špeciálny krém tak, aby sa jej nepoškodili (účinok je lepší, ak ju nezmažete krémom, ale niekomu to vydrží). Nemal som modriny, iba prvých pár hodín červené bodky. Ale už z kyseliny hyalurónovej môžu vzniknúť modriny, pretože jej strešné plsti sú pichnuté hlbšie, pôsobia silnejšie plsti, neviem. V niektorých prípadoch to prirodzene stojí drahšie.
Zlepšuje sa farba pleti, pevnosť a elasticita. Ale s vráskami tváre (spôsobenými výrazmi tváre, a nie dehydratáciou pokožky alebo nesprávnou starostlivosťou) tento postup NEBOLI.

Ďakujem moc za odpovede. Už som absolvoval prvé zasadnutie Mesa, uplynulo už 14 dní. Áno, malé vrásky (nie výrazové línie, ale tie pod riasou) zostali rovnaké. Ale tašky (a pre mňa z chronického nedostatku spánku, počítač, cigarety a nervy boli strašné) sa skutočne znížili. Vyrobená kyselina hyalurónová s anestetickým krémom. Pupienky z injekcií boli viditeľné 2 dni (vďaka bohu, v lete a ja som bol zachránený slnečnými okuliarmi). Interval medzi procedúrami je mesiac, to znamená, že po 2 týždňoch pôjdem znova. Dúfam v výsledok. Mimochodom, k môjmu úžasu to stojí dosť.

Je to zvláštne, taký veľký rozdiel medzi postupmi. Urobili mi to každých 7-10 dní pre celú tvár.

Stále mám v blízkej budúcnosti Botox na obočí. Skúsil niekto?

Raz som to skúsil, dysport. Vyriešené za tri mesiace. Už to neurobím znova. A tak krásne)))))))

Moja priateľka (33-ročná) odišla tiež do kozmetičky k mojej kozmetičky a odporučila jej práve mezopilling, ktorý sa vykonáva na celej tvári v intervaloch 7-10 dní a bez anestetického krému. O výsledku nemôžem povedať nič, prešla iba jedným postupom a ešte som ju nevidela. Kamarát vstrekne nejaký druh roztoku a kyselina hyalurónová je pre mňa takmer čistá (ak som všetko správne pochopila).

Volka, prečo? Bolo niečo zle? Povedz mi prosím. Teraz sa ešte viac bojím. A čo je dysport? Medzi obočím mám skutočne nepríjemnú vec a naozaj sa ju chcem zbaviť.

Stručne povedané, mezo ma skutočne zachránilo pred taškami a vráskami pod očami. S výsledkom veľmi spokojný!

Urobil som mezoterapiu proti vráskam na hornej časti pery. S výsledkom veľmi spokojný. Bojím sa zmiasť, pretože Robím to a mnoho ďalších vecí počas „domácich návštev“, zdá sa však, že mezoterapia stimuluje tvorbu kolagénu, a tak vyhladzuje vrásky zvnútra. A lekár mi poradil s Botoxom. Ukázalo sa, že môj typ pleti nie je vhodný pre Botox, t.j. po 2 až 3 cykloch dôjde k prehýbaniu záhybov na nose a dodá vzhľad ťažkosti / mrzutosť. To je nejako spojené s výmenou vody. Špecialisti (dermatológovia) takúto pokožku hneď rozpoznajú a ak majú svedomie, nestoja za to peniaze.

trochu mimo tému, ale píšem svoj príbeh, ktorý môže byť pre niekoho užitočný. Obával som sa celulitídy a hľa. Rozhodol som sa ísť na mezoterapiu. Urobil som zasadnutia 9. Urobil som to raz týždenne alebo dokonca dlhšie prestávky. Doktor pre mňa neurobil nič iné, povedala, že to nedáva zmysel. povedala, že na sprísnenie použije krém a za mesiac k nej príde a ona uvidí čo. Nuž, práve teraz plynul mesiac a včera som si všimol prúd, ktorý bol dotiahnutý zadok a celulitída bola takmer preč. Mám veľa ľudí, ktorí to robia a všetko je pre každého iné, niekto chodí 2-krát týždenne, niekto po kurze raz mesačne kvôli podpore, niekto striedavo to robí manuálne s niekým. Takže všetko je individuálne.

Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Ak chcete zanechať správy, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať

Príspevky [1 až 25 z 26]

1 Téma od Marina Anatolyevna 12/04/2012 04:47:25

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355
  • Poďakoval sa za tento príspevok: 3

Predmet: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Pred odstránením tmavých kruhov a opuchov pod očami vykonajte prípravnú fázu:
1 ml vaskulárneho prípravku (ginko biloba, rutín s meliloto, DVL-KAPYL) pozdĺž spinálnych procesov chrbtice pozdĺž 4 čiar (horná časť chrbta).
Až potom začneme čeliť!)

2 Odpoveď od Marina Anatolyevna 12/04/2012 04:53:01

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355
  • Poďakoval sa za tento príspevok: 1

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Po spracovaní chrbta začneme pracovať s tvárou. Pri výbere lieku existujú niektoré funkcie:
-spodné viečko: opuch, tmavé kruhy - Ginko biloba;
-farba taška, lymfhostáza: DVL-CAPYL nový recept / Rutín s melilotom.
Spracovávame dolné a horné viečka bez krvi (potom pod filmom po dobu 10-15 minút) - do 8 relácií - 1krát týždenne.

3 Odpoveď od Anastacia 12.12.2012 20:22:44

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 411
  • Registrované: 1/13/2012
  • Príspevky: 640
  • Celkom poďakovanie: 162

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A vaše ruky, Marina Anatolyevna, neprepichujete sa pri vedení cievneho štádia? Učili nás, ako zaobchádzať so zbraňami a chrbticami. A keď telo - cievny oblúk - vnútorný povrch stehien. Prosím, objasniť. A tiež som počul o spracovaní golierovej zóny počas cievneho štádia, čo ste o tom počuli? Poďakovať.)

4 Odpoveď od Marina Anatolyevna 10.12.2012 20:59:09

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355
  • Poďakoval sa za tento príspevok: 3

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Po spracovaní chrbta začneme pracovať s tvárou. Pri výbere lieku existujú niektoré funkcie:
-spodné viečko: opuch, tmavé kruhy - Ginko biloba;
-farba taška, lymfhostáza: DVL-CAPYL nový recept / Rutín s melilotom.
Spracovávame dolné a horné viečka bez krvi (potom pod filmom po dobu 10-15 minút) - do 8 relácií - 1krát týždenne.

Dnes som urobil 100 injekcií pre každého klienta Ginko Biloby pre každý pohľad, potreboval som naj povrchnejšie napazh a vzal som si trochu hlbšie. ((Teoreticky, ako povedal Zolotnitskaya, nemal by som mať vôbec žiadnu krv. Mal som trochu krvi, ale veľmi málo. Prečo som toto všetko? Klient mal mikrohematiku z ihly. Keď som predstavil DVL-Capill, nebolo to tam, ale po niekoľkých minútach - 20 - 30 (aj keď tam boli modriny), sa vrecia pod očami stali oveľa menšími. Navyše, jedným okom Predložil som liek do malšej hĺbky a v nižšej dávke a taška sa začala zmenšovať.
Záver: Funguje to skvele a zmierňuje opuchy, ALE je potrebné vstúpiť na POVRCH A NEVÝRAZNIŤ. BEZ KRVE. A nevyhnutne vaskulárne štádium s rukami a chrbtom.

5 Odpovedať od Marina Anatolyevna 12/11/2012 19:51:15

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355
  • Poďakoval sa za tento príspevok: 1

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Čoskoro som bol rád! ((
Ráno volala klientka a so slzami v prijímači volala, že jej tvár bola opuchnutá, opuchnutá a tašky pod očami sa zosilnili. Stručne povedané, bol som vystrašený! Dnes bol seminár v školiacom centre a ja som sa mohol na túto reakciu pýtať svojich učiteľov a lekárov. Nikto to v praxi nemal, všetko ginko biloba bolo dobre tolerované. Klientka, ráno som mi poradila vypiť antihistaminikum, popoludní sa cítila lepšie. Je to skutočne taká alergia na povrchovú plienku.

6 Odpoveď od Oksana Fedorovna 12/13/2012 21:09:38 PM

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 295
  • Registrované: 14. 12. 2011
  • Príspevky: 483
  • Celkom poďakovanie: 105

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Marina Anatolyevna, zatiaľ čo pod očami budú modriny - bude to opuch. Môžete ponúknuť procedúry zamerané na zvlhčenie a vstrebávanie, posilnenie ciev. Vyberte si jednu tak, aby obsahovala ihlu a vitamín K.
Počas mojej praxe som nevidel alergiu na ginko biloba.

7 Odpoveď od Oksana Fedorovna 12/13/2012 21:10:59 PM

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 295
  • Registrované: 14. 12. 2011
  • Príspevky: 483
  • Celkom poďakovanie: 105

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Marina Anatolyevna, zatiaľ čo pod očami budú modriny - bude to opuch. Môžete ponúknuť procedúry zamerané na zvlhčenie a vstrebávanie, posilnenie ciev. Vyberte si jednu tak, aby obsahovala ihlu a vitamín K.
Počas mojej praxe som nevidel alergiu na ginko biloba.

8 Odpoveď od Marina Anatolyevna 12/27/2012 10:55:31

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Uplynuli dva týždne, odkedy som spanikáril!))
A čo si myslíte, vážení kolegovia? Ukazuje sa, že môj klient bol v dôsledku toho spokojný!)) Podľa nej sa opuchnutie znížilo, vo všeobecnosti vyzerá tiež tenšia tvár (opuch zmizol), to znamená, že sme dosiahli dokonca aj 2 postupy na aktiváciu plavidiel!) Teraz čakáme na koniec Silvestra a ja budem pokračovať vaskulárna terapia. Budem rád zdieľať všetky novinky!))

9 Odpoveď od Ksenia Titenko 10/09/2013 17:13:32

  • účastník
  • Hodnotenie: 55
  • Registrované: 15. 12. 2012
  • Príspevky: 33
  • Poďakoval všetkým: 3

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Po spracovaní chrbta pokračujeme v práci s tvárou. Pri výbere lieku existujú niektoré funkcie:
-spodné viečko: opuch, tmavé kruhy - Ginko biloba;
-farba taška, lymfhostáza: DVL-CAPYL nová receptúra ​​/ Rutín s melilotom.
Spracovávame dolné a horné viečka bez krvi (potom pod filmom po dobu 10-15 minút) - do 8 relácií - 1krát týždenne.

Dnes som urobila klientovi Ginko Bilobu 100 injekcií na každý pohľad, potrebovala to najpovrchnejšie napazh, ale vzala som sa trochu hlbšie. Prečo som to všetko! Klient mal stále hematomatiku z ihly. Keď som predstavil DVL-Capill, nebolo to tam, ale po niekoľkých minútach - 20 - 30 (aj keď tam boli modriny) sa vrecia pod očami stali oveľa menšie! Navyše, v jednom oku Predložil som liek do malšej hĺbky a v nižšej dávke a taška sa začala zmenšovať.
Záver: Funguje to skvele a zmierňuje opuchy, ALE je potrebné vstúpiť na POVRCH A NEVÝRAZNIŤ. BEZ KRVE. A nevyhnutne vaskulárne štádium s rukami a chrbtom.

Dobrý deň, nebudem pracovať dlho. Čítal som vaše tému, je to strašne zaujímavé, viete a ja chcem a obávam sa, že tento liek môžete použiť na telo pod očami?

10 Odpoveď od Marina Anatolyevna 10/09/2013 20:06:39

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Ahojte všetci!))
Od okamihu, keď som začal bodať ginko biloba, uplynul rok a počas toho roka veľa klientov navštívilo môj gauč, ktorý pichol cievne „pod očami“.
Čo môžem povedať - bodnutie. Je to veľmi efektívny a cenovo dostupný spôsob, ako predĺžiť mladosť a odstrániť sčernosť a opuch oblasti očí..
Modriny budú vždy prvé (90%), potom ich bude stále menej - krvné cievy sa posilnia. Úprimne odporúčam túto metódu všetkým!))

11 Odpoveď od Yan Shiryaev 02/01/2014 00:25:56

  • Nováčik
  • Hodnotenie: 1
  • Registrované: 1/31/2014
  • Príspevky: 3

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Drahí kolegovia! A ako sa vám páčila hra Belotero Soft? Odstraňuje tmavé kruhy a vrásky na nohy a tiež s nimi môžete simulovať nasolacrimálnu drážku. Kto pracoval na tejto droge?

12 Odpoveď od Anastacia 15/15/2014 05:38:17

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 411
  • Registrované: 1/13/2012
  • Príspevky: 640
  • Celkom poďakovanie: 162

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

Drahí kolegovia! A ako sa vám páčila hra Belotero Soft? Odstraňuje tmavé kruhy a vrásky na nohy a tiež s nimi môžete simulovať nasolacrimálnu drážku. Kto pracoval na tejto droge?

Yana je podľa môjho názoru pred Beloterom dôležité prepichnúť vaskulárne preparáty 2-4 krát. To je úžasne efektívne, pretože cena je mizerne spotrebná!))))
Môžete premieňať obyčajné ginky, takže oči, skúste!)))

13 Odpoveď od Marina Anatolyevna 04/03/2014 20:33:55

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A kto iný „oslobodený“ od temných kruhov vašich obľúbených zákazníkov?))
Osobne už mám pár!
Tu sa dozviete, ako nastaviť maliarov.
Ale tu je dlhá cesta.

14 Odpoveď od Natalya Kuralekh 07/08/2014 16:26:16

  • Nováčik
  • Hodnotenie: 5
  • Registrované: 07/08/2014
  • Príspevky: 9
  • Poďakoval všetkým: 2

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A kto iný „oslobodený“ od temných kruhov vašich obľúbených zákazníkov?))
Osobne už mám pár!
Tu sa dozviete, ako nastaviť maliarov.
Ale tu je dlhá cesta.

Vo svojej praxi používam mezococtum Dermahil SB z tmavých kruhov. Zložky liečiva sú peptidy, vit. C, arbutín, výťažok z koreňa sladkého drievka. Dermahil SB je umiestnený na rozjasnenie hyperpigmentácie, ale dobre funguje aj s tmavými kruhmi pod očami)

15 Odpoveď od Alina 07/12/2014 10:34:33

  • účastník
  • Hodnotenie: 6
  • Registrované: 7.7.2013
  • 10 príspevkov

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

DD.Ginko biloba by malo byť viskózne? Predtým som s ním nepracoval. Urobil klienta pod očami a opuchol.

16 Odpoveď od Marina Anatolyevna 07/12/2014 20:25:41

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

DD.Ginko biloba by malo byť viskózne? Predtým som s ním nepracoval. Urobil klienta pod očami a opuchol.

Alina, tekutina Ginko biloba! Možno to záleží na výrobcovi, ale v mojej praxi som sa ešte nestretol so silným.
Opuch môže byť, ale malý, ak napríklad s ňou klient fajčiara a cievy zle pracujú. Raz som to tiež mal, ale potom bolo všetko „preč“, že kurz bol vedený!))

17 Odpoveď od Alina 07/12/2014 21:56:09

  • účastník
  • Hodnotenie: 6
  • Registrované: 7.7.2013
  • 10 príspevkov

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A ak to stále dokážete ohnúť arnikou?

18 Odpoveď od Alina 07/12/2014 21:57:30

  • účastník
  • Hodnotenie: 6
  • Registrované: 7.7.2013
  • 10 príspevkov

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A ak to stále dokážete ohnúť arnikou?

19 Odpoveď od Marina Anatolyevna 07/13/2014 21:00:09

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

A ak to stále dokážete ohnúť arnikou?

Alina, akú spoločnosť máš? Prečo je viskózny?.
Samozrejme nie som v šľachtení špeciálny, pretože pracujem s hotovými kokteilmi a stále odporúčam kremík na chov. A je lepšie opustiť takúto drogu a nájsť overenú líniu, aby ste si boli istí, že 100%!)))

20 Odpoveď od Alina 07/13/2014 23:40:46

  • účastník
  • Hodnotenie: 6
  • Registrované: 7.7.2013
  • 10 príspevkov

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

dobrý večer ginko v spoločnosti mezopharm v fl 5ml.

21 Odpoveď od Marina Anatolyevna 08.06.2014 20:31:27

  • profesionálny
  • Hodnotenie: 1122
  • Registrované: 3. 3. 2011
  • Príspevky: 1 723
  • Poďakoval všetkým: 355

Re: Eliminujte tmavé kruhy pod očami

dobrý večer ginko v spoločnosti mezopharm v fl 5ml.

Alina, zvláštna, je mezofarmická Ginko viskózna. Pracoval som aj pre neho - je tekutý!)
Načasovanie a teplotu si overte u distribútora.

Mezoterapia okolo očí: čo dokáže populárny zákrok?

Mezoterapia okolo očí: čo dokáže populárny zákrok?

Mezoterapia pokožky okolo očí je obľúbenou kozmetickou procedúrou. O to sa uchádzajú pacienti rôznych vekových kategórií, pretože problémy s epidermou v periorbitálnom regióne sa vyskytujú nielen u zrelých žien a mužov..

Pomocou tejto techniky môžete omladiť svoju tvár, znížiť vrásky, vylepšiť farbu pleti zástupcov slabých a silných pohlaví.

Mezoterapia okolo očí: čo to je

Epiderma v tejto oblasti trpí škodlivými účinkami vonkajších faktorov, stresov, nepretržitého namáhania očí pri práci na počítači.

Výmena tekutín v tkanivách spomaľuje, mení sa koža, stráca hladkosť a elasticitu. Mezoterapia pomôže posilniť periorbitálne svaly, zintenzívniť metabolizmus v bunkách, zvýšiť tón pleti.

Špecialista vykonáva subkutánnu injekciu oblasti vyžadujúcej korekciu. Predstavené lieky, ktoré zahŕňajú kyselinu hyalurónovú a ďalšie užitočné zložky.

Výsledkom je:

  • zvýšená produkcia kolagénu a elastínu;
  • epidermálne zarovnanie;
  • zmiznutie opuchu;
  • zvýšená elasticita pokožky;
  • odstránenie „tmy“ v oblasti očí;
  • vyhladenie vrások.

Injekcie aktívneho roztoku vedú k zvýšenému krvnému toku v tkanivách kože, urýchľujú látkovú výmenu a syntézu kyseliny hyalurónovej. Vedú k zvýšenej hydratácii pokožky, vymiznutiu podráždenia, tmavé kruhy pod očami tiež vymiznú.

Kozmetička Scott Ellis

Je zaujímavé, že vývoj mezoterapie nastal vo Francúzsku. Stalo sa to v roku 1952. Navrhol jej lekár Michelle Pastor. Nepoužíva sa však na omladenie, ale na liečenie športových zranení a na zlepšenie krvného obehu.

Aké sú odrody postupu (2 typy)

Pokiaľ ide o spôsob účinku na pokožku, mezoterapia je rozdelená na klasickú a bezihlovú.

  1. Klasická technika je založená na subkutánnom podaní terapeutického činidla. Tí, ktorí sa uchádzajú o takýto postup, musia vedieť, že sa niekedy po injekcii objavia: alergická reakcia (podráždenie pokožky), modriny, malé modriny na miestach, kde sa liek podáva. Potom sa používajú lieky s obsahom hyalurónovej a glykolovej kyseliny, komplexu vitamín-minerál. Klasická mezoterapia kože okolo očí zahŕňa frakčnú rozmanitosť. Uskutočňuje sa pomocou špeciálnej dýzy s 12 mikroihlami rôznych dĺžok, vďaka čomu sa súčasne vykonáva niekoľko vpichov..
  2. Elektroporácia (bezihlová mezoterapia) je korekcia problémových oblastí pôsobením elektrického prúdu. Na tento účel sa používajú lieky, ktoré sa aplikujú na povrch kože v oblasti očí. Potom je pokožka vystavená elektrickému prúdu, ktorý vedie k prenikaniu účinných látok. Začleňujú heterogénne molekuly, ktoré spadajú do rôznych vrstiev pokožky.

Je potrebné si uvedomiť, že v oblasti očí je akútne citlivá a ľahko zraniteľná pokožka. Preto sa používajú jemné jemné vlastnosti..

Aká je mezoterapia kože okolo očí (5 stupňov)

Časovo spriemerovaná jedna relácia trvá asi pol hodiny. Na úplné omladenie musíte prísť 3-8 krát s intervalmi medzi manipuláciami 7-10 dní.

Toto určí odborník, ktorý posúdi stav povrchu pokožky a predpíše opatrenia kurzu.

Každá mezoterapia na koži okolo očí obsahuje niekoľko fáz:

  • očistenie povrchu pokožky od kozmetických prípravkov a kontaminantov antiseptickými činidlami;
  • anestézia kozmetológom oblasti okolo očí;
  • zavedenie kompozície proti starnutiu do problémovej oblasti pomocou injekčnej striekačky alebo špeciálneho zariadenia. Vstrekovanie sa uskutočňuje bodovo, nasýtenie roztoku každým záhybom kože. Hĺbka prieniku ihly je určená prehĺbením vrások;
  • ukončenie procedúry ošetrením kože antiseptickou tekutinou, použitím masky a zvlhčovača;
  • odporúčanie produktov odbornej starostlivosti, ktoré počas regenerácie odstráni nežiaduce prejavy.

Pri elektroporácii (bezihlová mezoterapia) sa aktívny biologický produkt aplikuje na opravené oblasti a je vystavený elektrickému prúdu, ultrazvuku alebo laseru.

V akom veku je indikovaná manipulácia proti starnutiu

Typicky je takáto liečba predpísaná pacientom, ktorí prekročili 30-ročnú známku. Kozmetológovia však neprirodzujú výskyt vrások s vekom.

Pre majiteľov suchej pokožky sa pomerne skoro objavuje sieť vrások a adolescenti všade majú akné. Preto je potrebné rozhodnúť, kedy požiadať o zákrok, pričom sa nezohľadňuje vek, ale vzhľad kože v periorbitálnej zóne..

Lekár pri konzultácii vyberie pre konkrétneho pacienta optimálnu možnosť liečby pre daný účinok. Zohľadní stav epidermy, prítomnosť, povahu a hĺbku nepravidelností, intenzitu prejavu opuchu, tmavé kruhy, vrásky. Profesionál správne diagnostikuje problém a poradí mu recept, ako sa ho zbaviť..

Ak chcete odstrániť hlboké vrásky, je lepšie venovať pozornosť procedúre botulínovej terapie alebo kontúrového plastu..

Plastický chirurg Charles Boyd

Indikácie a zákazy

Liečebné sedenia nezahŕňajú vekové obmedzenia. Ale len odborník ich vymenúva za konkrétne problémy.

INDIKÁCIE

  • vzhľad vrások v rohoch očí;
  • stmavnutie epidermy dolných viečok;
  • tvorba opuchov a opuchov v oblasti očí;
  • ochabnutý povrch pokožky horného viečka;
  • dôkaz rannej modrej pod očami;
  • prejavy vekových vrások.

Mezoterapia eliminuje uvedené príznaky. Problémy s kožou však môžu súvisieť s poruchou vnútorných orgánov. Pretože konzultácia s lekárom je taká dôležitá, pomôže zabezpečiť, aby pacient nemal vážnu patologickú anomáliu.

Nezabudnite, že postup nie je schopný vyhladiť hlboké záhyby. S jeho pomocou ich môžete trochu znížiť..

Plastický chirurg Robert Tornamba

Mezoterapia je v konkrétnych prípadoch neprijateľná.

Kontraindikácie

  1. tehotenstvo a dojčenie;
  2. onkologické choroby;
  3. infekcie
  4. diabetes;
  5. alergia na zložky aktívneho liečiva.

Ľudia, ktorí sa uchádzajú o mezoterapiu, nie je na mieste poznať vedľajšie účinky, aby dosiahli požadovaný výsledok bez následkov.

Medzi vedľajšie účinky patria:

  1. opuch;
  2. podráždenie kože v mieste ošetrenia;
  3. drobné rany, hematómy.

Spomenuté dôsledky zmiznú bez stopy krátko po relácii. Je tiež potrebné riadiť sa pokynmi kozmetológa, aby sa minimalizovali vedľajšie účinky..

Otázka odpoveď

Mám jazvy blízko očí. Medzoterapia mi pomôže zviditeľniť ich?

A keď zmizne efekt manipulácie?

Čo je lepšie vykonávať mezoterapiu alebo napríklad biorevitalizáciu vo veku 25 rokov, ak hovoríme výlučne o prevencii?

Fáza rehabilitácie po udalosti

Na základe odporúčaní lekára pomôže o niekoľko dní vymiznutie negatívnych dôsledkov postupu.

Zotavenie sa zníži až o niekoľko dní..

  1. V období zotavenia (a toto sú prvé dni po zákroku) sa musíte vyhnúť ultrafialovému žiareniu, prehriatiu alebo podchladeniu pokožky tváre..
  2. Pri vychádzaní von je potrebné ošetrené miesta namazať zvlhčujúcimi SPF zlúčeninami s indexom 30 jednotiek.
  3. Prvý deň sa oplatí umývať iba teplou vodou, použitie teplej vody je vylúčené.
  4. V priebehu prvých 48 hodín po injekcii je potrebné prestať používať kozmetiku.
  5. Na týždeň je lepšie zdržať sa návštev sauny, kúpeľov, bazénov.
  6. Ak cítite svrbenie, brnenie, je zakázané trieť si oči a oblasť pokožky okolo nich.

Slnečné okuliare sú dôležité pre každodenný život, pretože povrch pokožky starne intenzívnejšie pod vplyvom ultrafialového žiarenia. Musia sa nosiť aj na konci rehabilitácie v ktorýkoľvek slnečný deň..

Mezoterapia pre kožu doma

Atraktívnosť vykonávania postupu v stenách domu je zrejmá. Trh s kozmetickými prístrojmi na tento účel navrhuje použitie špeciálneho zariadenia - mezoscooter.

S tým nie je ťažké dosiahnuť zrýchlený metabolizmus, zvýšený prietok krvi a regeneráciu epidermálnych buniek.

Zariadenie je navrhnuté s rukoväťou a valčekom s kovovými ihlami. Počas mikropórov dochádza k ovplyvňovaniu prieniku biologicky aktívnych látok hlboko do epidermy.

Na samodealizáciu mezoterapie sa odporúčajú zlúčeniny nasýtené aminokyselinami, vitamínmi, minerálmi.

Pomocou domácej procedúry môžete redukovať vrásky, vyživovať pokožku, zvyšovať jej elasticitu.

Aby sa zabránilo poraneniu povrchu pokožky vpichom, je mezoscooter vybavený najtenšími ihlami s priemerom do 0,2 mm..

Pretože počas postupu je poškodená celistvosť pokožky, musí sa pomôcka pred a po použití sterilizovať..

Napriek atraktívnosti ošetrovania oblasti okolo očí v domácom prostredí je lepšie zveriť kozmetický postup lekárom v špeciálnych klinikách a lekárskych centrách. Dosiahnete to viditeľný efekt a predídete komplikáciám počas relácie a po nej..

Dermatologický chirurg Jason Emer

Aplikácia metódy na steny domu si vyžaduje predchádzajúcu konzultáciu s odborníkom, od ktorého sa pacient dozvie o používaní testovaných zariadení a kompozícií..

Náklady na jednu udalosť

Priemerná cena mezoterapie okolo očí na sedenie je 3 000 rubľov. Celkový priebeh omladenia bude stáť v rozmedzí 10 - 25 tisíc.

Regionálna výkonnosť sa často mierne líši. V cene je zahrnuté hodnotenie kliniky, najnovšie vybavenie, lieky použité pri manipulácii.

recenzia

Čo môžu recenzie, fotografie pred a po mezoterapii pokožky okolo očí povedať? Hodnotenie účinnosti mezoterapie okolo očí je vo všeobecnosti pozitívne. Pacienti zaznamenali významné alebo úplné zotavenie sa z epidermy (vrásky zmiznú, cyanóza pod očami, pokles opuchov).

Vývoj vedľajších účinkov je mimoriadne zriedkavý. Mínus zákroku je jeho bolestivosť, ktorá je možná pri nesprávnom výbere anestézie alebo pri zvýšenej citlivosti pokožky..

VICTORIA, 39 ROKOV:

„Ďakujem priateľovi, že ste sa rozhodli ísť do kozmetickej kancelárie. V oblasti očí sa „vrana chodidiel“ vytvorila taška z chronického nedostatku spánku, počítača, cigariet a stresu. Prvé sedenie mezoterapie prešlo, po 14 dňoch, malé vrásky nezmizli, zostávajúce defekty sa výrazne znížili.

Stopy injekcií kyseliny hyalurónovej anestetickým krémom zostali 2 dni a ja som bol uložený bezpečnostnými okuliarmi. Interprocedurálny interval - mesiac, po 2 týždňoch, šiel opäť k špecialistovi.

A tak ešte 3 krát. Nádej na výsledok sa splnila - mám doširoka otvorené oči bez viditeľných vrások, vriec a modrej. Mimochodom, postup nelietal do „penny“.

NATALYA, 35 ROKOV:

„Som veľmi potešený účinkom mezoterapie proti defektom v oblasti okolo očí. Tento postup používam 10 rokov.

Vrásky zmiznú, pretože tento postup stimuluje tvorbu kolagénu a vyhladzuje ich zvnútra. Niekoľko sedení zbavených modrých vriec. Vyzerám, ako predtým, 25 rokov. “

EKATERINA, 33 ROKOV:

„Od prvej mezoterapie v oblasti očí uplynulo niekoľko dní. A už som dostal pochvalu za návrat čerstvosti tváre.

Moji kolegovia i manžel boli nadšení z môjho vystúpenia. Povzbudená chválou a účinkom absolvovala kurz siedmich sedení. Výsledok je úžasný. “

Odborný názor

Anna Avaliani

praktizujúca kozmetička

Mezoterapia sa dnes dá nazvať otopónom najpopulárnejších postupov. Jedná sa o jednoduchú manipuláciu, ktorá predstavuje zavedenie zdravých koktailov. Výsledkom je, že sa naozaj omladí tvár. Používa sa tenká ihla. Pri tomto postupe sa používajú lieky, ktoré obsahujú aminokyseliny, rôzne vitamíny, enzýmy atď. Žiadny krém nemá taký účinok, ako mezoterapia..

Aisha Baron

plastický chirurg

Mnoho pacientov prichádza na mezoterapiu a hovorí o zavedení kyseliny hyalurónovej (zamieňané s biorevitalizáciou). Koktejly sa zavádzajú pod pokožku, medzi ktoré patrí hyalurón. Mimochodom, tento postup je zvlášť účinný proti vypadávaniu vlasov..

Mezoterapia proti defektom v oblasti očí nie je nákladná chronologická a finančná procedúra. Vykonáva sa doma..

Je však ľahšie obrátiť sa na lekárov profesionálov - kozmetické a zdravotné centrá sú vybavené najnovším efektívnym vybavením, ktoré pomáha odborníkom robiť zázraky.

Mezoterapia kože okolo očí: všetky výhody a nevýhody

Z tohto článku sa dozviete:

Aká je podstata mezoterapie pokožky okolo očí

Aké typy mezoterapie pokožky okolo očí existujú

Aké lieky sa používajú na mezoterapiu pokožky okolo očí

Aká je mezoterapia kože okolo očí

Od akého veku je možné mezoterapiu kože okolo očí urobiť

Aké sú indikácie a kontraindikácie pre mezoterapiu kože okolo očí

Aké sú možné vedľajšie účinky a komplikácie po mezoterapii pokožky okolo očí?

Je možné urobiť mezoterapiu kože okolo očí doma

Koľko stojí mezoterapia pokožky okolo očí v salóne krásy

Mezoterapia pokožky okolo očí je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako sa zbaviť prejavov zmien súvisiacich s vekom na tvári, ktoré môžu výrazne omladiť dermis. Vrásky, opuchy a prítomnosť tmavých kruhov v oblasti očí, ktorých príčinou sú rôzne škodlivé faktory, spôsobujú vážne nepríjemnosti, kazia vzhľad a náladu. Vďaka použitiu mezoterapie sa môžete rýchlo zbaviť všetkých týchto problémov bez akýchkoľvek špeciálnych komplikácií..

Aká je podstata mezoterapie pokožky okolo očí

Naša pokožka v oblasti očí je najcitlivejšia a najcitlivejšia. Starať sa o to vyžaduje špeciálne, najjemnejšie a zároveň efektívne prostriedky. Vonkajšie faktory, stresujúce podmienky, potreba neustále namáhať naše oči pri práci na počítači - to všetko negatívne ovplyvňuje stav našej pokožky. Postupom času sa proces výmeny tekutín v tkanivách spomaľuje, derma okolo očí sa zdeformuje, stráca hladkosť a elasticitu.

Ak chcete problém vyriešiť, musíte posilniť svaly tváre, aktivovať procesy obnovy buniek, zvýšiť tón pleti. Mezoterapia pomôže zvládnuť tieto úlohy..

Počas relácie urobí špecialista subkutánnu injekciu do oblasti, ktorá vyžaduje korekciu. Existujúce záhyby a vrásky sú vyplnené roztokom zavedeným týmto spôsobom, takže povrch pokožky je rovnomernejší a hladší..

V dôsledku postupu na bunkovej úrovni sa aktivujú procesy obnovy tkanív epidermy. Už niekoľko rokov bola mezoterapia pokožky okolo očí pozitívne hodnotená mnohými pacientmi v kozmetických miestnostiach a štúdie uskutočňované v klinických podmienkach preukázali jej vysokú účinnosť v oblasti omladenia..

Tento postup prispieva k:

výroba kolagénu a elastínu;

zarovnanie kontúr tváre;

zvýšená elasticita dermy;

zbavenie sa tmavých kruhov v oblasti očí;

Po injekcii aktívneho roztoku do epidermálnych tkanív sa zvýši prietok krvi, akcelerujú metabolické procesy a kyselina hyalurónová sa syntetizuje rýchlejšie. V dôsledku toho sa pokožka stáva hydratovanejšou, pod očami zmiznú príznaky podráždenia a stmavnutia.

Druhy mezoterapie kože okolo očí

Klasická mezoterapia a bezihlová mezoterapia sa rozlišujú v závislosti od spôsobu vystavenia pokožky..

Klasický spôsob zahŕňa subkutánne podávanie liečiva. V niektorých prípadoch sa po injekcii môže objaviť alergická reakcia vo forme podráždenia, hematómov a menších modrín v mieste vpichu..

Aktívna kompozícia používaná pri mezoterapii zahŕňa špeciálne vybrané lieky s prídavkom kyseliny hyalurónovej a glykolovej a komplexu vitamín-minerál.

Variácia klasickej metódy je v súčasnosti pomerne populárnou frakčnou mezoterapiou kože okolo očí. Ak sa používa, používa sa špeciálna dýza s dvanástimi mikroihlami rôznych dĺžok. Z tohto dôvodu sa súčasne vytvorí niekoľko vpichov.

Alternatívou k tomuto postupu je korekcia prostredníctvom vystavenia problémovým oblastiam elektrickým prúdom. Táto metóda sa nazýva elektroporácia alebo bezihlová mezoterapia. V tomto prípade sa používajú špeciálne prípravky, ktoré sa nanášajú na pokožku v oblasti očí. Počas postupu pod vplyvom elektrického prúdu vstupujú účinné látky do horných vrstiev epidermy. Pozostávajú z molekúl s heterogénnou štruktúrou, vďaka ktorej častice látok prenikajú do rôznych vrstiev kože.

Odporúčané súvisiace články:

Prípravky na mezoterapiu pokožky okolo očí

Pokožka v oblasti očí je príliš citlivá a ľahko sa zraní. Pri starostlivosti o ňu sú potrebné iba jemné prostriedky. Na základe toho odborníci vyvíjajú špeciálne prípravy, ktoré dokážu nielen zmierňovať nezrovnalosti, ale majú aj krehký účinok..

Ako je uvedené vyššie, základom liečebného roztoku používaného pri mezoterapii je vitamín-minerálny komplex, ktorý pomáha odstraňovať modriny pod očami a glykolové a hyalurónové aminokyseliny, vďaka čomu sa vyhladzujú nepravidelnosti pokožky. Množstvo účinných látok a ďalších zložiek sa určuje individuálne a závisí od charakteristík dermy pacienta a celkového zdravia.

Aká je mezoterapia kože okolo očí

Priemerná doba relácie je asi pol hodiny. V závislosti od stavu pokožky si úplný omladzovací kurz vyžaduje tri až osem procedúr, medzi ktorými musíte prestať 7-10 dní..

Mezoterapia pozostáva z niekoľkých krokov:

Je potrebné očistiť pokožku od kozmetiky a prípadných nečistôt. Na tento účel sa používajú špeciálne antiseptické činidlá..

Kozmetológ potom anestetizuje pokožku okolo očí anestéziou..

Ďalej je potrebné zadať omladzujúce riešenie v oblasti problémových oblastí. Injekcie sa podávajú pomocou injekčnej striekačky alebo špeciálneho zariadenia. Liečivo sa podáva bodovo a vyplňuje každý záhyb kože. Hĺbka ihly závisí od hĺbky vrások.

Pri bezihlovej metóde mezoterapie sa aktívny biologický produkt aplikuje na oblasti vyžadujúce korekciu, po ktorej je pokožka vystavená elektrickému šoku, ultrazvuku alebo laseru.

Na konci hlavnej časti procedúry musí byť derma opäť ošetrená antiseptikom, aplikovať masku a krém s hydratačným účinkom.

Po ukončení relácie špecialista odporučí produkty starostlivosti o regeneráciu, aby sa eliminovali nežiaduce reakcie.

Od akého veku je možné mezoterapiu kože okolo očí urobiť

Sieť vrások v oblasti očí je vytvorená pomerne skoro. Malé úsmevy na citlivej a najtenšej pokožke viečok a okolo nej sa objavujú, keď sa usmievame, mračíme sa, šmýkajú na slnku alebo blikajú. Stopy týchto emócií zostávajú na tvári už od útleho veku. Preto pri rozhodovaní, či je alebo nie je čas vykonať mezoterapiu, je potrebné postupovať nie od veku, ale od vzhľadu kože..

Kozmetológ vám pomôže pri výbere optimálnej možnosti liečby pre konkrétneho pacienta s prihliadnutím na stav dermy, prítomnosť a povahu nepravidelností a hĺbku záhybov. Niekto trpí opuchom, niekto má často tmavé kruhy na tvári, niekto už v mladosti v rohoch jeho očí sa javí ako sieť malých, ale celkom viditeľných vrások. Profesionál identifikuje problém a povie vám, ako sa ho zbaviť..

Liečba mezoterapiou sa zvyčajne predpisuje ženám starším ako 30 rokov. V niektorých prípadoch sa však táto technika odporúča v mladšom veku. Napríklad mezococtails pomáhajú zbaviť sa Blackheads, ktoré sa často objavujú v dospievaní..

Existuje názor, že je lepšie odložiť cestu do kozmetologického úradu na neskorší dátum a nápravné postupy potrebujú iba ľudia vo vyššom veku. Je to vážna mylná predstava, kvôli ktorej ženy vo veku do 40 - 50 rokov nezaujímajú náležitú starostlivosť o pleť tváre a tela a veria, že keď sa problém stane zrejmým a viditeľným pre ostatných, vyrieši ho jeden alebo dva postupy a okamžite pomôže zbaviť sa nahromadených rokov defektov.

Starostlivosť o pleť kvôli krásnemu vzhľadu a žiareniu mladosti je „dielom“, ktoré musíte urobiť celý život. Vždy sa musíte starať o svoju pokožku a okamžite reagovať na problémy. Stav dermy je ovplyvňovaný dedičnosťou, našimi návykmi, prostredím a ďalšími vonkajšími faktormi.

Mezoterapia kože okolo očí nemá žiadne vekové obmedzenie. Je však potrebné si uvedomiť, že ide o lekársky zákrok, ktorý má množstvo kontraindikácií, a mal by ho predpisovať iba odborník a len s určitými problémami..

Indikácie a kontraindikácie pre mezoterapiu pokožky okolo očí

Keď krémy a masky proti starnutiu prestanú pomáhať a nápravné výrobky neprinášajú požadovaný účinok v boji proti opuchy a podliatinám pod očami, oplatí sa navštíviť kozmetickú kanceláriu..

Procedúru mezoterapie sa musíte prihlásiť, ak:

v rohoch očí sa objavili malé vrásky;

pokožka dolných viečok vyzerá tmavšie;

opuch a opuch v oblasti očí;

koža horného viečka sa ochabla;

modriny pod očami sú viditeľné ráno;

objavili sa vekové vrásky.

Pomocou mezoterapie môžu byť všetky tieto príznaky odstránené. Je však potrebné si uvedomiť, že výskyt kožných defektov nie je chorobou, ale vonkajším prejavom vnútorného problému - poruchou normálneho fungovania niektorých orgánov..

Pred mezoterapiou je potrebné poradiť sa s odborným lekárom, ktorý nevyhnutne preštuduje lekársku dokumentáciu pacienta, urobí anamnézu a iba zabezpečí, aby vady kože neboli príznakom závažnej patológie vyžadujúcej radikálnejšiu a pohotovostnú liečbu, a predpíše kozmetický zákrok..

Existujú kontraindikácie, pri ktorých sa mezoterapia nemôže vykonať:

obdobie tehotenstva a laktácie;

prítomnosť rakoviny;

alergia na zložky aktívneho liečiva.

Mezoterapia dosiahne požadovaný výsledok, iba ak k nej pristupujete so všetkou zodpovednosťou a zohľadníte všetky možné komplikácie. Niektoré vedľajšie účinky sa však pravdepodobne nedajú vyhnúť, nebudú však také významné.

Možné vedľajšie účinky a komplikácie po mezoterapii pokožky okolo očí

Vedľajšie účinky po zákroku môžu byť:

Podráždenie pokožky okolo očí;

Malé rany a modriny.

Tieto efekty zvyčajne prechádzajú rýchlo a nezanechávajú stopy nejaký čas po relácii. Špecialista vás pri predpisovaní mezoterapie informuje, v akom období je potrebné vykonať postup, aby sa minimalizovali vedľajšie účinky.

Oboznámime sa so základnými pravidlami, ktoré musíte dodržiavať počas obdobia obnovenia po relácii.

Odporúčania na rehabilitáciu po mezoterapii pokožky okolo očí

Počas rehabilitačného obdobia je potrebné sa vyhnúť expozícii ultrafialovým lúčom a pokožka tváre by sa nemala prehrievať ani supercool. Pred odchodom von je potrebné aplikovať na ošetrované plochy zvlhčujúce SPF-látky s indexom najmenej 30 jednotiek.

Ak budete postupovať podľa odporúčaní lekára, všetky negatívne dôsledky mezoterapie zmiznú v priebehu niekoľkých dní a proces zotavenia sa dokončí o niekoľko dní.

Tu je niekoľko všeobecných rád pre toto obdobie:

Počas prvých 24 hodín si umyte tvár iba teplou (nie horúcou!) Vodou.

Počas prvých dvoch dní po injekcii úplne upustite od používania kozmetiky.

Používajte slnečné okuliare a inú ochranu pred slnkom.

V prvých dňoch vylúčiť úder na pokožku UV lúčmi.

Počas týždňa odmietnite navštíviť saunu, kúpeľ, bazén.

Neotierajte si oči ani pokožku okolo nich, ani keď cítite svrbenie alebo brnenie..

Zvláštna pozornosť v každodennom živote by sa mala venovať takémuto príslušenstvu, ako sú slnečné okuliare. Nezabudnite, že pokožka nestarne s vekom, ale pod vplyvom ultrafialového žiarenia. Preto je užívanie liekov s vysokým stupňom ochrany účinnejším spôsobom boja proti vzniku vrások ako akýkoľvek krém proti starnutiu. Slnečné okuliare sú tiež dobrým prostriedkom proti vzniku nepravidelností pokožky okolo očí. Musia sa nosiť nielen počas rehabilitačného obdobia po kozmetickom zákroku, ale aj kedykoľvek inokedy, keď svieti slnko..

Je možné urobiť mezoterapiu kože okolo očí doma

V súčasnosti na trhu kozmetických prístrojov nájdete špeciálny prístroj nazývaný mezoscooter, ktorým môžete urýchliť metabolizmus, zvýšiť krvný obeh a regeneráciu epidermálnych buniek. Zariadenie sa skladá z rukoväte a valca s kovovými ihlami. Vďaka použitiu sa na pokožke tváre vytvárajú mikropóry, vďaka ktorým biologicky aktívne látky prenikajú hlboko do dermy. Pri samovodivej mezoterapii sa používajú látky obohatené o aminokyseliny, vitamíny a minerály, ktoré vypĺňajú hrče, vyživujú pokožku a zvyšujú jej elasticitu..

Aby medzery nepoškodili epidermu, sú mezoscootery vybavené najjemnejšími ihlami, ktorých priemer nepresahuje 0,2 mm. Pretože postup je spojený s narušením integrity pokožky, musí byť pomôcka pred a po použití sterilizovaná.

Mezoterapia je populárny kozmetický zákrok, ktorý má omladzujúci účinok. Je však potrebné si uvedomiť, že na dosiahnutie želaného výsledku a na zabránenie komplikáciám počas relácie a po nej, ju musia vykonávať odborní lekári špecializovaných kliník a zdravotníckych stredísk poskytujúcich príslušné služby. Ak používate metódu doma, je potrebné sa vopred poradiť s odborníkom a použiť kvalitné a osvedčené zariadenia a vybavenie.

Koľko stojí mezoterapia pokožky okolo očí v salóne krásy

Priemerné náklady na jedno sedenie mezoterapie dnes je asi 3000 rubľov. Za úplné omladenie budete musieť zaplatiť od 10 do 25 tisíc. Toto sú, samozrejme, približné čísla. Cena služby závisí od kliniky, ktorú si vyberiete, od použitého vybavenia a drog, ktoré sa používajú počas postupu.

V súčasnosti nemusíte doma tráviť veľa času zložitými a nepríjemnými procedúrami. Oveľa jednoduchšie sa obrátiť na skutočných profesionálov - Centrum zdravia a krásy Veroniky Herby vybavené účinným a moderným vybavením..

Prečo zákazníci volia Centrum zdravia a krásy Veroniky Herby:

Jedná sa o kozmetické centrum, kde sa o seba môžete starať za primeranú cenu, zatiaľ čo vašu tvár a / alebo telo nebude ošetrovať bežný kozmetológ, ale jeden z najlepších dermatológov v Moskve. Jedná sa o úplne inú, vyššiu úroveň služieb.!

Odbornú pomoc môžete kedykoľvek získať. Kozmetické centrum je otvorené od 9:00 do 21:00 sedem dní v týždni. Hlavnou vecou je dohodnúť sa vopred s lekárom na dátume a čase prijatia.

Prihláste sa na konzultáciu s odborníkom na čísle 8 (495) 995-15-13 a uvidíte sa sami!