Odessa klinika Filatova

Klinickí špecialisti ma pozorovali už niekoľko rokov. Vždy vrelé privítanie. Priateľský personál. Skúsení lekári.

Navštívili sme kliniku s manželom. Vynikajúci odborníci, Kuliberova Irina Leonidovna a Zakusov Vladimir Alexandrovich. Ďakujem ti veľmi pekne. + cena a kvalita. odporučiť.

Chcem poďakovať klinike za kompetentný prístup ku klientovi. Dlho som hľadal „môjho“ gynekológa a našla som ho tu.

Táto klinika sa mi páči, pretože v nej pracuje Dr. Zakusov. Už som o tom napísal recenziu. Samozrejme, ak by to nebolo pre neho, potom by pohodlie a umiestnenie kliniky, ktoré sú pre mňa výhodné, nestáli nič. Napriek tomu to chcem poznamenať. Klinika je malá, povedal by som, že je veľmi doma. Je príjemné sem prísť, nemá pocit, že idete na Kalváriu. Vrelo ich vítajú ako starého známeho (aj keď je to tak, pravidelne tu veľa rokov kontrolujem svoje zdravie). Žiadny stres z návštevy lekára. A zdravotné sestry sú tiež veľmi profesionálne, berú krv opatrne, injikujú a nie je to na škodu.

Veľmi správne miesto!

Páčilo sa mu všetko. Miestnosť, čakáreň recepcie, zdvorilosť a priateľskosť správcu, malá fronta. Lekár (urológ) je jednoducho skutočný lekár Aibolit: pozorne si vypočul, položil otázky a objasnil, či je niečo nejednoznačné. Existuje pocit, že človek má obrovské odborné skúsenosti a hlboké znalosti, ako aj zapojenie sa do pracovného procesu. Nejako mu začnete dôverovať. Testy priradil k určitému bodu, nič viac (ja sám musím robiť s liekom a mať hrubú predstavu o tom, čo by som mal predpísať). Doteraz sa o liečbe nehovorilo, ale predtým so mnou lekár vybral možné možnosti v závislosti od výsledkov testov. Čakám, pane! Cena za prijatie bola celkom primeraná, potešené boli aj náklady na testy a ultrazvuk. Všetko by tak bolo!

Dojem je veľmi pozitívny. Nálada vzrástla po návšteve, hoci predtým som bol trochu zbabelý. Ale vďaka Dr. Zakusovovi ma upokojil.

Odporúčam kliniku, lekári sú kompetentní a zodpovední za svoju prácu. Klinika pozdravuje všetkých s úsmevom, skutočne domácou atmosférou. Gynekológovia sú citliví a pozorný, ďakujem im veľmi pekne za svoju dcéru, vďaka liečbe Kovalevy som mohol otehotnieť. Pozorovali to Kovaleva a Kuliberova. Vždy budú počúvať a pomáhať, budú predpisovať správne zaobchádzanie. Cenovka na klinike je veľmi lacná. Vďaka lekárom a tým, ktorí otvorili takú dobrú kliniku a zostavili priateľský tím.

Nepáčilo sa. Nepomohli mi. Spýtal som sa na ich názor na chronickú cystitídu, operátor s istotou odpovedal, že sú zapojení a rozumejú liečbe. V skutočnosti sa od lekára nemohlo nič dosiahnuť, činnosť lekárov jasne sleduje obchodné ciele. Ostatné analýzy sa v zásade neuznávajú. Čo a ako sa dá jednoducho liečiť nedokázalo vysvetliť. Odmietnutie testov na ich klinike sa považuje za osobnú urážku.

Považujem túto kliniku za trh. Išiel som tam, pretože som videl akciu kombinujúcu testy a lekársku konzultáciu. Myslel som si, že by bolo výhodné urobiť všetko naraz. Keď som však prišiel na analýzu, povedali mi, že to bude stáť toľko, aby som napísal recept. Stačí napísať recept, ktorý nepotrebuje nejaký super individuálny prístup, ktorý musíte postaviť týždeň na lunárnom kalendári, môžete to urobiť za 3 minúty. V dôsledku toho odišiel hľadať informácie na internete. Len divočina a redneck. Je to hanebné, že by ste mali zaobchádzať s ľuďmi, a nielen od nich triasť peniaze.

Dobrý deň. Ako ste správne uviedli, táto akcia zahŕňa testy, počiatočné a opakované konzultácie s lekárom. Podrobnosti o službách poskytovaných pre konkrétnu akciu sú uvedené v jej opise. Ak si pozorne prečítate popisný text, uvidíte, že opakovaná konzultácia s lekárom je obmedzená na vydávanie výsledkov testov a ich diskusiu. Súčasťou služieb platených za akcie nie je ani príprava liečebného režimu, ani vypracovanie predpisov..
Propagácia diagnostických služieb, rovnako ako kdekoľvek inde, je reklamná spoločnosť, ktorá umožňuje populácii zistiť informácie o klinikách, o pacientoch a lekároch o zdravotnom stave. Ceny týchto prieskumov sa preto znižujú. Liečba je intelektuálne zdatný proces, ktorý si vyžaduje osobitnú spôsobilosť a skúsenosti lekárskych odborníkov. Ich práca sa musí primerane zaplatiť..
Súkromné ​​kliniky sa nezaväzujú k sociálnemu zabezpečeniu, aby to robili zadarmo. Ak nie ste spokojní s nákladmi na prácu vysokokvalifikovaných lekárov v súkromných zdravotníckych zariadeniach, vždy sa môžete obrátiť na štátny poliklinik v mieste bydliska, kde vám budú tieto služby poskytované v plnom rozsahu a bezplatne (v súlade s povinnou zdravotnou poistkou).

Veľmi nekompetentní lekári. Zhromaždili sa analýzy, počiatočná diagnostika a liečba - 6 000 rubľov. V dôsledku toho sa ukázalo, že diagnóza bola nesprávna. 6000 rub. vetrom.

oznámenia

Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Re: Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Bol som tam trikrát, aj keď v rokoch 2002, 2003, 2007. Vykonal vyšetrenie, v dôsledku toho predpísali operáciu očí, odmietol, zmenil názor. Lekári už boli ďaleko od dôchodcov, už si nepamätám meno lekára, ktorý ma už prijal, ale mal menej ako 70 rokov. Je desivé myslieť si, kto tam teraz pracuje. Ale v každom prípade som si istý, že diagnostika sa bude vykonávať profesionálne, všetko je tam nastavené, je tu aj vybavenie. Dverové štítky „Doktor najvyššej kategórie“, „Sestra najvyššej kategórie“ a tak ďalej ma prekvapili, dobre, osobne, nezaujíma ma značka, nezostal by som bez očí, bol som tam stále a keď v kanceláriách neboli žiadne dlhé čiary, 2-3 osoba. V tom čase bola liečba ďalekozrakého astigmatizmu podľa tarify v roku 2007 7000 UAH na 1 oko.

  • citovať

komentár

Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Re: Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Šli sme v roku 2011. Všetky kontakty boli nadviazané na internete. Dorazili sme ráno, všetci sa dozvedeli na recepcii. Tam je všetko dobre organizované, premýšľa sa aj o bývaní, podarilo sa nám to za 1 deň a večer sme odišli.

  • citovať

komentár

Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Re: Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

vyšetrenie a konzultácia s diagnózou budú trvať jeden deň, dorazíte na železničnú stanicu ráno (o 5.30 hod.) a zastavíte sa v blízkosti McDonalds (električka číslo 5), okamžite sa dostanete na vyšetrovaciu linku vedľa ambulancie (stalo sa to pred 3 rokmi) a potom vám všetko povedia a ukážu, že s bývaním (okolo) nie sú žiadne problémy, veľa hlásení o poschodiach alebo bytoch, ak potrebujete, bol tu dobrý telefón, byt 200 metrov od Filatova (blízko mag. Silpo), dobrí slušní majitelia nám veľmi pomohli. Večer bol vlak o 19:00 (neviem teraz, je lepšie skontrolovať pokladňu).

  • citovať

komentár

Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Re: Výskumný ústav pomenovaný po Filatove ODESSA

Šiel som do Inštitútu 23. 23. 15 o 17:07 vlakom Cherkasy-Odessa, dorazil som 24. 4. 15:06. Z železničnej stanice 5 električka už ďalej nebeží do Filatova. Jediný mikrobus, ktorý vedie pozdĺž francúzskeho bulváru, je číslo 137. Dostal som vozík z Kulikovo poľa na zastávku. Dovzhenko na ulici Shevchenko. Na ulici Shevchenko chodí veľa dopravy. Od zastávky asi 500 metrov k ústavu. Ak neviete kam ísť, opýtajte sa okoloidúcich.
O 7:00 už bolo blízko kliniky. Existujú 3 riadky: pre tých, ktorí sú prvýkrát, sú to znovu deti. Išiel som k moru.
O 8:00 sa register otvorí, dostane kartu. Lekári prijímajú od 9:00. Môžete si vopred rezervovať stretnutie (23. apríla som sa dohodol na stretnutí 24. apríla o 9:30). Ďalších 1,5 hodiny prešli čakaním na vymenovanie lekára.
9:30 lekár vyšetril, nasmerovaný na očný ultrazvuk. po ultrazvuku stále hľadala a poslala sa do nemocnice na vyšetrenie do N. Naritsina, ktorí sa rozhodli, že si majú ľahnúť.
Vzal som do nemocnice. Pred registráciou sa vykonáva hlavová skúška na neprítomnosť vši.
Podľa taríf (všetko je vyhotovené ako charitatívny príspevok, môžete odmietnuť platiť alebo platiť menej). Dostali kartu - zadarmo. Prvá kontrola - 30 UAH., Ultrazvuk 30 UAH., Nechajte tašku v šatníku 2 UAH. (Ponúkajú tiež bývanie od 70 UAH / deň. - Izba), pri registrácii v nemocnici cez banku, 100 UAH, dostanete 50 UAH.
Poslali na analýzu - zadarmo, ďalšie postupy za poplatok Mám monoforézu (ultrazvuk) 5 postupov za 40 UAH. cena závisí od použitého lieku.
Jedlá sú nočnou morou zadarmo, môžete zaplatiť 46 UAH / deň - zdá sa, že sú prítomné ryby a mäso. Žiadny pobyt v nemocnici sa neplatí.
Sprcha 5 UAH.

Očná klinika v Odese pomenovaná po recenziách Filatov

Úspešné vyšetrenie, prijaté odporúčania na liečbu. Máte recept na okuliare so špeciálnou šošovkou. Dúfam, že mi pomôže zlepšiť svoju víziu. Ďakujem všetkým účastníkom mojej skúšky za priateľský, pozorný a citlivý prístup, najmä sestre Kucher Svetlana a Andrei Borodetsky. Ďakujem a úspech spoločnosti za ľudskú pomoc..

Mnohokrat dakujem. Veľmi dobrý personál, dobrí lekári a zdravotné sestry, a to najmä: Alibek Shumakhnazarov, Dmitrij Tabinsky, Andrey Borodetsky, veľa šťastia a prosperity.

Mám 68 rokov, zdravie je vo všeobecnosti normálne, je tu však problém so zrakom. Obrátil som sa na kliniku Excimer, vďaka profesionalite lekárov som vrátil 100 percent zraku bez vážnych následkov. Opäť som videl svet úplne iný. Veľmi vďačný všetkým medom. personál, najmä Inches Alexandrovna Pancheshenko

Drahý Arthur Ivanovič, ďakujem vám veľmi pekne za to, že som jasne videl svet. Nech vás Pán a vaše zlaté ruky ochránia. Prajem vám veľa výhod pre zdravie a dlhý život, veľa šťastia pri práci. Ďakujem vášmu tímu za pozornosť, láskavosť.

S pozdravom

pacientka Meshcheryakova G.T.

Ja, Blekhman Bella Ruvinovna, chcem poďakovať lekárom Excimerovej kliniky, Inne Alexandrovna Pancheshenko a Alexander Ivanovich Kolomiets za profesionálnu prácu, za pohotovosť, láskavosť, dobrý prístup ku mne.

Inna Alexandrovna mi dala správnu diagnózu, za čo som jej veľmi vďačný.

Alexander Ivanovič so mnou vykonal laserovú retinálnu koaguláciu, po ktorej som začal dobre vidieť vo svojom pravom oku, za čo som mu veľmi vďačný.

Ďakujem ti za všetko

Zostať zdravý!

S pozdravom Blekhman B.R..

Zdravím úradníka za profesionalitu manažérov manažérov, klientov, yakisov a operoval som s otcom, V. M. Mirgorodským, 1942; B. Osobisto garni pidkhid; okamžite v aktuálnom čase av aktuálnej hodine prevádzkovej hodiny. V nás, na Ukrajine, nájdete množstvo pomôcok;.

Na klinike Excimer som absolvoval 2 operácie šedého zákalu chirurgom Kovalevom E. I. Výsledky sú vynikajúce. Chcem si všimnúť vysokú organizáciu procesu liečby, vysokú úroveň technickej podpory, pozornosť a profesionalitu personálu.

Volám sa Igor Efimovich, mám 71 rokov.

S mojím zrakom som bol vždy normálny, ale nejaký čas som z rôznych dôvodov začal strácať zrak..

Kamaráti mi poradili, aby som išiel na kliniku Excimer Eye, o ktorej som nevedel takmer nič..

Počas rokov 2015 - 2017 Bol som pacientom na nemocničnej klinike a viem, že náš liek nie je dobrý. Excimer Clinic je oáza v púšti.

Bol som ohromený vynikajúcou prácou všetkých oddelení.

Existuje veľa pacientov, ale žiadne fronty, všetka práca personálu je jasne premyslená.

Pozor, prístup k pacientom, profesionálny personál - máte chuť navštíviť dobrých priateľov.

Klinika je dobre vybavená moderným zariadením, ktoré umožňuje vyšetrenie pacientov.

Prešiel som vyšetrením a záverom - je potrebné urobiť operáciu (vízia 5%).

Inna Alexandrovna Pancheshenko, ktorý ma na operáciu pripravil a urobil to.

Som veľmi vďačný Inne Alexandrovna za úspešnú operáciu.

Ja, ako by som sa znovu narodil vo svetle dňa.

Vidím, čítam, viem riadiť auto.

Prajem tiež celému personálu kliniky, aby naďalej potešil pacientov kvalitou liečby..

Klinika Excimer je vynikajúcim príkladom toho, ako by mali zdravotnícke zariadenia fungovať.

Odessa inštitút očných chorôb pomenovaný po V.P. Filatova

Hodnotenie používateľov: / 15

Odessa je pre mnohých turistov architektonickou a dominantou smiechu. A iba málo hostí vie, že jedna z najvýznamnejších očných kliník na Ukrajine, v Európe a vo svete tu pracuje už viac ako 70 rokov. Každý rok sem prichádzajú tisíce Ukrajincov v nádeji, že obnovia neoceniteľný dar prírody - víziu.

Zaujímavé vedieť. História Ústavu chorôb oka. V.P. Filatova

V roku 1936 sa Rada ľudových komisárov rozhodla povoliť akademikovi V.P. Filatov vytvára inštitút očných chorôb a tkanivovej terapie. Bol to jediný taký klinický ústav na Ukrajine, v ktorom Filatov v roku 1938 vykonal úspešnú operáciu transplantácie rohovky..

Nikto pred ním neurobil také operácie - začali hovoriť o inštitúte po celom svete. Táto povesť sa nezastaví dodnes - v priebehu rokov svojho výskumu a vedeckej existencie vyvinula mnoho špecializovaných nástrojov a účinných metód na diagnostiku patológií orgánov videnia..

Súčasne sú s ním stvorení spojení s ním:

    špeciálny magnet na odstránenie cudzích telies zo zadnej časti oka; netradičný spôsob odstraňovania častíc z očnej šošovky s úplným zachovaním jej priehľadnosti; účinné riešenia na zvládnutie rôznych poranení orgánov zraku.

A to je len malý zlomok úspechov, za ktoré inštitúcia získala ocenenia a štátne ceny už niekoľko desaťročí. Jeho vývoj je známy v Európe a vo svete, ako aj odborníci.

Hlavné činnosti

Teraz v ústave. V.P. Filatov o aktuálnych oftalmologických problémoch pracuje s mladými odborníkmi a významnými vedcami, ktorí s nimi účinne bojujú:

    astigmatizmus, krátkozrakosť, ďalekozrakosť; všetky typy katarakty, strabizmus, glaukóm; choroby sklovca, viečka, zrakový nerv, slzné orgány, rohovka, sietnica; diabetické, popáleniny a traumatické poškodenie orgánov videnia; nádory oka, viečka; detské oftalmologické patológie a ochorenia orgánov videnia; dysfunkcia slzných kanálikov a zápalové ochorenia orbitálneho tkaniva.

Odessa Institute má moderné a vysoko presné vybavenie na diagnostiku chorôb:

    Počítačová perimetria - diagnostika skorých štádií glaukómu. Optická koherentná tomografia - diagnostika chorôb sietnice, optický nerv. Tonometria, tonografia - stanovenie vnútroočného tlaku. Aberrometria - detekcia optického skreslenia vo vizuálnom systéme osoby. Ultrazvukové oči atď.

Pre radu a kvalifikovanú pomoc prichádzajú ľudia do Odesy z celej Ukrajiny. Ak sa chystáte na ošetrenie do ústavu. V.P. Filatova, naša agentúra vám pomôže s prechodným pobytom v meste. Môžeme si prenajať pohodlný a lacný byt v blízkosti kliniky.

Adresa ústavného ústavu pre oftalmológiu a tkanivovú terapiu V.P. Filatova

    Odessa, francúzsky bulvár, 49/51

Pokyny: Z železničnej stanice alebo autobusovej stanice, električky číslo 5, zastávka „Filatovský inštitút“.

    recepcia (+38 048) 729-83-48, 794-17-98 predregistrácia (+38 048) 748-19-21 poradná klinika (+38 048) 729-84-21

Ústav očných chorôb a tkanivovej terapie pomenovaný po V.P. Filatova

Katedra mikrochirurgie katarakty, Ústav oftalmológie a Tkanivovej terapie V.P. Filatová z Akadémie lekárskych vied Ukrajiny bola založená v roku 1999 a je jediným špecializovaným strediskom chirurgického ošetrenia šedého zákalu na Ukrajine av SNŠ, kde sa vykonávajú operácie na odstránenie vekom a vrodených kataraktov pomocou najmodernejších chirurgických technológií. Oficiálna stránka cataract-glaucoma.com.ua

Oddelenie používa techniky, ktoré vám umožňujú vykonávať ambulancie a v nemocnici. V nemocnici je kapacita lôžka 30 lôžok.

Prvým zakladateľom a vedúcim katedry bol profesor Logay Ivan Mikhailovich. Od roku 2004 do súčasnosti je vedúcim oddelenia MUDr Dmitriev S.K.

Oddelenie je vybavené najmodernejším vybavením a prístrojmi potrebnými na chirurgickú liečbu pacientov s kataraktou.

Zamestnanci oddelenia vykonávajú operácie na najlepších svetových zariadeniach vyrábaných spoločnosťami Alcon (Infinity) a Bausch & Lomb (Stellaris, Millenium) (USA). Využitie modernej technológie umožňuje mikro-rezy so šírkou 1,8 - 2,0 mm. Oddelenie aktívne využíva fakoemulzifikačné techniky (vrátane „studenej“ (bimanualnej) fakoemulgácie), rozbor (odstránenie šošoviek vodným lúčom). antiglaukomatózne operácie vrátane použitia najmodernejšieho operačného systému „Trabectome“ (USA), kombinovaných operácií (fakoemulgácia + antiglauomatózne operácie), ako aj vitrektomie.

Oddelenie venuje veľkú pozornosť refrakčnej chirurgii, pričom spolu s odstránením katarakty a implantáciou umelej šošovky sú normalizované optické poruchy spojené s hyperopiou, krátkozrakosťou a astigmatizmom..

Pred chirurgickým zákrokom si môže pacient spolu s lekárom zvoliť optimálny model umelej šošovky na implantáciu.

Oddelenie používa všetky najmodernejšie modely umelých šošoviek: flexibilné hydrofóbne a hydrofilné akrylové vnútroočné šošovky, vrátane multifokálnych a torických vnútroočných šošoviek, vyrábané rôznymi spoločnosťami..

Veľký význam sa prikladá maximálnemu pohodliu pacientov: boli zavedené a vyvinuté rôzne techniky anestézie, ktoré vám umožňujú pracovať bez bolesti, sú tu samostatné miestnosti so všetkým komfortom.

Ukrajina, Odesa, francúzsky bulvár 49/51

Tel: (048) 729-84-15

Pokyny: Tramvaj N5 zo železničnej stanice

Štátna inštitúcia „Inštitút chorôb oka a tkanivovej terapie pomenovaný po V.P. Filatová z Akadémie lekárskych vied Ukrajiny "

Akademik V.P. Filatov v rokoch 1936 až 1956 viedol Filatovský inštitút.

Vytvorila školu oftalmológov - filatovistov.

Po smrti akad. V.P. Od roku 1956 do roku 1985 bol riaditeľom Filatovského inštitútu jeho študent a nasledovník, akademik Puchkovskaja Nadezdada Aleksandrovna, ktorý teoreticky zdôvodnil a vyvinul techniku ​​fungovania rôznych typov transplantácie rohovky (medzisúčet, vrstvené), nové metódy chirurgickej liečby komplikovanej leucorrhoea, popáleniny očí a ich následky, keratokonus, keratoprostetiká na obzvlášť silné popáleniny očí. Vo Filatovskom inštitúte zorganizovala prvé Centrum pre liečbu ťažkých popálenín očí v krajine. Laureát štátnej ceny Ukrajiny, čestný pracovník vedy a techniky Ukrajiny, člen Medzinárodnej oftalmologickej akadémie.

Od roku 1985 do roku 2003 Filatovský inštitút viedol Dr. med. Sci., Profesor Logay Ivan Mikhailovich (vyvinuté nové prístroje a nástroje, diagnostické metódy a nový magnet na extrakciu cudzích telies zo zadnej časti oka, pôvodný spôsob odstránenia cudzích telies z objektívu pri zachovaní jeho priehľadnosti, rozvinuté problémy zranení orgánu zraku a kataraktogenézy, vytvoril školu oftalmologických a traumatológov) Ukrajiny), laureát štátnej ceny Ukrajiny, vážený pracovník Ukrajiny vedy a techniky, člen Americkej oftalmologickej akadémie a Medzinárodnej spoločnosti pre liečbu katarakty a refrakčnej chirurgie.

Od roku 2003 do súčasnosti vedie Filatovský inštitút doktor lekárskych vied, ocenený doktor Ukrajiny, profesor Natalia Vladimirovna Pasechnikova.

Hlavnou činnosťou Filatovského inštitútu je vývoj základných a aplikovaných problémov oftalmológie:

• štúdium patogenézy očnej patológie pomocou moderných imunologických, patomorfologických, biochemických, farmakologických, rádiologických a iných metód používaných v medicíne a biológii;

• vytvorenie nových metód na diagnostiku a liečbu očnej patológie s využitím prioritného vývoja Filatovského inštitútu v oblasti transplantácie tkanív, stimulačných a terapeutických účinkov laserového žiarenia, ultrazvuku, magnetických polí, ionizujúceho žiarenia, kryoterapie na biologických tkanivách, imunológie, endokrinológie a tkanivovej terapie;

• vývoj nových metód na diagnostiku a liečbu chorôb sietnice a cievovky rôznych etiológií s využitím najnovších poznatkov modernej vedy (biológia, fyzika a iné);

• vývoj komplexných rehabilitačných programov pre pacientov s patológiou zrakového orgánu.

Klinická základňa Filatovského inštitútu má 480 lôžok, ktoré sú sústredené v 8 špecializovaných pracoviskách. Na pracoviskách sa každoročne vykonávajú tisíce chirurgických zákrokov pomocou moderných techník a zariadení. Možnosť komplexného vyšetrenia pacientov s akoukoľvek patológiou očí v 15 špeciálnych vedeckých a experimentálnych laboratóriách Filatovského ústavu nám umožňuje riešiť najzložitejšie problémy a dať odporúčania na najúčinnejšiu liečbu..

Od okamihu vyšetrenia na konzultačnej klinike až po ukončenie liečby v nemocnici Filatovského ústavu alebo ambulantnej liečby sú pacienti pod dohľadom vysokokvalifikovaných odborníkov. Klinika prijíma ročne desaťtisíce pacientov vrátane pacientov zo zahraničia.

Filatovský inštitút je hlavným školiacim strediskom v oblasti vedeckej a praktickej oftalmológie. Na jeho základe sú vyškolení stážisti, klinickí pracovníci, doktorandi, konajú sa kurzy odbornej prípravy pre lekárov, ako aj špecializovaná akademická rada na obhajobu dizertačných a diplomových prác v oftalmológii..

Oftalmologický časopis, ktorý bol založený akademikom V. P. Filatovom v roku 1946, vychádza v Odese a je vedúcou vedeckou publikáciou oftalmologického profilu Ukrajiny. Filatovský inštitút už mnoho rokov zastupuje ukrajinskú oftalmológiu na svetových medzinárodných kongresoch, kongresoch, konferenciách a sympóziách..

Počas rokov existencie Filatovského inštitútu sa dokončilo množstvo prioritných vedeckých poznatkov týkajúcich sa najnaliehavejších problémov oftalmológie:

• CORNERÁLNA DOPRAVA / prvýkrát teoreticky opodstatnená a experimentálne potvrdená možnosť použitia rohoviek očí zosnulých ľudí na transplantáciu pacientom s kataraktami, čím sa vyriešila základná otázka o zdroji darcovskej rohovky a položili sa základy pre rozsiahle zavedenie transplantologie v medicíne a najmä keratoplastických operáciách, vrátane jeho nové typy - cez a vrstvené. Navrhlo sa použitie keratograftu ako biologického obväzu na liečbu dystrofie rohovky, bola študovaná možnosť použitia rohovky, ktorá sa rôznymi spôsobmi konzervovala / vlhká komora, sušenie, mrazenie / na keratoplastiku. Boli vyvinuté metódy na posilnenie transplantácie rohovky a nástroja / trepan /, ktorý zjednodušuje techniku ​​chirurgického zákroku, problém nekompatibility v keratoplastike pomocou antigénov systému HLA sa podrobne študoval..

• ZRANENIE OČÍ A Úrazy / študovali patogenézu popáleninového procesu v oku, vyvinuli metódy špecifickej imunoterapie popálenín očí a rekonštrukčnú chirurgiu pre účinky ťažkých popálenín, navrhli nové keratoprostetiká pre zvlášť ťažké popáleniny, vyvinuli nové metódy diagnostiky, lokalizácie a chirurgické zákroky pre vnútroočné cudzie telá, vytvorili sa nový model umelej šošovky a biologického materiálu na šitie z boku stehna, nové metódy liečby hypotenzie oka, cýst a dúhovky a mnoho ďalších metód, ktoré významne zlepšili kvalitu liečby tejto populácie pacientov /.

• GLAUCOMA / experimentálny model očnej hypertenzie a model glaukómu adrenalínu sa prvýkrát objavili, odhalil sa zásadný rozdiel medzi hypertenziou a primárnym glaukómom, navrhla sa nová hypotéza patogenézy glaukómu s otvoreným uhlom, diferencované schémy všeobecnej liekovej liečby a vyšetrenie pacientov s glaukómom s otvoreným uhlom sa vyvinuli nové metódy. laserová terapia glaukómu atď. /

• OPHTHALMOENDOCRINOLOGY / navrhol novú klasifikáciu diabetickej retinopatie, študoval príčiny vysokého glaukómu u pacientov s diabetes mellitus, nastolil otázku lekárskeho vyšetrenia týchto pacientov s očnou patológiou prvýkrát, vyvinul nové liečebné režimy pre jednoduché a množiace sa diabetické retinopatie a ich komplikované formy /.

• TISSUE THERAPY / teoreticky zakotvená, vyvinutá a implementovaná v praktickej medicíne originálna metóda - tkanivová terapia, navrhované nové tkanivové prípravky, študoval mechanizmus ich pôsobenia, vyvíjal nové technológie pre ich výrobu, začal sériovú výrobu /. Tkanivové prípravky sú pevne zavedené v praxi ochrany zdravia a národného hospodárstva a vyvážajú sa do 17 krajín.

• Oftalmológia / morfologicko-imunologická klasifikácia pseudo-opuchu oka bola vyvinutá, prvýkrát v oftalmológii sa študovali teplotné polia pomocou tekutých kryštálov a vyvinul sa prístroj, vyvinuli sa metódy na diferenciálnu diagnostiku nádorov oka a na obežnej dráhe, na ošetrenie orgánov pomocou foto a laserovej koagulácie, rádioterapie a kryodestrukcie. lokálna mikrovlnná hypertermia /.

• Oddelenie sietnice / nové metódy boli vyvinuté na chirurgickú liečbu odlúčenia sietnice - operácia sklerálnej klapky a zatlačenie katgutu do skléry, metóda jej laserovej profylaxie, vývoj vnútroočnej plynnej silikónovej tamponády, použitie pneumatickej retinopexie a retinoprotekcie pri liečbe reumatoidných odchlípení sietnice a ďalších centrálnych. /.

• DETSKÁ OPHTHALMOLÓGIA / vyvinuté nové zariadenia a metódy na určenie vizuálnej funkcie u malých detí, študovali etiológiu vrodeného strabizmu a navrhli nové metódy liečby, vyvinuli novú metódu skleroplastickej chirurgie progresívnej krátkozrakosti, zdokonalili diagnostické metódy pre retinoblasty, vyvinuli nové metódy liečby vrodených a získaných kataraktov, vrodený glaukóm, ktorý významne zvýšil účinnosť chirurgických zákrokov /.

• AREAS / bol vyvinutý spôsob stanovenia autosenzibilizácie tela pacientov s uveitídou a boli vyvinuté nové liečebné metódy, po prvý raz je preukázaná možnosť rozvoja endogénnej uveitídy pod vplyvom saprofytov (Proteus, Neisseria, Escherichia coli), v závislosti od formy uveitídy a očných hemodynamík choroby atď. /.

• KATARACTOGÉNA / princípy diferenciálnej metabolitovej terapie kataraktov sa vyvíjajú na základe stanovenia kľúčových enzýmov a metabolitov v biochemickej vlhkosti tela pacienta a zodpovedajúcej korekcie metabolizmu s cieľom zabrániť ďalšiemu rozvoju patologického procesu, skúma sa vplyv rôznych liekov na kataraktogenézu, počas transportu sa sleduje stav membránových iónov. a pod./.

Na Filatovskom inštitúte:

- boli vyvinuté účinné metódy chirurgickej liečby xerózy, táto choroba sa predtým považovala za nevyliečiteľnú a nevyhnutne viedla k oslepnutiu;

- bol vytvorený súbor zariadení a nové techniky na liečbu amblyopie

- Do praxe boli zavedené originálne metódy laserovej terapie pacientov s rôznymi dystrofickými ochoreniami zrakového orgánu.

Zamestnanci Inštitútu Filatov vykonali rozsiahlu návrhársku a vynálezcovskú prácu, vyvinuli a uviedli do výroby súpravy oftalmologických prístrojov na transplantáciu rohovky, trefín, keratografy, refraktometre, zariadenia na ošetrenie amblyopie a strabizmu, nové laserové modely, ultrazvuk a magnetoterapiu, televízny počítačový oftalmoskop, kryodestruktor a kryodestruktor. DR.

Telefóny Filatovského inštitútu:

Pomôžte poliklinike. registre.

Ubytovanie v hosteli ústavu

Lekári z Filatovského ústavu vykonajú operáciu katarakty zadarmo na 200 veteránoch

19. 5. 2004 o 11:18

Zamestnanci Ústavu oftalmológie a tkanivovej terapie V.P. Filatová z Akadémie lekárskych vied Ukrajiny plánuje na obdobie troch mesiacov zadarmo prevádzkovať približne 200 veteránov z Veľkej vlasteneckej vojny s kataraktami.

Informovala o tom agentúra „Reportér“ riaditeľka ústavu Natalia Pasechnikova.

Konštatovala, že inštitút kúpil 400 očných šošoviek nemeckej a americkej výroby z prostriedkov Akadémie lekárskych vied Ukrajiny.

Cena párov šošoviek je od 50 do 500 dolárov.

Natalya Pasechnikova zdôraznila, že samotná operácia je bezplatná, netrvá dlhšie ako 15 minút a po dvoch dňoch začne osoba vidieť.

Predtým, počas operácie katarakty, lekári jednoducho odstránili zakalenú šošovku a nasadili si okuliare.

Natalia Pasechnikova poznamenala, že „pre starších ľudí je ťažké a nepohodlné nosiť objemné rámy.“ Okuliare nahradené umelou šošovkou.

„Choroba katarakty je medzi staršími ľuďmi najbežnejšia,“ zdôraznila Natalya Pasechniková.

Poznamenala tiež, že „v mnohých európskych krajinách sa takéto akcie bezplatných operácií pre vojnových veteránov a dôchodcov vykonávajú z iniciatívy mestských a regionálnych správ“.

REFERENCE. Katarakta - choroba šošovky oka, ktorá sa prejavuje jej zakalením. Najčastejšie sa katarakta vyskytuje u starších ľudí (senilný katarakta), pretože je odrazom zmien v tele súvisiacich s vekom.

Medzi inými dôvodmi objavenia sa šedého zákalu je možné rozlíšiť nepriaznivé podmienky prostredia (tepelné alebo radiačné žiarenie, vystavenie rôznym toxickým látkam), rôzne očné operácie, všeobecné choroby (napríklad diabetes mellitus a prakticky všetky súvisiace očné choroby)..

V detstve sú vrodené katarakty (spojené so zmenami dedičnosti) bežné.

V produktívnom veku a detstve nie sú traumatické katarakty neobvyklé..

Všetky vyššie uvedené katarakty, okrem senilných, sa nazývajú komplikované a líšia sa z hľadiska pôvodu.

Napriek rôznym klinickým prejavom šedého zákalu je však jediným spôsobom, ako ho liečiť, chirurgický zákrok.

Pokusy o chirurgickú liečbu šedého zákalu sú známe už od doby faraónov, ale iba za posledných 300 rokov možno ich výsledky považovať za úspešné.

Vývoj moderných mikrochirurgických prístrojov (tvorba mikroskopov, mikrochirurgických nástrojov, moderných biologicky inertných materiálov a umelých šošoviek) spôsobil revolúciu v prístupe k liečbe katarakty od 70. rokov. Prvá mikrochirurgická operácia katarakty spočívala v odstránení zakalenej šošovky z oka pomocou jej kapsuly (intrakapsulárnej).

Následne sa vyvinuli chirurgické postupy tak, aby kapsula šošovky zostala (mimokapsulárna).

Táto metóda umožnila implantáciu umelej šošovky oka do prirodzeného lôžka. Je potrebné zamerať obraz na sietnicu..

V prípade, že sa nepoužívajú umelé šošovky, musia sa vymeniť za okuliare s veľmi vysokou optickou účinnosťou. Tieto okuliare majú veľa nedostatkov: sú ťažké, výrazne zväčšujú všetky objekty a vzdialenosti k nim, skresľujú obrázky, obmedzujú vizuálne polia. Pacienti si na okuliare zvyknú niekoľko mesiacov a v niektorých prípadoch ich odmietajú, pričom uprednostňujú zhoršenie.

Umelé šošovky, ktoré existovali donedávna, boli veľké a vyžadovali si väčšie implantáty na ich implantáciu..

V tomto ohľade bola operácia vždy ukončená prišitím chirurgického rezu. Bola to taká incízia a šitie, ktorá určila všetky komplikácie spojené s operáciou (divergencia, hnisanie a erupcia švov, zložité „astigmatické“ okuliare, krvácanie v sietnici a vo vnútri oka) a podmienky rehabilitácie pacienta (do 6 mesiacov)..

Glaukómové oddelenie
a patológia šošovky

Laserová chirurgia katarakty

Ultrazvukové odstránenie šedého zákalu

Konzervatívna liečba glaukómu

Liečba šedého zákalu a glaukómu v Odese

Oddelenie patológie glaukómu a šošoviek v ústave očných chorôb a tkanivovej terapie. V.P. Filatov v Odese lieči katarakty a glaukóm a implantuje vnútroočnú šošovku (IOL). Moderné vybavenie a profesionalita lekárov umožňujú diagnostikovať problém aj v najskorších fázach.

Katarakta - choroba, ktorá je spojená s nezvratným procesom zakalenia („rozmazania“) šošovky oka až do úplnej straty zraku. Liečba katarakty vo Filatovej (Odessa) sa vykonáva pomocou femtosekundového lasera LenSx Laser. Jedná sa o moderné vysoko presné vybavenie schválené FDA pre takéto operácie..

Odstránenie šedého zákalu trvá asi 20 minút v anestézii. Na konci operácie sa do konzervovanej kapsuly šošovky implantuje vnútroočná šošovka (IOL). V súčasnosti sa používa jeden z najlepších modelov IOL - multifunkčná šošovka AcrySof IQ ReSTOR Multifocal Toric. Zlepšenie videnia sa vo väčšine prípadov pozoruje počas prvých hodín. Lekár predpisuje priebeh liekov, aby IOL mohla zakoreniť normálne. Po niekoľkých hodinách môže byť pacient už zvyčajne v aute.

Glaukóm je skupina očných chorôb spôsobených zvýšením vnútroočného tlaku (VDG), atrofiou zrakového nervu a zúžením zorného poľa. Liečba glaukómu v Odese sa vykonáva vo Filatovskom inštitúte chirurgickým zákrokom alebo laserom alebo pomocou konzervatívnych metód (priebeh liečiv na zlepšenie výživy zrakového nervu)..

Cieľom operácie na liečbu glaukómu je vytvorenie nového spôsobu odtoku vnútroočnej tekutiny. V závislosti od štádia glaukómu môže byť operácia neprenikajúca alebo prenikajúca. Liečba skorého glaukómu je jednoduchší a menej bolestivý proces..

Zaregistrujte sa na diagnostiku

Pamätajte, že konzervatívna liečba môže vo väčšine prípadov spomaliť vývoj choroby. Liečba šedého zákalu a glaukómu vo Filatovej (Odessa) je primárne chirurgickým riešením problému. Odporúča sa zaregistrovať si diagnózu, keď sa objavia prvé príznaky choroby:

(099) 31-80-851, (097) 27-02-452, (048) 729-84-15

Nastal okamih a vy ste sa rozhodli ísť k špecialistovi. Na našej webovej stránke napíšte mená špecialistov, ich skúsenosti a navyše telefónne číslo na konzultáciu. Je dobré prečítať si názory návštevníkov, ktorí dostali prieskum. Každý by chcel byť osobne konzultovaný hlavným lekárom. Dajte si pozor na zlé dojmy, aby ste sa nedostali do zlej situácie. Dojem tejto služby v ktorejkoľvek nemocnici závisí od úrovne vzdelania lekárov a okrem toho od triedy zariadení používaných v nemocnici. Mnohí lekári dokážu využívať najmodernejšiu výbavu katedier. Je užitočné, ak klinika prijíma profesora alebo iného lekára najvyššej triedy.

Otvorená skupina

BOBROVA Nadezhda Fedorovna

Čestný pracovník vedy a techniky Ukrajiny. Doktor lekárskych vied, profesor, vedúci ukrajinského centra detskej oftalmológie, hlavný výskumný pracovník, vedúci oddelenia detskej oftalmológie, oftalmologický ústav a tkanivová terapia V.P. Ukrajinská lekárska akadémia Filatov.

Narodený 17. apríla 1948 v Kazani (Autonómna sovietska socialistická republika Tatar, Rusko).

V roku 1972 absolvovala lekársky inštitút v Odese. N.I. Pirogov. Od roku 1972 do roku 1973 študovala na stáži v oftalmológii (Očná klinika Odessa Medical Institute) a od roku 1976 do 1980 - na postgraduálnej škole Ústavu očných chorôb a tkanivovej terapie pomenovanej po V.P. Filatova.

V rokoch 1981 - 1986 - vedecký pracovník na oddelení oftalmotraumatológie Ústavu oftalmológie a tkanivovej terapie V.P. Filatov; od roku 1982 je vedúcim Kliniky detskej oftalmológie.

Členka Asociácie oftalmológov Ukrajiny, Prezídií Európskej oftalmologickej spoločnosti a Asociácie lekárov regiónu Oděsa, Svetového medzinárodného ženského klubu „Zonta“..

Spolu so švédskymi očnými lekármi sa zúčastnila na charitatívnej akcii zameranej na poskytnutie lekárskej starostlivosti deťom Ukrajiny s vrodeným kataraktom. Výsledkom operácií bolo vrátenie vízie 108 deťom z rôznych oblastí Ukrajiny. Nadezhda Fedorovna chce v Odese vytvoriť rehabilitačné detské oftalmologické centrum s moderným diagnostickým a zdravotníckym vybavením a školiacou základňou pre mladých oftalmológov.

Získal medailu Veterán práce.

Záľuby: cestovanie a literatúra.-

Klinika doktora Filatova

Multidisciplinárna klinika doktora Filatova v Petrohrade, známa v krajine, je známa svojou úzkoprofilovou špecializáciou v oblasti mužských a ženských genitálií. Hlavné služby, ktoré sa tu poskytujú, sú gynekológia, urológia a venereológia.

S pomocou najmodernejších zariadení úspešne liečime zápal, prostatitídu, eróziu. V klinickom laboratóriu je možná akákoľvek diagnóza potrebná pre pacienta. Dôvera a citlivosť profesionálnych lekárov po mnoho rokov práce vzbudzujú dôveru v pacientov.

Tu nájdete individuálny prístup a pozornosť, ako aj zaručené pochopenie intímnych problémov a ich riešenia. Pacienti všetkých vekových skupín, s bolestivými chorobami a komplikáciami, dokonca aj v tých najvyspelejších prípadoch, nás môžu bez váhania kontaktovať. Rozumné ceny - jeden z aspektov prestíže našej kliniky! Pravidelné propagácie zvyšujú dostupnosť našich dostupných služieb..

Najväčšou hodnotou nášho súkromného centra sú vysokokvalifikovaní zamestnanci, odborníci vo svojom odbore, na ktorých sa môžete plne spoľahnúť! Lekári od Boha - tieto slová sa ich plne týkajú! Kandidáti prírodných vied, profesori, vedúci odborníci popredných mestských zdravotníckych zariadení poskytujú vysoko kvalitné služby v uvedených oblastiach, ako aj v dermatológii, endokrinológii a chirurgii. Preto je úroveň služieb nášho centra považovaná za jednu z najlepších v Petrohrade.

Pri prvej konzultácii pri stretnutí so skúsenými urológmi a gynekológmi získate lekársku starostlivosť vo forme predbežnej diagnózy a určenia lekárskych postupov. Ak sa naši pacienti riadia pokynmi lekárov a samoliečia sa antibiotikami a inými liekmi bez primeraného lekárskeho predpisu, budú úplne vyliečení.

Jemné služby - hodný prístup!

Nie je žiadnym tajomstvom, že pri vymenovaní lekára týkajúceho sa riešenia intímnych problémov je ťažké ho oslobodiť, ale to sa netýka našich špecialistov. Už na prvom stretnutí a konzultáciách s pacientmi disponujú. A to je kľúč k spolupráci, a teda k efektívnemu a kvalitnému vyliečeniu pacienta podľa potešenia lekára..

Klinika má najmodernejšie vybavenie pre laboratórny výskum a postupy, ktoré vám umožňujú identifikovať choroby aj v detskom veku, nie sú zobrazené, a prostredníctvom prevencie - eliminovať ich ložiská. Vykonávame ultrazvuk a všetky potrebné testy.

Licencie sú poskytované všetky služby multidisciplinárnej kliniky Dr. Filatova z Ministerstva zdravotníctva. A recenzie vďačných pacientov, ktorí sa za dlhoročné skúsenosti s lekármi obracajú na lekárov, hovoria samy za seba. Okrem osobnej vďačnosti lekárom, ktorí majú zlaté ruky ako plusy, si všímajú aj výhodnú polohu kliniky, ľahkú komunikáciu s lekármi, pohodlie domova a kvalitné služby..

Ak sa vám informácie o klinike Dr. Filatova páčili, v prípade akýchkoľvek otázok vám odporúčame, aby ste nás kontaktovali telefonicky alebo na určenú adresu. Vždy vám radi pomôžeme, ako vieme..

Klinická filatova glaukóm. Náklady na chirurgický zákrok vo Výskumnom ústave Filatov

Zobraziť plnú verziu. Náklady na chirurgický zákrok vo Výskumnom ústave Filatov

povedz mi, kto vie, možno nie sovsems na túto tému, ale nemôže nájsť. Čítal som celú tému nenašiel staré. na matke (70 rokov), katarakta 1 oko už nevidí, dalo smer k regionálnej nemocnici. povedzte mi, kto sa stretol so záujmom o recenzie, lekári, ceny. poďakovať

Pred niekoľkými rokmi sa môj otec obrátil na Filatov pre zrakové postihnutie, po všetkých vyšetreniach mu bolo predpísané ošetrenie lazarom (meno nemám známe, vtedy som nerozumel), v dôsledku liečby bol prakticky slepý, videl iba siluety a potom s periférnym videním. pre koho, pretože Povedali, že to nebola ich chyba (vyskytla sa atrofia zrakového nervu). Potom predstavili svojho otca lekárovi (veľmi slávnemu na tej istej klinike), ktorý mu pomohol aspoň čiastočne obnoviť zrak a vyniesla sa veta, že jednoducho nechal oči spáliť slávnym lazarom. A teraz mu nemôžeme s čím pomôcť. Tu máte výsledok liečby v ústave. Preto je lepšie stokrát zistiť a skontrolovať diagnostické a liečebné metódy u rôznych lekárov, hoci nikto nie je v bezpečí pred takou nedbalosťou a nezodpovednosťou zo strany lekárov. Oči mamy sa teraz začínajú zhoršovať (vyzerá to ako šedý zákal) a teraz uvažujeme o tom, kam ísť a na koho sa obrátiť, aby sa nestretli so superšpecialistami, ktorým sa všetci vystavujú..

sme skutočne iba 3 inštitúciami v očiach. môžete počuť iba Tarusa, ktorý sa takmer nikdy nelieči vážne! Filatová a Olgievská. Presnejšie dva. Filatová a Olgievská. Tarus nevolá. A vďaka Bohu, že ich máme. Polovica Ukrajiny ide k nám na ošetrenie.

Rodičia detí, ktoré prichádzajú na vyšetrenie a spadajú do miestnosti 17. polikliniky - pretrvávajú pri konzultácii s súdruhom. Blokhina A.Yu. ako lekár a človek nie je veľmi dobrý. Je lepšie počkať alebo trvať (pokiaľ to nie je konzultačný deň) na konzultácie s chirurgom z oddelenia.

A potom sme Bobrovu prekvapili spisy tohto „spisovateľa“..

Priatelia, radte odborníkovi z oddelenia 4. Čítali ste strašidelné recenzie, existujú nejaké pozitíva v liečbe odchlípenia sietnice? Mama má rozsiahle vyčnievanie sietnice a hemoftalmus. Budem veľmi vďačný.

Najmocnejším strediskom na odlúčenie sietnice na Ukrajine je Filatovský inštitút. Väčšina výsledkov je, samozrejme, pozitívna, ale vyskytujú sa aj komplikácie. Oslovte hlavu Umanets N.N.

Najmocnejším strediskom na odlúčenie sietnice na Ukrajine je Filatovský inštitút. Väčšina výsledkov je, samozrejme, pozitívna, ale vyskytujú sa aj komplikácie. Oslovte hlavu Umanets N.N.

Nezavádzajte ľudí, pretože tam najčastejšie chodia pre tých, ktorí majú málo času na „pokusy o uzdravenie“ a ktorí dnes môžu stratiť zrak..

Najlepším centrom na ošetrenie detinálnej sietnice je Očné mikrochirurgické centrum na Komárovej 3 IN KIEV. Je pravda, že nemôže vyriešiť „najlepšiu prácu“ Filatovského inštitútu, pretože je už neskoro.

Diagnostický komplex je na najvyššej úrovni - moderné vybavenie, ktoré umožňuje lekárovi vidieť všetko.

Nezmysel, váš osobný negatívny postoj k inštitútu prevláda nad faktami a vy sami ste zavádzali ľudí.

Vybavenie, skúsenosti a kvalifikácia lekárov na Oddelení retinálnej sietnice Ústavu sú na vyššej úrovni a toto oddelenie je právom centrom liečby detinálnej sietnice vo východnej Európe..

Bola to vitrektomia, ktorá bola prvýkrát predstavená na Ukrajine vo Filatovskom inštitúte a len o niekoľko rokov neskôr sa objavila v Kyjeve.

Pokiaľ ide o opravu práce niekoho iného. Nanešťastie je liečba sietnice jedným z najťažších problémov v oftalmológii a po operácii existuje riziko komplikácií. Po každej operácii existujú komplikácie a to nielen oftalmické, a to nielen v Odese, Kyjeve, ale aj v New Yorku, Bostone, Londýne, Paríži atď..

Nebudem pokračovať v ďalšej diskusii s vami, ale ak túto tému nevlastníte, nedávajte nepravdivé zovšeobecnenia.

Čítal som váš príspevok vyššie, sympatizujem s vami a vašou rodinou.

Nezavádzajte ľudí, pretože tam najčastejšie chodia pre tých, ktorí majú málo času na „pokusy o uzdravenie“ a ktorí dnes môžu stratiť zrak..

Najlepším centrom na ošetrenie detinálnej sietnice je Očné mikrochirurgické centrum na Komárovej 3 IN KIEV. Je pravda, že nemôže vyriešiť „najlepšiu prácu“ Filatovského inštitútu, pretože je už neskoro.

Diagnostický komplex je na najvyššej úrovni - moderné vybavenie, ktoré umožňuje lekárovi vidieť všetko.

a čo hovoríš o hlave. pobočka Maletsky Anatoly Parfentievich? Bolo mi odporučené kontaktovať ho

Spirko Vitana Konstantinovna - 8. pobočka v Košiciach. Filatová je veľmi dobrá špecialistka!!

Nehovor mi, na tomto oddelení pracovalo mnoho ďalších dobrých špecialistov!

Môžete sa obrátiť na „Centrum očnej mikrochirurgie“ Olgievskaja, kde je očná ambulancia. Tam na 3. poschodí hlavy. pobočka Kolesnichenko S.V. má zlaté ruky, ale existujú aj línie. prijateľný front, manžel tam operáciu vykonal, spokojný. Tchán robil katarakty, ale potom je na 2. oddelení normálne.

Moja rada pre vás je kontaktovať Olgu alebo Kyjev. Nechcem tu túto tému upchávať, ale vo Filatove nie sú žiadni lekári. Radím vám, aby ste sa obrátili na samoobslužnú kliniku v Žukovskom 30. Vezme ju tam starší optometrista. Bola sama študentkou filatova. Pozdraví lekára. Hlavná vec je stáť v rade. Je VEĽMI múdra! Tel registre 7224030. Nebuď chorý: ruža:

Ako sa volá staršia očné žena?

Kto vie, koľko stojí operácia Cold Barley?

Ako sa volá staršia očné žena?

Dobrý deň všetkým. Teraz chcem zasa zanechať aj svoj komentár, pretože som to v tom istom čase naozaj potreboval a riadil som sa vašou spätnou väzbou (a nie zbytočne.). Vážení špecialisti Filatov Cl. V mene svojej matky vám chcem vyjadriť hlbokú vďaku za vaše vedomosti, vaše zručnosti, podporu a pomoc. Na vašej klinike prešla moja matka komplexnou operáciou (vitrektomia), a čo je najdôležitejšie, s priaznivým výsledkom. Ste hodní špecialisti. Hodní majstri ich remesiel. Báli sme sa veľmi, ale všetko šlo viac ako dobre. Osobitné poďakovanie patrí Levitskej Galine Vasilyevnej za jej úprimné teplo a úctu ku každému pacientovi. Čo ešte pridať: podmienky sú vynikajúce, personál je ohľaduplný, ceny sú v porovnaní s inými nemocnicami dostupnejšie. dobrý: Ďakujem za vrátenie vízie (pokiaľ je to možné) mojej najbližšej osobe.

Moja stará mama (80 rokov) mala glaukóm, katarakty, žila v inom meste, keď sa začali problémy, bola tam vyšetrená, povedali, že je lepšie operáciu nerobiť (vek, vysoký krvný tlak), potom išla k niekoľkým ďalším lekárom, pretože predpísaná liečba nepomohla a jej zrak bol veľmi veľa padli, povedali to isté.

Chcel by som to znova preskúmať? Kde a kde je lepšie kontaktovať sa v našom meste?

Moja stará mama (80 rokov) mala glaukóm, katarakty, žila v inom meste, keď sa začali problémy, bola tam vyšetrená, povedali, že je lepšie operáciu nerobiť (vek, vysoký krvný tlak), potom išla k niekoľkým ďalším lekárom, pretože predpísaná liečba nepomohla a jej zrak bol veľmi veľa padli, povedali to isté.

Chcel by som to znova preskúmať? Kde a kde je lepšie kontaktovať sa v našom meste?

Moji a jej 86 majú to isté... išli k špecialistovi (pre ktorého nezáleží na peniazoch, ale na samotnej osobe), radil mi, aby som nič neurobil, pretože to môže byť ešte horšie. Predpisoval nám kvapky, trochu jej pomohli. takže... babička teraz tiež nevidí. iba svetlo. cez husté bielidlo jedným okom a druhé nevidí vôbec nič.

Ďakujeme za odpoveď! Povedali nám to isté, aj keď je to škoda, že sa okamžite prihlásili, pretože začali strácať zrak - lekár povedal, že iba operácia pomôže, a potom nie obnoviť zrak, ale zastaviť proces straty zraku, ale pretože stále nie je známe, či táto operácia (((((((((

Kvapkáme, riadime tlak, ale neexistuje žiadny efekt a zrejme nebude ((((((((((

Babička je v živote veľmi aktívna osoba a potom raz a navždy (((((((

Neviem, ako ju podporiť a pobaviť, zrazu sa jej život zastavil, ani nechápe, že teraz je deň alebo noc ((((((((

A ako jej pomôcť?!

Dobré ráno všetkým. Ľudia, povedzte mi, prosím, kto vie, koľko chirurgického zákroku sivého zákalu stojí dnes so všetkými sekundárnymi nákladmi (šošovka, lieky, nemocničné lôžko atď.). Mama to potrebuje. Mama má 62 rokov. Zaujíma sa o nemocnicu na Olgievskej. A napriek tomu, kto vám povie, či potrebujete nejaký smer na operáciu v nemocnici na Olgievskej. Vopred vám ďakujem.

Dobré ráno všetkým. Ľudia, povedzte mi, prosím, kto vie, koľko chirurgického zákroku sivého zákalu stojí dnes so všetkými sekundárnymi nákladmi (šošovka, lieky, nemocničné lôžko atď.). Mama to potrebuje. Mama má 62 rokov. Zaujíma sa o nemocnicu na Olgievskej. A napriek tomu, kto vám povie, či potrebujete nejaký smer na operáciu v nemocnici na Olgievskej. Vopred vám ďakujem.

Moja mama a ja sme boli včera v Olgievskej na skúšku. potrebuje operáciu. Takže od začiatku sa musíte prihlásiť k terapeutovi. potom prídete na vyšetrenie. Potom vám ukážu, aké testy je potrebné vykonať v mieste bydliska. A keď je pre vás všetko pripravené, zistite číslo a máte operáciu. Operácia s dobrým objektívom a ich liekom stojí 4950, ale je lacnejšia.

A teraz ma zaujíma táto otázka a kto mi môže povedať, kto by mal ísť na operáciu, bolo nám povedané, čo Werner G, E robí. a jej dcéru. Kto robil alebo počul recenzie. napíšte, prosím. A potom nám bolo povedané, aby sme rozhodli, koho chceme. ale ako môžem vedieť, kto to robí. Budem veľmi vďačný a so mnou +++

Elena55555, ďakujem za odpoveď. Povedzte mi, prosím, pretože som celkom nerozumel, čo pre vás znamená, “od začiatku si musíte dohodnúť stretnutie s terapeutom

ani tam. “ Akému terapeutovi? Nie je to však najskôr potrebné do registra? Volal som včera. 723-52-08 (evidencia a ambulancia)

Pomoc). Povedali mi, že nie je potrebný žiadny smer a že najskôr musíte ísť do registra a všetko tam vysvetlia. A napriek tomu mi to povedz,

náklady na 4950 UAH. lekár vám to už povedal a aký druh šošoviek sa vyrába (Rusko, Ukrajina, USA)? Vopred ďakujem.

Elena55555, rád by som pridal. Meno lekára ste si nezmiešali, možno Wenger G.E. Tu je to, čo som našiel na tomto fóre a toto píšu:

OTÁZKA: Nechcem otvárať novú tému, preto tu píšem, hoci moja otázka sa líši od názvu témy..

Babička má šedý zákal, potrebuje operáciu. Niekto robil podobné operácie v Odese? Ako výsledok? Kde je lepšie robiť? pretože Ak žijeme v Poskote, mohli by sme to urobiť v regionálnej nemocnici. Nemám potuchy, či sa im tam darí alebo nie..

ODPOVEĎ: Operovali sme na katarakte s oboma starými očami na klinike očných chorôb na Olgievskej, blízko medíny. Prvá operácia bola v roku 2004 - 500u.e. druhá - v roku 2007 - 600 cu Profesor Wenger G.E. a ošetrujúcim lekárom na oddelení bol Dr. Bassim (Sýrsky). náklady na operáciu zahŕňali miesto na oddelení (oddelenie pre 4 osoby), šošovku a kvapky do oka na predoperačnú prípravu. Povedali, že do tejto sumy je zahrnutá aj práca lekára, ale pri prepustení sme ešte stále poďakovali Bassimovi. vo všeobecnosti boli spokojní. A na úkor regionálnej - úprimne, neodporúčam. Na Olgievskaja je lepšie

Bolo vám správne povedané, že musíte ísť do registra, kde sa dohodnú s terapeutom (aj keď je mesiac pred nami), terapeut vás nasmeruje na všetky vyšetrenia. všetko na klinike a potom prechádzate lekármi a testmi v mieste bydliska a so všetkým na to pripraveným. Pokiaľ ide o náklady, áno, lekár nám povedal, nepoznám výrobu, dobre, je to najlepšie. Áno. Wenger G.E. je meno lekára, matky a dcéry, ktoré robia, a neviem, na koho sa máme obrátiť, povedali nám, aby sme sa rozhodli a hovorili. Niečo nie je kto píše recenzie, ani neviem, kto má operovať moju mamu.

Wenger G.E. vyzerá to ako profesorka, a ako to chápem, doktorka s viac skúsenosťami ako dcéra, ale podľa môjho názoru je už staršia. A kedy máte v pláne ísť na operáciu. Tvoja mama má tiež šedý zákal ?

Bolo vám správne povedané, že musíte ísť do registra, kde sa dohodnú s terapeutom (aj keď je mesiac pred nami), terapeut vás nasmeruje na všetky vyšetrenia. všetko na klinike a potom prechádzate lekármi a testmi v mieste bydliska a so všetkým na to pripraveným. Pokiaľ ide o náklady, áno, lekár nám povedal, nepoznám výrobu, dobre, je to najlepšie. Áno. Wenger G.E. je meno lekára, matky a dcéry, ktoré robia, a neviem, na koho sa máme obrátiť, povedali nám, aby sme sa rozhodli a hovorili. Niečo nie je kto píše recenzie, ani neviem, kto má operovať moju mamu.

Ahoj! Povedzte mi, prebieha vyšetrenie na klinike alebo nemocnici? Pamätám si, že som tam bol pred niekoľkými rokmi na klinike. Dojem je zlý. Bolo tam veľa ľudí: sad_anim: Konjunktivitída ma tam nakazila. Aká je situácia?

Môžem toho veľa povedať..

povedz mi to prosím v PM.

Wenger G.E. vyzerá to ako profesorka, a ako to chápem, doktorka s viac skúsenosťami ako dcéra, ale podľa môjho názoru je už staršia. A kedy máte v pláne ísť na operáciu. Tvoja mama má tiež šedý zákal ?

Wenger G.E. 70 rokov starý. Áno, katarakta mojej matky, už sme tam urobili vyšetrenie, teraz prejdeme zvyšok lekárov a testov a myslím, že ak je s testami všetko v poriadku, potom po 16. apríli na operáciu.

Elena55555, ale nehovor mi, koľko ti stálo vyšetrenie, aké vyšetrenia si vzal? A trvalo vám to veľa času - sú fronty dlhé? Neviem, s diabetom robia takúto operáciu, je to len to, že mamičkin cukrovka a zrak sa zhoršujú a zhoršujú. (

Elena55555, aaaa. Zabudol som sa opýtať, takže ste sa už rozhodli pre lekára - kto budete robiť? Keď bude vaša mama obsluhovaná, bude tu pre vás požiadavka - odhláste sa tu. Želám vám veľa šťastia. ÚSPEŠNÁ PREVÁDZKA.

Elena55555, ale nehovor mi, koľko ti stálo vyšetrenie, aké vyšetrenia si vzal? A trvalo vám to veľa času - sú fronty dlhé? Neviem, s diabetom robia takúto operáciu, je to len to, že mamičkin cukrovka a zrak sa zhoršujú a zhoršujú. (

Terapeutka povedala vyšetreniu, do ktorej kancelárie má ísť (niekde okolo miestnosti 3), potom vykonala vyšetrenie, potom šli k vedúcemu oddelenia a to bolo všetko. Trvalo to 1,5 hodiny. málo peňazí tam. V uličkách 80 g. Neviem o cukrovke. O tom, koho ešte neurobíme, čakám, kým niekto napíše recenziu, kým nenapíše.

Kto môže hovoriť o lekároch z kliniky Filatov Drozhzhina Galina Ivanovna alebo Gaydamak Tatyana Alexandrovna.

Je tu ťažký problém, stojí za to kontaktovať týchto lekárov, môže okamžite ísť do Kyjeva.

Klinika doktora Filatova

Každý rok sa čoraz viac mužov a žien stretáva s problémami reprodukčného systému. A ak ženy pravidelne navštevujú lekárov, muži to robia zriedka alebo nenavštevujú kliniky. Takéto zanedbanie liečby vášho tela môže mať smutné následky, preto pri prvých príznakoch choroby musíte navštíviť lekára.

Klinika doktora Filatova je najobľúbenejšou klinikou, na ktorej vám pomôžu vyriešiť akékoľvek problémy spojené s problémami reprodukčného systému žien a mužov. Najlepší odborníci individuálne pristupujú ku každému zo svojich klientov bez ohľadu na pohlavie a vek. Vzhľadom na to, že multidisciplinárna klinika doktora Filatova je vybavená najmodernejším vybavením, lekári budú schopní identifikovať najrôznejšie choroby v najskoršom štádiu a predpísať účinnú liečbu..

Liečba mužských chorôb

Dnes viac a viac mužov trpí chorobami prostaty, ale len málo z nich sa obracia na odborníkov, pretože sa domnievajú, že je zbytočný. V skutočnosti tomu tak nie je. Klinika doktora Filatova vám pomôže zbaviť sa tohto problému navždy, pretože prostatitída sa lieči úspešne. aj keď muži túto chorobu spustili.

Silnejší sex spravidla neradi hovorí o svojich chorobách, pretože sa obávajú publicity, ale odborníci na tejto súkromnej klinike dodržiavajú pravidlá dôvernosti. Všetko, čo poviete na schôdzke lekára, bez ohľadu na diagnózu, môžete si byť istí, že o tom nikto nebude vedieť..

Okrem prostatitídy bude na tejto klinike každý človek schopný liečiť ďalšie choroby spojené so sexuálnymi funkciami, ako aj vykonať analýzu pohlavne prenosných chorôb a podstúpiť liečbu..

Choroby žien a ich liečba

Ženy trpia omnoho častejšie ochorením sexuálnych funkcií ako muži a mnohé z nich môžu výrazne poškodiť ich zdravie alebo dokonca viesť k neplodnosti, takže ženy musia niekoľkokrát ročne navštíviť gynekológa. Na klinike doktora Filatova dostanú ženy najkvalifikovanejšiu pomoc bez ohľadu na problém, ktorý rieši.

Jednou z najbežnejších a najnebezpečnejších chorôb žien je adnexitída. Toto ochorenie môže viesť k neplodnosti, takže jeho liečba je veľmi dôležitá. Na klinike doktora Filatova dostáva každá žena individuálny prístup a liečbu, vďaka ktorej sa môžete natrvalo zbaviť adnexitídy. Môžete tiež ísť na kliniku kvôli diagnostike a liečbe tehotenstva..

Klinika doktora Filatova je veľmi populárna vďaka svojej širokej špecifickosti, pozorný prístup ku každému pacientovi a veľmi prijateľné ceny. Každý lekár je vždy pripravený odpovedať na všetky vaše otázky, podrobne rozprávať o svojej chorobe a predpísať najúčinnejšiu liečbu. Môžete sa dohodnúť na stretnutí s odborníkom alebo získať úplné informácie o klinike na adrese www.delikatno.ru. Zdravie je hlavnou vecou v živote človeka a pomôže vám ho uložiť na najlepšej klinike doktora Filatova..

Počet zobrazení: 205

Komentáre k článku "Doctor Filatov Clinic"

Klinika Filatov pomôže vyriešiť problémy zdravia mužov a žien

Pravdepodobne je ťažké nájsť osobu, ktorá sa aspoň raz za život nestretla s problémami spojenými s gynekológiou alebo endokrinológiou. Príčiny tohto druhu choroby sú mnohé. Medzi nimi a nesprávnym spôsobom života, znečistením životného prostredia a podvýživou.

Dnes existuje veľké množstvo kliník, kancelárií, zdravotníckych zariadení, ktoré ponúkajú svoje služby pri riešení týchto problémov. V tejto situácii však nemôže pomôcť každá inštitúcia. Preto je potrebné zvoliť práve takú kliniku, na ktorej by ste mohli získať celú škálu služieb zameraných na riešenie problému. Takým zdravotníckym zariadením je Multidisciplinárna klinika doktora Filatova.

Hlavné činnosti kliniky

Klinika je v prevádzke viac ako 10 rokov. Počas tejto doby dostala od svojich pacientov iba pozitívne recenzie. Nakoniec im špecialisti kliniky pomohli vyriešiť problémy intímneho života a urobili to veľmi jemne a efektívne..

Na klinike Dr. Filatova môžete identifikovať tieto hlavné oblasti:

Gynekológia - Gynekológovia kliniky uskutočňujú gynekologické preventívne prehliadky žien, pomáhajú odhaliť a účinne liečiť choroby ženských pohlavných orgánov, a to aj v počiatočnom štádiu ich vývoja. Priamo na samotnej klinike môžete vykonať kompletný priebeh vyšetrenia a diagnostiky, bez ktorého nie je možné zistiť chorobu a predpísať potrebný liečebný postup..

Urologia - táto oblasť kliniky zahŕňa zisťovanie, liečenie a prevenciu chorôb močového a pohlavného systému. Osobitná pozornosť sa venuje polovici pacientov z kliniky. Problémy genitourinárneho systému u mužov priamo ovplyvňujú ich reprodukčnú funkciu a potenciu. Preto je pre mužov mimoriadne dôležitá konzultácia s urológom aológom.

Venereológia - činnosť špecializovaných venereológov súkromnej kliniky je zameraná na včasnú detekciu a liečbu sexuálne prenosných chorôb a sexuálne prenosných chorôb. Na tom záleží nielen zdravie samotného pacienta, ale aj jeho partner.

Dermatológia - určiť, predpísať efektívny priebeh liečby kožných chorôb - to sú hlavné úlohy dermatológov inštitúcie. Okrem toho dermatológovia smerujú maximálne úsilie a vedomosti na určenie príčiny choroby. Bez identifikácie príčin a faktorov, ktoré viedli k tejto chorobe, je skutočne nemožné túto chorobu prekonať navždy

Endokrinológia - horúčkový rytmus života v modernom svete vedie k neustálemu stresu a nervovému zaťaženiu, čo si vyžaduje maximálne zaťaženie výkonu ľudského endokrinného systému. Preto veľa pacientov má problémy s fungovaním žliaz tela, čo môže mať za následok oslabenie ľudskej imunity. Tieto problémy pomáhajú riešiť aj endokrinológovia tohto lekárskeho zariadenia. Pomôžu prispôsobiť rytmus života takým spôsobom, aby bol ľudský endokrinný systém chránený podľa možnosti..

Ultrazvuk a laboratórne testy - nie je možné presne diagnostikovať bez dôkladného laboratórneho vyšetrenia alebo ultrazvuku vnútorných orgánov pacienta. Za týmto účelom sa pacienti kliniky Dr. Filatov nemusia blúdiť pri hľadaní laboratórií. Všetky potrebné analýzy a štúdie sa môžu vykonávať priamo na samotnej klinike..

Výhody klinickej liečby

Ak potrebujete liečbu alebo prevenciu chorôb endokrinného systému, ak vám záleží na stave vášho genitourinárneho systému, ak potrebujete riešiť dermatologické problémy s pokožkou, odborníci kliniky Dr. Filatov vám pomôžu vyriešiť všetky tieto a mnohé ďalšie problémy, odborne poradiť, vykoná rýchle a efektívne laboratórne vyšetrenie.

Klinika je vybavená najmodernejším vybavením, ktorého použitie spolu s vysokou odbornosťou odborníkov kliniky prináša pozitívny výsledok.

Alvet na Filatovej

Hodiny: každý deň, 24 hodín denne.

ALvet je moderná veterinárna klinika. 24 hodín denne sa poskytuje celá škála služieb vašim domácim miláčikom - od jednoduchých vakcinácií po zložité operácie, vysokú úroveň služieb a skúsený personál. Okrem toho má klinika veterinárnu lekáreň so širokou škálou liekov a výrobkov pre spoločenské zvieratá. Pohodlný prístup a parkovanie priamo pred klinikou.

Resuscitácia novorodenca

V Moskve je všeobecne známe, že na moskovskej univerzite je len jeden kostol zasvätený sv. Tatiani. Ale v hlavnom meste je ďalší tatiansky chrám, tiež šotek. Tento chrám, založený v 19. storočí, je jednou z pamiatok diel talentovaného architekta A. S. Kaminského.

Y U W A Y M E R O D I T E L I !

Od 1. novembra 2012. na základe ambulantného komplexu GBUZ "DGKB číslo 13 pomenovaného. N.F. Filatova »DZM, zubné ošetrenie v anestézii. s použitím sedatív, po anestetickom pozorovaní anestéziológmi, poskytovanie celej škály terapeutických, chirurgických a ortodontických služieb. Plastická operácia frenum hornej pery, jazyka, predsiene ústnej dutiny, cystómia a cystektómia. Nanášajte moderné výplňové materiály.